AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Amacın Başka Gibi Ama Neyse. :P
@-SütlüüKahveee... Sütü Aşırı Derece Çok Koy. :D 10'da 1'ini Geçmesin Oranlar.
amacım ne olabilir allah aşkına aklınız fesatlıktan başka bir şeye çalışmıyor
Hiç Şakadan da Anlamıyorsun. Öyle Olduğuna İnansaydım. Ciddiye Alıp Espiriyle Yaklaşmazdım.
Sosyal Meydan ya da Çevrenden Biri İle Mesajlaş Uykun Gelince Zaten Telefonu Unutursun Rahat Uyursun
aynen öyle ya olmadı birisini arayacağım konuşa konuşa uyurum belki
En İyisi. Mesela Ben Uykum Yok Sıkıldım Bütün Millet Uyudu Konuşacak Saat Öldürecek İnsan Bulamadım
Işığı yak. Uyuyacakmışsın gibi düşünme ama yatağına gir. Biraz günlük ne ytaptığını düşün, aklındakileri düşün değerlendir, istemeden de olsa yatma vaktin geldiği için uyursun. Biraz uzun sürebilir sadece. :)
10 yaşlarında bir kere televizyon açık evde kalmak zorunda kalmıştım. Ondan sonra bir daha da korkmadım :)
Ben tek yatıyorum hemde zifiri karanlıkta :D:D:D yatakta çift kişilik sere serpe ohhh misss ne korkucam ya karanlığı severim ben
Seni korkutan şeyleri düşünmemeye çalış o zaman komik bir kaç video izle mesela yatmadan önce
bak bunu deneyeyim
Sen neyden korkuyosun ki? Eve biri girermi diye
hayır karanlıktan ya birisi çıkacakmış aniden fiilan diye
Anladım sen korku filmlerinden mümkün olduğunca uzak dur :) neyse dediğimi yap belki işe yarayabilir
korku filmi izlemiyorum ki zaten, aynen deneyeceğim onu :D
Gözlerini ikidebir açarsan uyuyaman tabi gözlerini kapat kulaklıklarını tak ve bidaha açma. Mışıl mışıl uyursun.
Yata yata alışıyorsun galiba. uyumudan önce korku filmi izleme yeter ki birde yaşın küçükse sabaha kadar farklı senaryolar üretirsin
Korkacak bir şey yok çünkü. Korkmama sebep yok. Öcülere inanmayı bırakalı bir 15 sene olmuştur herhalde.
Alışıyorsun zamanlam. korkacak hicbirsey yok takma kafana. Senden hiçbişey üstün değil. bir dua oku yat korkma Allah in izniyle..
Nedense sana karsi bir an merhamet duygusu uyandi icimde kiyamam ya
cidden ya yazık bana :(
çok zalim çıktınız kimse yardım etmiyoor :/
Cok ciddyim duygulandim kiyamam yaninda olsam sandalye ceker yatagnin basina kitap okrdum sende uyurdun miss
çok güzel olurdu vallahi
Kulaklıkla müzik dinlemeyi dene en azından korkmanı engeller
11 senedir tek yaşıyorum.
süper güçlerim var, korkmuyorum ;)
Kim söyledi korkmadigimi :) ayağını yorganın dışına çıksın bakalım 10saniye durabiliyormu 😁
2 Nas,2 Felak,2 İhlas oku. Ardından da Ayet-el Kürsi... Sonra mışıl mışıl uyu..
şu an ne desek boş ama zamanla alışırsın rahat ol kafana birşey takma
Sabaha kadar döner durur derste uyursun sana söyliyim :D
Kulaklığı tak kulağına ve kısık sesle müzik dinle. Çok değil yarım saate kadar dalarsın
Ben kapkaranlık odada uyuyamam. Bilgisayarın ekranı açık bırakıom onun ışığı idare ediyor tavsiye ederim
Büyüme hormonları uyurken salgılanır. uyumazsan boyun büyümez memen ufak kalır hasta olursun vb.. sonra kimse beğenmez seni gayret et kapa gözlerini
Normalde hep kimle yatiyon onu merak ettim anne babanla felanmi :)
Anne ve abiyle
İyi bakalim da kotu bir aliskanlik tek yatmaya alis :)
ben uyumadan once mast yapardım eger uyuyamıyorsam sana ne yapman gerektıgı konusunda akıl vermıyorum anlaştık :)
Bişey sorcam her zaman kimle yatıyosun o zaman?:D ☆★☆
abim veya annemle
Huuhh bu yaşta abiyle.
Mesaj attım taktigi dene..
Isıklar kapali yatar uyurum evde kimse yoksa bile :)) sende denemelisin
olmuyor ya acayip korkuyorum anlamıyorsunuz beniiii :D
Korkunu yenmen gerek ama böyle olmaz :))
inançlıysan dualarını oku dön sağına yat hiç bir sıkıntı olmaz :)
inançlıyımda yine de korkuyorum işte :(
salavat çek içinden zaten şeytan hemen uykunu getirir hayırlı bir iş yapmana müsade etmez
KEdiciğim var Hergece Aynı yatakta yatıyoz sıcasık oluyo Gıırrr Gırrsss diye ses. ıkarıyo :DDsfsd
benimde hayvanım olsa bende korkmam :D
Bende korkulu film izledim yatamıyommmmmmmmmmmmmmmmm :D :D :D yatma takıl burada işte ben gibi :D
okuuuulll var aaamaaa:D
:D ahah sal gitsinn :D ya da uyumadan git :D az gitmedim beeeeeeeeen :D
benimde çok gitmişliğim var ama zor oluyor :D
Ahah o zaman sal okulu :D. D konusalım burada sabaha kadar :D bende yatamıyommmmmmm :D
olmaaz işte o :D gitmem lazım :D
Taktı okula yaaa :D bu saatten sonra uyuyamazsınnnnn cicim (:
uyurum ben :D
Uyu uyu :D 2 saat sonra kalkta göriyim seni :D kafa 1 milyon böyle uykuyu alamamış :D yolda uyursun yeminle :D bence hic uyumadan git okula :D öğlende gel yani öğleden sonra girme yarım gün devamszlık olsun tabi liseyse :D
bilmiyorum ya uyusam bir saat bir saattir :D
Uyu :D ayağımda sallıyım? Beşikte sallıym? Masal okuyum? :D jandljkad
dalga geç geç :D zalimin oğlu :D
Dalga mı :/ Dalga denizde olur zalimin kızı :D ben cok ciddiydm oysa ki :D
ıyyy dalga denizde olur dedikten sonra bitmiştir bu muhabbet adasdfglfg
:D ajdljadjkad öyle olsun :D :P
Korku diye bisey yok onu sen uyduruyorsun ayrica evde kimse olmamasi cok iyi ben olsam sonses muzik acardim
Tek uyuyum baska bisey istemiyorum, neden korkuyosun cok sacma. yahuu
bilmiyorum ki karanlıktan korkuyorum sanki beni birileri yiyecekmiş gibi hissediyorum:D
:)), Bunun nedeni tosun pasa filmindeki gulyabani karekteri cik cik ciik yazik olmus:))
Işıklar kapalı odada , heryerde uyuyabilirim korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum , küçüklükten beri böyleyim valla.
keşke bende öyle olabilsem çok güzel ya
Sana tavsiyem beynini korkacak hiç birşey olmadığına programla , sen yapamıyorsan psikoloğa git o yardımcı olur.
ben sana yardımcı olurum bu konuda yarın misafir olayım
Kardeş sabahtan beri sana rastlıyorım fırsat verseler 9 ayda ülkenin nüfusu ikiye katlıyacaksın mk
yemin ediyorum kahkaha attım dostum
Ahaha sesli güldüm :)))₺
Ahahaaaaaa adamsın
Yuruyen testesteron amg :D askrkpqpfbrkyxtnemsyd
on numara uyurum çokta güzel olur. adresi gönder gelemde gösterem...
hayal kurabilirsin. o sırada zaten uykun gelip uyuyacaksındır
Tak kulaklığını boşalt kafanı yaşadığın güzel anları düşün uyursun. ya da pasiflora al 😄
Tek başına uyuyamak ne demekmiş? Sen tek başına uyanık yaşamaktan kork arkadaş ;)
Ufff tamam ya illa kaldrcaksin beni ver adresi geliyorum.
Kulakligi takip muzikdinle gozlerini kapat ya da i-doeser dozlarini dinle
Tam böyle ölmek üzereyken yatıyorsun yatağa, 1 dakikada gidiliyor zaten
Ben tek olmuyorum cinler falan geliyo uyyoz birlikte yani kardeş kardeş
öff korkutma be
Bende kucukken korkardim oyle olunca direk yorgainin icinde yatardim sen boyle ince giyin terleme diye sonrada yorganin icine gomul uyumaya calis. Olabilecek en iyi taktik :) bide süt icersen kaslarin gevsemesi daha cabuk gerceklesir tavsiye ederim
Işık açık uyu sonra psikoloğa git o da olmadı senle yatacak birini bul başka çaren yok yani ;))
kafayı yastıga koy yorgana sarıl ve gözlerini kapa easy win
Psikolojik bir sorun olabilir en iyi çözüm doktor.
Yurda geldim hiç kimse yokmuş. Tek başıma kocaman yurtta uyudum.
ben hiç korkmuyorum galiba ölmeyi istedigimden. koca odada lambalar kapalı olmassa uyuyamam tek.
Kulaklık. :) bende sesli ortamda uyuyamam saat sesi horlama karanlik ve yalnız olmam gerek
Eşlik edebilirim ama senin rızanla ne güzel l*n hikaye anlatırım ben sana sohbet falan :))
Tek garip benim karanlığı çok severim ama ışık açıkta uyurum ses varsada :D
tek yatmak istemem bende yanımda bir kız olup sarılıp yatmak ister gönül ama yapcak bişi yok :D
Ne güzel iste evde tek sin be ben misil misil uyurum
Hayat bu ne olmak var ne olmamak alış buna güçlu ol herzaman yaninda biri olmaz
valla iş yorgunlugundan vurdummı kafayı uyurum sevdiğin insanı düşün devammlı güzel şeyler
cem yılmazı acıyorum pc den izlerken uyuyakalıyorum =)
4 senedir yalnız yaşıyorum sırrım clear vacuum sound
Hahahahaah
2 gündür öğrenci evindeyim ışıkları açık bırakıp yatıyorum arkafondanda şarkı açıyorum öyle gidiyor tv felan ac ses olsun sıkıntı olmaz:D
Varya tek yatmak super oluyo isigi kapatiyom karanlikta yatagi buluyom ve yatiyom super korkmani gerektirecek bir sey yok
canım hayal kur sanki benim kucagimdasin defamli kucaginda birini hayal et o zaman korkmazsin bugunde ben geleyi mi
Muhtemelen korku filmlerinden etkilenmissin veya bir durum sonucunda korkmussundur.
hayatımda hiç korku filmi izlemedim desem?
Yatarken aklina ne geliyor?
cinler filan ya birileri karşıma çıkacakmış diye korkuyorum
Bu tur metafizik varliklar hakkinda sizi kucukken korkutmus olabilirler mi?
hayır hiç olmadı ama tanıdığımızın başına gelmişti gerçi ben hiç şahit olmadım ama bunu hep bir yerlere filan götürüyorlardı belki ondan dolayı da çok korkuyor olabilirim
Peki durumunuzu anliyorum ama mantikli dusunup kendinizi rahatlatmalisiniz. Olmazsa psikolog yardimi almanizi tavsiye ederim.
gittim ya bu konudan dolayı faydası olmadı
Cinler periler size nasıl zarar verebilir ki? Islam dinine göre Cinler gölgenizden bile kacıyorken? Kendinizi bu tür konusmalarla rahatlatabilirsiniz.
Bende yanımda biri olursa uyuyamıyorum. Rahat edemiyorum.
ilginç
Valla gittim kendime yataştan çift kişilik yatak aldım ben anca sığıyorum :)
Lambaya püf de hoh deme püf de
Perdeyi ört kız çekme de ört kız
Lambaya püf de hoh deme püf de
Perdeyi ört kız açma da ört kız
numaranı yazsan seni yalnız bırakmayacak bir ordu var burada. potansiteli kullan. hahahah
ay çok komik