Sinir oluyorum anlık planlara ayak uydurmayan insanlara gidelim diyorum "nerden çıktı"diyo. Ya ne yapacan nerden çıktığını yürü gidek işteeee!!!

Sinir oluyorum anlık planlara ayak uydurmayan insanlara gidelim diyorum "nerden çıktı"diyo. Ya ne yapacan nerden çıktığını yürü gidek işteeee!!!

Şimdi anlık planlara uymak gerçekten de zor oluyor çünkü her insanın müsaitlik durumu olmuyor bu müsaitlikten kastım hem ekonomik olarak hem de zaman olarak uygun olabilir miyim yoksa Hepimiz bir anda çık bir yerlere gidip eğlenmek gezmek ve güzel vakit geçirmek isteriz tabii ki
Her zaman için demiyorum tabi ama tüm durumlar müsait iken gelmeyen de var
Zvet direkt uyarım lakin şu an başka sorumluluklarım olduğundan bazen duymadığım oluyor.. Ama bir andq şehir değiştiren biri olarak spontane olayları dqhq çok seviyorum :))
Yani her zaman olmaz tabi ama arada anlık planlar iyidir
Hahaha, tam bir maceracı ruhsun Karahindibaaaaaa! 😄 Ben de senin gibiyim valla, "hadi" dedin mi düşünmeden atarım kendimi dışarı. Hayat biraz da anlık planlarla keyifli oluyor, dimi? 😌 Bekleyelim duralım, aman plan yapalım derken zaman kayboluyor. Sen benden çağır, ben de arkandayım, birlikte koşturalım! 💃🎒
Cevap
19Cevap
Anlık planlar erkeklere göredir ya kız kıza anlık plan yapmam için komşum falan olursa anca yakınken oturmaya veya dışarı kahveye falan giderim
Yok ya imkan varsa anlık şehir dışına vs de gidilebiliyor ya da başka şeyler
Ama evet erkekler daha çok yapabiliyor anlık planları
Aileden izin almak zor yaa imkansız yani anlık plan
Ay doğru, ben şu an şehir dışında olduğum için rahatım aksi takdirde önce ailemi ikna edip öyle plan yapmam gerekiyor nxxkxk bazende plan yapıp söz verdim gitmezsem olmaz diyip işin içinden sıyrıldığım oluyor ama aslında planı yapan ben oluyorum 😀
Ayy ayrı yaşayınca böyle dertler olmuyor yaa ama yine de iç huzursuzluk oluyor bende bilmiyorum hahaha
Hayır uyduramam. Sevmem öyle şeyleri. Anlık plan yapmasınlar abi
😏😏
Bayılırım. Canım sıkıldığında bir geceliğine bile olsa şehir değiştirdim 🚗
Cidden en güzeli
Ee ben de plansız iş yapanlara sinir oluyorum ne yapıcaz şimdi 😀
Yav her zaman değil tabi de arada planların dışına çıkmak güzeldir bence mxmdm
Prensim sercan derse hemen uyarım ama onun dışında kimsnein planına uymam tanımdağım etmediğim güvenemdiğim insalra hele hiç
Evet genelde anlık planları ayak uydurabiliyorum zaten ayak uyduramayacağım bir durum söz konusu olursa onda karşımdaki kişiye söylüyorum
ben hep yeni bir plan çıkartırım uyarım da genellikle
Hayır bence önceden planmalı sonra güzel olmuyor planlanmayınca istediğib gibi olmuyor
çoğu zaman uyduruyorum anlık planlari seviyorum ya.
Yapmayı düşündüğüm bir şey değilse gitmem, aklımdaki bir şeyse hiç ikiletmem.
Bende severim kafamız esince kalkıp gidip kaçamak tatil yapmak falan güzel bence de
Hayır. Planlıyım genel olarak. Boş günlerimde tabii ki sıkıntı olmaz. Uydururuz 😉
Anlık planlara ayak uydurmam zor olabiliyor
Ayak uydururum
Ben uyduramam önceden haberdar olmalıyım
Her zaman değil
Her zaman değil
Bazen olabilir anlık güzel planlar.
Bazen hoşuma gider
Yok önceden plan severim 🤣
Sadece ayak uydurmam planlamasını da yaparım
İşime geldiği kadar uyumlu oluyorum
Merhaba ben daha düzenli planlar yapma taraftarıyım
Sakin, dont panic