Ben böyle olgun erkekler den daha çok hoşlanıyorum tabi öyle abartılı vs değil de ne bilim ilgimi daha çok çekiyorlar, öyle yakışıklı erkekler çok ilgimi çekmiyor , olgunlar daha anlayışlı oluyorlar sizce? olgun bir erkekle evlenmek isterdim ama 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Olgun erkek artık tamamen hayatta piştiği için kadınına daha çok değer verip onu mutlu etmenin neler olduğunu bilir ve önceliği onu mutlu etmek olur o yüzden kadınlar olgun erkeklerin hayata bakış açılarını ve kendilerine verdikleri değeri görüp daha çok seviyorlar
Yaş olarak değil düşünce olarak olgun erkekler makbuldür.
Erkeklerin kişilikleri kadınlara göre daha geç oturur. Daha geç olgunlaşırlae genelde. 20li yaşlarda yaşça biraz daha büyük kişilere ilgi duymak çok normal
İğrençlik bende tam tersi çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum olgun karakterli olsun aşırı derecede yaş farkına karşıyım..
Cevap
60Cevap
olgun erkekler kadına daha fazla ilgi gösterir. sevecen yaklaşır değer verir. sevişme ağırlıklıdır. ilişki sonuç odaklı olmazlar. kadına hoyrat ve sert davranmazlar. kadını ilgilenir şımartırlar. ilişkide kendilerine dağl kadına odaklanırlar kadının mutlu olmasını hedeflerler. ilişki sonrasında da olgun erkek arkasını dönüp yatmaz ilgiye devam eder.
gençler ise bencil olur kendine odaklanır. sevişmez ilişki sonuç odaklı yaklaşır. bu nedenle de erkenden kendi işini bitirir döner yatar.
Olgun erkek kadin denilince genelde yasi ilerlemis olarak algilansa da..
Aslinda olgunluk ne istedigini bilen ne vericegini gören nasil olucagini bilen kisilerdir :/
Oyle bence de.25 den kucuk olanlar tam ergen oluyor.
Ne alakası var önemli olan icraattır
Abartılı değil diyorsun koyduğun görseldeki kadın ve adam baba-kız yaşlarında olacak insanlar :D
Oluyor tabiki resimdeki biraz abarti gercekten ama olgun adi ustunde :)
yaş olarak değil düşünce olarak olgun olması gerekiyor kendimden en fazla 4 yaş büyük biriyle sevgili olurum, evlenirim
Ben de böyle arka kasası olgun olan hatunlardan hoşlanıyorum aynı seninki gibi 😄
Zevk/Tercih meselesi bu
Kimi olgun sever, kimi toy...
macera arayacak yaşı geçtiği için daha olumlu bakıyor ne istediğini biliyor neye değer vermesi gerektiğini biliyor olgun erkekler ama her avantajın dez avantajı da var tabiki
asiri yas farki olmadikca ve adam her anlamda olgunsa evet bence daha makbul olabilir o iliski
Olgun dedigin, nasil bibolgun erkekden hoslandigini bilmen lazim, yas olsrakmi olgun yoksa beyin olarakmi olgun erkekler hosuna gidio?
Görmüş geçirmiş oluyorlar dediğin gibi aklı başında oluyor erkekte olgunluk iyidir.
siz geneliniz ölesiniz zaten yaşlı adamlara vermeyi çok seviyonuz kendinizden 30 yaş büyük adamlara
Olgunda evlenmiş oluyor görmüş geçirmiş oluyor ama :)
Güven problemi olan kadınlarda, güç ve iktidardan hoşlanan kadınlarda böyle bir yaklaşım var.
benim için de zeki olması önemli zeki kızlar güzel kızlardan daha çok etkiliyor beni
Birgün o olgun erkek yaninda kalp krizi gecirir görursun sonra olgunu genci :D
her zaman...
tercihlerini olgunlardan yana kullanır kadınlar..
Olgun iyidir ama yaşlı değil bir Kaç yaş farkı Olabilir ama yaşlı olmasın
kafandaki yaş sınırı nedir bunun için?
daha anlayışlı olmaları konusuna katılıyorum ama gorseldeki resim olmamış adam dede resmen
boşver olgunluğuda resimle bir alaka onu anlaöadım
O kalçaların beni azdırıyor senle seks yapmak istiyorum.
Olgun erkek iyidir kadinin degerini bilir cnk tecrubesi vardir sabirli ve saygilidir
Önemli olan icat hiç içinden çıkmadan2defa yaparım 3;sünüde zorlarım dediğim giibi önemli olan icraat
Etin kemiğin ne ki hoşlanıyorsun? arkadaki adam nerden baksan 50 yaşında en kötü
Olgun olmanın zararı yok bide erkeğin yakışıklısınin ne önemi var olgun olup adam olsun yeter
Elbette cunku onlar hayat konusunda daha ileri goruslu oluyor tabi olgunluktan kasit kac yas olduguda onemli
denemeden bilemezsin. denek olarak kendimi feda edebilirim.
yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyor evet fazla yormayız insanları
Olgunluk hep iyidir :)
Olgunlar azgın elde edilmeleri kolay ve onlara göre piyangosun ondan istiyorsun.
Bu mk #fakesi hala duruyor mu 😂😂😂😂
ergenlikte olur öyle şeyler
Fiziki olgunluk mu ruhi olgunluk mu
senin tercihin kimse karisamaz.
Olgun herzaman iyidir kafan rahat olur.
Tabiki 👍😀
en fazla bes yas olmali
neye. gore.5
bana gore 5
ya cinsellik olarakmi yasam olarakmi onu diyorum
hayir
neye
Yaş farkı önemli ama çok da abartılmamalı öyle değilmi
aynen
sebep?
Olgun derken yaşlı mı demek istedin
Göreceli bir düşünce, kesinlikle haklısın
Zevk meselesi tabi ki
resimdeki filmi izledin mi
hep kendimden küçüklerle birlikte oldum
yaşı 30 görülen yaşıtın bir olgun var desek?
onlar da zaten sizi kullanmak için sizi istiyorlar
:) aşk mı yoksa cinsellik mi?
onlar daha tecürbeli oluyorlar düşüncesi kardeş cinsellikten başka bişe değil bunların amacı
neyse yaşlanınca bizede düşer böyle çıtırlar adamlar cennete düşüyor resmen
aynen ya sanal boşşş
o da doğru
Herşl şeyin olgunu makbul :)
Hangi yas grubundan kastediyorsun
Takp atar mısın sende bana?
Doğru düşüncedesin konuşmak lazım..
Ben de genç hatun severim gayet normal..
Olgun olmak demek tipsiz mi demek
Kız benim canımı çok sıkıyon
seni tanimak lazim o zaman ama nasil?
demekki ettiren bir sebeb var?
neyse bosver çıkıyorum zaten siteden. ben ustemedikten sonra hicbirsey bana reklam olamaz
Bana yaz kanka önemli lütfen
her seyin buyugunu seviyorsunuz
bende sana göre olgunum
kızlara sormak lazım.
Olgun ama çok abartmamak lazım
olgun kadınlarda tam tersini istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar