Planlı mı hareket edersiniz? Her zaman ikinci bir planınız var mıdır? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiçbir şeyin planını önden yapmam, yaşarım sonrasında çözümüne bakarım. En kötü ihtimalini düşünürüm evet fakat bu da olasılıklara kendimi hazırlamak için yaptığım bir şey sadece.
Böyle olursa boyle yaparım diye kafamda önceden kurarım. Kötü ihtimalleri düşünürüm. Ama ince ayrıntısı ile plan yapmam bazen akışına bırakırım o ana göre çözüm üretirim.
Bu konuya göre değişir. Çok çok önemli konularda elbet bir planım olur zihnimde. Ancak onun dışında anlık kararlar veririm.😄
Olabilme ihtimali aklımdan geçtiyse ne yapcağımı planlarım ki olduğu zaman etkisi büyük olmasın.
Cevap
6Cevap
Plansız yaşıyorum hayatı, gelişi güzel. İkinci planım falan yok.
Her ihtimale karşı plan yapıyorum
"Tedbir elden takdir Allah'tan"
Biz tedbirimizi alırız olacak varsa zaten olur. Ani gelişen olumsuzluklarda da o an illâ insanın aklına bir şey geliyor.
Ani olumsuzluklarda da paniğe kapılmam, soğukkanlı bir şekilde fikrimi üretir, tedbirimi alırım.
Olasılıkların farkındayımdır ve bu doğrultuda çözümlerim vardır, ancak anlık gelişen beklenmedik durumlarda da çözüm üretebilirim.
Herşeyi planlarım, bir işin sonucunda ne olacağını hesaplarım, düşünmeden asla yola koyulmam bu yüzden aklımda çok şey vardır hep
Evet bir işe başlarken acaba kötü olursa ya da olmazsa ne yapabilirim diye düşünüp kendimi en azından garantide hissetmek isterim
Genelde her seyi planlarim ve öngörülü bir yaşam tarzim var ama eger ani gelisen problemler olursada hizlica ustesinden gelirim
Anlık çözüm üretirim. Analitik beynim vardır.
Anlık çözüm üretirim. Sadece iş yerinde olumsuzlukları gözden geçiririm
Eğer olumsuz bir durum yaşayacağımı biliyorsan onceden tedbirimi alırım , yoksada o an
Plan asla yapmam en kötü günümde bile en iyisini cikarmaya bakarim
O ana göre çözüm üretirim
anlık çözümler benim için
Olumsuzluğu direkt yaşarım alıştım
Hiç planlı hareket etmem hep anlık
Anlık olur
Planım her zaman var
Plan program yapmam
Plansiz yasiyorum son zamanlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?