Kişilik & Karakter Seni senin gibisi mi keser, senden beteri mi😉? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Huyu suyu senin gibisi mi seni keser, senden beteri mi? Keyifli günler. 😉😎🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=gd1ndZYi8Cg"Aklın yolu bir sana bir bela lazım, senden beter.." 😏#smell Seni senin gibisi mi keser, senden beteri mi😉? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Hiçbir zaman yüzeysel ve duyarsız bir aptal olamayacağım. En ucuz aptallıklarım, en öfke uyandıran aşırılıklarım bile içinde derin ve anlamlı bir amaç gizleyecek ve her daim yüksek algıya hitap edecek.. Ben buyum. Benden beterine hayır demem") 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Benim gibisi ancak beni anlar sadece ama beni benden beteri keser. 1 2 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Thanks😀 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ne demek :D Yorumla
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Benden beteri yok yavrum 🤣 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Beni nasıl es geçersin 😂😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Senden beteri de yok. kafa kafa kafayayız 🤣 Yorumla Pulsarr +1 yıl Teşekkür ederim hayatım :* <3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Rica ederim yavrum 💋💋 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. İki cambaz bir ipte oynamazmış. Artık o iple kim kimi boğarsa😬😬😂 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Beni benden iyisi keser. Benden beteri ile uğraşamam gerçekten. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Benim gibi biri ancak keser 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. bilemedim şimdi ;https://www.youtube.com/embed/2hx9J95Cm0c 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benden beteri keser.Bende olan şeyleri değil hep daha fazlasını isterim. 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Beterini düşünüyorum olmuyor. Benim beterim nasıl bir şey 😃 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl denge önemli herşeyi de birebir ben gibi olmaz 1 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Benden beteri olmalıki en uçta yaşamak adına. 1 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 691 cevap paylaştı. Benim gibi özellikle aynı kafa yapısına sahip insanlarla anlaşıp gülebiliyorum 1 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kesecek amaaa, keser döner sap döner, gün gelir hesap... 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Benim gibisi varsa gelsin lütfenİyisiyle, kötüsüyle her türlü 1 0 Yorumla
EMree4023 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Aman aman bizimkiler hepsi bir olmus benimle basa cikamiyorlar bide benden bitane dahami yani dusunemiyorum artik 🙏☺️ 1 0 Yorumla
Papatyamm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Benim gibi olursa ikimizde biteriz ya beteri olsun ya da sakini😂 0 0 Yorumla
x-Kral1Boga-x Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Benim gibi biri olursa kessin gökten kafamıza taş falan düşer yıldırım çarpar geberir gideriz.😂😂 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Benim gibisiii.. 🧚♀️ 1 0 Yorumla
limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Daha çılgını benden daha üstün olsun 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim gibisinden biraz daha beteri beni keser. 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Beni ben gibisi keser, öylede oldu 😏😋 1 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Önce kessin sonra bakarız ayarına 😀 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beden beter olsun nsjs 1 0 Yorumla
Meryemlikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 30% +1 yıl Benim gibi keser ya fazlasına gerek yok 1 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Herhalde benden beteri ya 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Benim gibi olsun. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Benden beteri 1 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Benden delisi mi var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim gibisi. 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beteri de olabilir Yorumla Pergamonkralı35 +1 yıl Sen nasılsın ki Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Benden beteri 0 0 Yorumla