Akdeniz gibi sıcak ve keyifli mi, Karadeniz gibi soğuk ama canlı mı, ya da Ege gibi huzurlu ve içten mi? vs.
Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz?
Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz?

Ortama ve ortamda bulunan insanlara bağlı olarak değişir bu. Genel olarak Akdeniz gibi sıcak ve eğlenceli birisiyken, bazı ortamlarda Karadeniz gibi soğuk olabiliyorum.
Doğu karadeniz, yeşil ve mavi el ele vermiş. Mükemmel bir coğrafya ama sarp dağları ve sürekli bulutlu yağışlı havası yüzünden inatçı ve agresif insanlarla dolu. Bir de çok bağırıyorlar. Dağdan dağa bağırmaktan kalmış herhalde.
Tabiki çok doğru bu akdeniz insanini nerde olsa bilirim güler yüzlu ve nettir neyse kendini belli eder içi dışı birdir tutarsız dengesiz tavırları yoktur
Kapalı havalar düşünmek ve çalışmak için daha ideal bence. O yüzden havası genelde kapalı olan iklimlere sahip olan ülkeler daha çalışkan görünüyor diye düşünüyorum.
Cevap
34Cevap
Bilemedim şimdi buna nasıl cevap versem, Karadeniz’in hırçınlığı tamam :D ama orada yaşamıyorum
Sen ne dersen o :D
Dengesiz bir iklim varsa bana ondan diyin
Son bahar
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Huzurlu ve içtenim sonsuz şükürler olsun amin.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
dört mevsim gibiyim ben
şu sıralar fazlaca soğugum..
Soğuk ama canlı tam olarak beni ifade ediyor.
Ben Akdeniz de dogdum ama iklimim Sibirya :D hadi çık çıkabilirsen işin içinden Myers :D
Hor görme kendini şansını dene ahahah :D
Gündüz sıcak ve kurak, gece soğuk ve karasal..
alakasi yok. kapali, soguk ve yagisli havalari severim. gunese ve sicaga tahammul edemem, 20 derecenin ustunde cildiririm.
buna ragmen son derece neseli ve keyifli biriyim
7/24 kutup iklimi gibiyim ya mutsuz soguk depresif arada karasal iklim oluyo gibi oluyo özüme dönuyorum👍😂
Karadeniz gibi soğuk ama canlı, Ege gibi huzurlu ve içten
Baba Karadeniz, ana Ege olunca ortaya mükemmel bi karışım çıkıyo.😂
Yaşadığım iklime benzediğimi düşünmüyorum. Şahsına münhasır, soğuk değil mesafeli. Zamanla oturan insan ilişkilerini benimsiyorum sadece.
Genel olarak güneş ve yaz gibiyimdir ama bazende çok aşırı soğuk bir kış mevsimi olabilirim 😂
@_elyise nerenin iklimi?
Yazı çok severim. Tam da öyle biriyim bence. Cıvıl cıvıl, eğlenceli, sıcak ve sakin bir yaz akşamı gibiyim😆
Ankaralı olmama rağmen soğuk biri değilim Aksine Ege ve Akdenizin karışımı diyebilirim
Türkiye de her bölge de ki insan şu an aynı , sınırlı
Soğuk ama canlı demene göre ama soğuk olduğumu pek düşünmezler.
Ege gibi huzur yaz gibi de etrafa ışık saçan
Yazları duygusal ve hassas, kışları manik ve depresif.
Bitmiş biriyim yorgun daha 20 yaşındayım insanlar ne yaşadın diyorlar ama inanılmaz yorgunum.
Limitinden fazla sıcak kanlıyım galiba.
Karşıyakalı bir boğa burcu
karadeniz gibi soğuk ama canlıyım
canlıdan kastım samimi ve eğlenceli biri yani
Akdeniz gibi sıcak ve keyifli 🥳🥳🥳
Evet aynen öyle 👍
Marmara gibi. Hatta İstanbul gibi. Bazen sıcak, bazen soğuk, bazen yorgun ama hep ayakta kalmak için mücadele eden
gunesli havalari seviyorum kış ve kar sevmiyorum alakasi yok oyle olsa akdeniz insani olurdum
Hepsinden karışık diyelim... 3 tarafım denizlerle çevrili 😄
Akdenizin sıcaģımı keyifli Allah m😀
13 yıldır burdayım halen yanıyo nefesim kesiliyor sanki ama gene Allah a şükür doğunun soğuğu daha korkutucu kışı hiç sevmem. Gönül ister ki herzaman sonbahar , ilkbahar esintisi olsun maalesef
İklimin insanlar üzerinde etkisi olmaz demiyorum ama herkes bir olmaz ben Doğu Anadolu bölgesindenim
Yaşadıklarım son bahar yağmuru gibiydi... Geldi ve geçti.. geriye tatlı bir tebessüm kaldı içimi ısıtan güneş gibi...
Doğu anadolu yorumsuz. Lan bu ülkede sadece 3 bölgemi var😡😡
Karasal iklim gibi yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağışlı
Ankara gibi çetin, soğuk ve ruhsuzum
Ben aslima çekmişim demekki
Ben İstanbul'dayım evet dengesizim ama kendimi karasal iklime benzetiyorum
Soğuk insanım, fakat iklim çöl
sıcak ve soğuk ortası yok
Marmara gibi ne sıcak ne soğuk xd
Ege: huzurlu ve içten..
İç Anadolu gibi kurak ve kavruk
Değişiyor duruma göre
Rüzgara göre değişir ama genelde soğuktur