Ben böyle olgun erkekler den daha çok hoşlanıyorum tabi öyle abartılı vs değil de ne bilim ilgimi daha çok çekiyorlar, öyle yakışıklı erkekler çok ilgimi çekmiyor , olgunlar daha anlayışlı oluyorlar sizce? olgun bir erkekle evlenmek isterdim ama
Olgun erkek artık tamamen hayatta piştiği için kadınına daha çok değer verip onu mutlu etmenin neler olduğunu bilir ve önceliği onu mutlu etmek olur o yüzden kadınlar olgun erkeklerin hayata bakış açılarını ve kendilerine verdikleri değeri görüp daha çok seviyorlar
Erkeklerin kişilikleri kadınlara göre daha geç oturur. Daha geç olgunlaşırlae genelde. 20li yaşlarda yaşça biraz daha büyük kişilere ilgi duymak çok normal
olgun erkekler kadına daha fazla ilgi gösterir. sevecen yaklaşır değer verir. sevişme ağırlıklıdır. ilişki sonuç odaklı olmazlar. kadına hoyrat ve sert davranmazlar. kadını ilgilenir şımartırlar. ilişkide kendilerine dağl kadına odaklanırlar kadının mutlu olmasını hedeflerler. ilişki sonrasında da olgun erkek arkasını dönüp yatmaz ilgiye devam eder.
gençler ise bencil olur kendine odaklanır. sevişmez ilişki sonuç odaklı yaklaşır. bu nedenle de erkenden kendi işini bitirir döner yatar.
Olgun erkek kadin denilince genelde yasi ilerlemis olarak algilansa da.. Aslinda olgunluk ne istedigini bilen ne vericegini gören nasil olucagini bilen kisilerdir :/
macera arayacak yaşı geçtiği için daha olumlu bakıyor ne istediğini biliyor neye değer vermesi gerektiğini biliyor olgun erkekler ama her avantajın dez avantajı da var tabiki
En İyi Cevaplar