kanka net Ankara bak bende o ünideyim Merve sen geldin mi tamam hani bi senem var ama yinede olur Yusuf gidiyor bu sefer mk üni Trabzonda ama iremle buluşabiliyo
Çünkü evimizde olmayacağız üniversitede olacağız tatil günleri falan boş olduğu zaman buluşuruz işte yakın uzak hani orası sorun değil ablam merveyi biliyor zaten bana ekstradan para bile gönderir
Musa knk şeyi sordum hocaya sosyoloji bölümünü falan iyi dedi önü açık mı değil mi belli değil yani ben bunu her meslek için söylüyorum dedi hani formasyon varya knk ordan felsefe grubu öğretmeni unvanı da alınabiliyormuş belki onu da yapabilirim hani sorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur isterim
Çikolata gibi çocuksun
Bence tekrar düşün. Çikolatalarla birlikte midemde olabilirsin.
omayygattt neler duyuyomm yv
Sakın yeme milkayı yarın bana getir
hösss ulan ben yicem
geçen mk laviva aldın yusufa görmedim sanma
la mk kahve yaptı çocuk kapısının önüne gittim arabasını temizliyodu o zaman aldım story attım sende gördün sus
irem almadı yusufa çikolata görüyon demi merve
burhan sen bence yanıma gelirken iremi de al uzaktan mesafe yusufunkiside mk
gerçi yüz yüze geldiler aynı üniversitede olunca
lan musa biz tercihleri aynı yaptık tabi bi kaç değişiklikler var meslek farklı olunca
aynı yeri tutturabilecek misiniz
kanka net Ankara bak bende o ünideyim Merve sen geldin mi tamam hani bi senem var ama yinede olur Yusuf gidiyor bu sefer mk üni Trabzonda ama iremle buluşabiliyo
Ya farklı yer çıkarsa mk
Nasıl buluşucaksınız
Knk o zaman daha kolay
Çünkü evimizde olmayacağız üniversitede olacağız tatil günleri falan boş olduğu zaman buluşuruz işte yakın uzak hani orası sorun değil ablam merveyi biliyor zaten bana ekstradan para bile gönderir
Aynı üni olsun olmasın yeter ki bi üni de olalım gerisi hayli hayli kolay
siz nereyi yazdınız ki
karışık söylicem
eskişehir muğla İzmir İstanbul Ankara samsun yazdık
Eşit ağırlıktan tutuyo sıralama falan tyt etkiler mi acaba ondan emin değilim burhan kesin giderde benim ki biraz belirsiz
mk 2 kere mezuna kalmak istemiyorum artık ama
ben veterinerlik merve de sosyoloji
öyle karar verdik
Musa knk şeyi sordum hocaya sosyoloji bölümünü falan iyi dedi önü açık mı değil mi belli değil yani ben bunu her meslek için söylüyorum dedi hani formasyon varya knk ordan felsefe grubu öğretmeni unvanı da alınabiliyormuş belki onu da yapabilirim hani sorun değil
Benim gitmem gerçekten gerekli artık üniversiteye yaşım 20 mk 2 kere mezuna kaldım 24 te mezun olcam yani bi zahmet gitmem lazım
kanka sen kesin git hangisi çıkarsa çünkü kötü yerler yazmamışsın ve ea puanın gayet iyi burhan gitmezsen sen nolucak
Her türlü gidersin gerçi de
Kanka ben eğer gitmezsem bu yıl askerlik düşünüyorum gidersem de mezun olduktan sonra zaten üniden ancak
Ya en kötü samsun garanti net çıkar
Samsunu sona yazdık mesela
siz bence gidersiniz cidden puanlar iyi çünkü sıralama hayli hayli kurtarıyor
aynı yer tutarmı bilemem tabi ama gidersiniz kesin diyorum
inş kanks
Milka olurum lan musa
Ne dhsbxhsbxbdx
Neler duyuyorum🙄😚
Burhan elden gidiyo sen yarın bana Milka getir kanka de chbshdf
milkaya zaafım var gıcıklığına attın biliyom sus
zuhahahaha gıcıklık değil mi milkayı kendim aldım alman çikitasını sevgili ablam verdi
Dayıyım ben dayı
tamam benim hazırlacağım kutu belli oldu ben içine Milka koysam anca yeter
burhan mesajı aldı dhshxhbsd
Ben diyeyim sağ sen de sol
Milka bile şu sitede ki bazı insanlardan pahalı😀
Ahehdhwhddx
alman coklatisiyim tesekkurler
alman malı
Bitirmişsindir sen onları artık
milka kaldı
Tost Makinesi?
fırınlı ocak?