sansjm var mı? Aynı zamanda boyum da 165?
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sansjm var mı? Aynı zamanda boyum da 165?
Hemen bu uygulamayı silip sabah fitnees a giderek azim ve sabır ı kendine dost edinip 4 ay gibi bir süreden sonra tekrar buraya gelerek sorduğun bu soru için kendine kızabilirsin
Aynen 165 fitness, biraz komik. Ayrıca özgüven yok ki, ne fitnessi
Dostum yardımcı olmaya çalışıyorum sana furkan er 1.68 ya da daha altı bak adama senin vücudun daha hızlı çeker kası
Cevap
2Cevap
Sen bensin bilmiyorum var mı ben de merak ediyorum bu konuyu 🥲
Zihinsel problem mi var? Sen kadınsın ak , ben olma olasiligin var mı? Aramızda hayvan gibi fark var. Kadının zaten ezik asosyal olanı makbul oluyor, ayrıca 165 boy kısa değil ki 150 olsaydı da fark etmezdi. Git Allah aşkına moralimi bozma
Şans var olan bir şey değildir var olan fırsatlardır senin yakalaman gerek
Şansın vardır illaki
Özelliklere bak ya ne şansı, intihar etmem gerekiyormus
Dünyaya selam, yalnızlığa devam 😀
Hayir intihar et
Biliyorum ama intihar etmek istemiyorum. Bir kadın olmdan da yaşayabilirim. Yaşayamaz miyim?
Asıl sen intihsr et lan sinirimi bozdun, eğer bir gün intihar edersem de seni katil ilan ediyorum, bilmiş ol
Djkdkdfjfdkfkfj naptim ya. Programimda yok maalesef intihar
Neyse şaka yaptım ama yorumun moralimi skti. Bundan emin ol.
Bay
Olm dur tamam otur oturdugun yerde saka yaptim. Ozur dilerim. Ama yani bu alinganlikla yasanmaz ki bu hayat, ben iyi seyler desem de sen yine triggerlanip intiharina sebep olarak sunacagin bir seyler bulurdun
Yaw iyi şeyler beklemiyorum zaten , kendi durumumun en iyi ben farkındayım, yarrrrak gibi vaziyet. Ama hayır dedikten sonra vurdumduymaz bir şekilde intihar et demen rahatsız edici, sanki karı kız olmadan hayat yaşanmıyor ya, benim başka mesguliyetlerim de var. Ayrıca kızların elinde maymuna maskaraya dönen, aldatılan elemanları görünce bazen şükür de ediyorum iyi ki cuceyim ve ezigim diye
Ben kotu bir sey demedim, sana seni yansittim sadece. Kendini asosyal ezik diye yermen ve sanki elzem bir seymis gibi kari kiz icin sansim var mi diye konusman sinirlendirdi beni. Hayattaki en onemsiz sey kari kiz mk skmisim kari kizi. Sansin oldugunu dusunuyorum ama senin deyiminle asosyal ezik biri olarak sahip oldugun sansini da kaybediyorsun. Kendi topuguna sıkıyorsun haberin yok.
Ya sorunun sorulus sekline bakarsan, hayır demelerini bekliyordum zaten, hafif iç dökme sorusu bu, bir anlam ifade etmiyor. Knk asosyal eziklik dogustan gelir, kimse senjn fikrini dinlemez insan yerine koymaz, karakterin yoktur, ortamda arkadaşin olmaz, bir yere cagrilmazsin. Evde kendi hobilerin olur artık onlardan zevk almaya bakarsın. Kendimi öyle tanımliyorum çünkü ne yazık ki öyleyim ve çözümü yok.
Tamam kötü bif şey demedin
Beni yansıttin
Umarim huzur bulursun.
Var.
Polyannaluk iyi değil, ama intihar et demedigin için teşekkürler. Bana en az 4-5 kız intihar et demişti durduk yere
Yok sağol, konuşacak konu yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?