+1 yılodandamı yalnızsın yoksa yalnız başına evde mi yaşıyosun onu anlayamadım? sana bişe diyim mi ben aksine yalnızlıktan ve karanlıktan hiç korkmam mesela sana bir örnek vereyim biz bu yaz çeşmeden yazlık aldık ve bütün yazı tek başıma ailem olmadan orada geçirdim ve bu bana çok iyi geldi yazlık dediysem öyle küçük bişey sanma baya büyük ve her gece ışıkları söndürüp sinema sisteminde korku ya da aksiyon filimleri izliyodum hala daha ne zamn okullar tatil olsa kafama eserse gidiyorum oraya bana çok iyi geliyo bana ben karanlıkların kızıyım bunu anladım :) sana tavsiyem gece lambasıyla falan uğraşma odan ışık alıyorsa yat uyu ışık almıyorsa yine uyu bence hiç gece lambası kullanma onlar halisülasyona sebep oluyomuş babam söylemişti banada doğru gibi geliyo yinede sen bilirsin :) kal sağlıcakla.. :)
02 Yorumla- +1 yıl
odamda zaten yalnız kalamam ama dün evde de yalnız daha berbattı
teşekkür ederim, gece lambasını kullanmıyorum zaten :) - +1 yıl
rica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılValla ben gözleri kapatıp uyuyorum direk... 5. Sınıftan beri tek kalmaya alıştım hatta haftada hastalarda küçük yaşta... 2 senedir yanlız yaşıyorum... Eğer rahat edemiyosan kendine sarılcak bişey bul ve müzik aç.. ışığını kapat bişeyler düşünmeye başla... müziğine etkisiyle uyursun :)
01 Yorumla- +1 yıl
bende kendimi alıştırayım artık ya bugün anladım böyle olmayacak bu:D
+1 yılPek sevgili Sütlü Kahve. Öncelikle kendini korkulacak bir şey olmadığına inandır, ben mesela evde yalnızken odada televizyonu açarım kısık seste sadece ses ve ışık olsun diye. Zaman ayarını da kurarım 1 saat sonra kendiliğinden kapanır. Ama ben korktuğum için değil, sadece bir ses bir ışık olsun diye yapıyorum, karanlığı sevmediğim için. Yoksa cinmiş periymiş öyle saçmalıklardan korkmam. Önceden bende korkuyordum, şimdi hiç korkum yok sadece hala karanlığı sevmiyorum, ama artık karanlıktan da korkmuyorum. Zamanla alışırsın. Dediğim gibi öncelikle kendini hiçbir şey olmayacağına inandır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)
00 Yorumla
Birşey olacaksa eğer ışık kapalıykende açıkkende sen uyurkende uyumazkende ayaktaykende yatarkende olur. Sana zarar verebilecek güçte birşey senin uyumanı zaten beklemez. Kapıları sıkıca kilitlediysen güzelce yatıp aklına güzel şeyler getirip güzel hayallerle uyuabilirsin. Hiçbir tehlike senin uykunu beklemez emin ol :) Ha sen korktukça birşeyler görür gibi olabilirsin oda vücudunun sana olan oyunudur ve gerçek değildir :) Eğer inanç sahibiysen Ayetel Kürsi okuyarak yatarsan sabaha kadar başındaki muhafız seni görmediklerindende koruyacaktır. Şimdiden iyi geceler en tatlı rüyalar seninle olsun. :)
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler, sana da tatlı rüyalar:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
+1 yılKorkusuz olmanın tek bir yolu var. Yani korkusuz derken yine korkuların olacaktır bazen ama aldırmamanın yolu. Olabilecek bütün kötü şeyleri aklına getir, sonrada kafandan bunları daha korkunç yapmaya çalış. İnsan zihni biraz ters işler, korkmaya çalıştıkça korkuların önce tavan yapar sonra kaybolur.
Denize 20 metre bir apartmanın 4. katındayım. Bırak evi sitede 1 kişi bile yok. Gece karanlık, şimşekler çakıyor, elektrikler gitti, mum yok. Balkona çıkayım dedim korkmamak için, 16 yaşındayım o zaman.
Balkondan aşağı bir baktım karanlık deniz, dev dalgalar, deniz siyah ürkütücü, etraf heryer karanlık, etrafta insan namına hiç bir belirti yok. O günden sonrada korktuğumu hatırlamıyorum.
Sana verebileceğim tek tavsiye. Korkacağın düşüncesi, korktuğun şeylerden kat ve kat daha korkunçtur.30 Yorumlasaçlarınızı at kuyruğu yapın. yürürken savrulması yakınınızdan bir gölgenin geçtiğini düşündürtebilir ve odaları teker teker aramak zorunda kalabilirsiniz. aradağınızı bulma ihtimali kalbinizi deli gibi çarptırırken hem de
arkanızda sürekli gezen adamı unutmaya çalışın, depremle yaşamaya alışın, dolabın içinde yaşayan öcü çıktığında korkma ben dostum deyin ki kafası karışsın, mobilyalardan gelen sesler için genleşmedir yalanını kendinize hatırlatın, gök gürlerse kulaklıklarınızı takın ki hem eve giren hırsızlar da rahatça konuşabilsin. kendinizi yaşayacaklarınızın kucağına bırakın ve unutmayın ki su yolunu bulur.. bunlar hep kader kısmet.11 Yorumlayatamıyoruz arkadaşım bu sorunun açık ve net cevabı bu : D ya yanımızda bir ayetel kürsü 8 10 kere okumuş olucan ya da yanında birisi olucak var bu şeytani varlıklar var o yüzden yatamıyoruz ve uzakta degilller çogu da yanlarımızdalar namaz kılıcam sabah şeytanın hilelerinde geçiyordu ne zaman namaza kalksa onu tutarım başka zaman kıl derim falan aynısı oluyor abi kılamıyorum başka bir işim olsa hemen yaparım ama namazı gerçekten beni tutuyor bildigin bu mahlukun alametleri varken gelde rahat uyu
10 YorumlaAkluofobi var sende psikoloğa git
https://www.youtube.com/watch?v=cFdl7ayO_FEve bu videoyu izle işikları açıp belki yararı dokunur sublimninal öğeler ve frekanslar barındırır.
02 Yorumla- +1 yıl
izleyemem korktum yarın sabah izlerim mutlaka ama :D
Rüyasında defalarca kez öldürmüş, öldürülmüş işkence etmiş ve edilmiş her çeşit çirkinlikte varlığı rüyalarında görmüş ve bunlardan zevk almış biri olarak beni korkutabilecek herhangi bir varlık bu dünyada yaşamıyor. Ayrıca beni uyandıranın vay haline o sırada o kadar sinirli oluyorum ki türlü türlü işkence yöntemleri geliyor aklıma.
00 YorumlaDiğer konusunda 450 cevap paylaştı. Kafana kotu seyler gelirse direk guzel seyler düşünmeye çalış. Senin uyumani engelleyen seyler senin kafanin uydurdugu şeyler bunu aklina kabullendir. Kapat ışığı uyu. Iyi seyler dusune dusune uyursun. Bu günlük is isten gecdi ama bidaki sefere uyuyamassan bu taktigi uygula.
00 Yorumla
+1 yılKaranlığı seviyorum, sana da tavsiye ederim. İnsana hayrı bir huzur veriyor, Birde sessizlik oldu mu, tadından yenmiyor. Korkunu yenmen lazım, birkaç kere istemesen de karanlık ve sessiz ortamda uyumayı denemelisin. En azından yatakta dur, bir süre sonra uyuyakalacaksın zaten. Böyle böyle alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılhadi sana terapi uygulayalım önce bir adet kocaman bir yastıgı yatagına alıyorsun sonra gece lambanı yakıp yatağa yatıyorsun ve o yastığı hayatta en sevdiğin insan olduğunu düşünüp iyice sarılıyorsun gözlerini kapatıyorsun geleceğini güzel şeyleri düşünüyorsun ve ZzZzZzzzz...
00 Yorumla
+1 yılBende ışığa tahammül edemiyorum karanlik en sevdiğim şey kötü birşey düşünmezsen duruma çabuk ayak uydurursun dıye tahmin ediyorum :) Küçükken senı karanlik ile ilgili şeylerle korkutmuş olmalılar çocukluğuna inmek lazim
01 Yorumla- +1 yıl
aynen olabilir belki, bilemiyorum
+1 yılben ünv nedeniyle tek yaşıyorum gönül isterdi ki yanımda eşim dostum olsun ne alaka nan. ss Benimde yarın okulum var saat su an 5 ve halen aptal gibi yatmadım ve sacmalamaya baslıyorum su an. d Yanımda köpeğim var onunla ayrı ayrı ışık kapalı bir şekilde yatıyorum yani korkulucak bir şey yok ;))
00 Yorumlaevde teksem o geceyi uyumam ve yanımda el feneri mum bulundururum. acil birşey olursa diye sokağa çıkabilecek tarz kıyafet giyerim. ama nedende hep yalnız kaldığım günler uykum gelir. evde biri olunca hiç gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılİmsanlar sürekli hayatında olmayacak tek kaldığında ne olacak? Düşün ki korkacak bir şey yok neşen korktuğunu sor kendine. Dua oku Tanrı'ya sığın başka şeyler düşünmeye çalış bir bakmışsan sabah olmuş.
00 Yorumla
+1 yılGenelde yatağa uyumak için gitmem. Gece bilgisayarda film izlerken ya da oyun oynarken o kadar yorgun olduğum bir an gelir ki, bir 5 dk uzaniym kalkıcam diyerek uzanırım yatağa ya da kanepeye, en yakın ne varsa. Sonra bir uyanırım sabah olmuş, ışık da bilgisayar da açık öyle kalmış; oyunun ya da filmin orta yerinde uyuyakalmışım. Şimdi işe/okula git gidebilirsen :D
00 YorumlaUyuyup uyanmissindir muhtemelen coktan :D ben kac gundur evde tak kaliyorum ya ev arkadasim daha bugun gelecek :D soyleseydin gelirdim sen korkmazdin ben de sikilmazdim 6 gundur evde tek basima deli gibiydim cok sıkıldım :P
00 YorumlaDiğer konusunda 458 cevap paylaştı. bir sure evde otururken isiklari kapat. Mumkunse mum isiginda faln otur. Zamnla bunyen karanliga ve yalnizliga alisir. Sonra misil misil uyursun.
01 Yorumla- +1 yıl
denedim ama olmuyor daha beter korkuyorum
Ben hala ışık kapalı rahat bir şekilde uyuyamıyorum ama yanımda biriyle de uyuyamıyorum senin aksine önceden bir yöntem bulmuştum ışık da rahat yatamadığım için gayet işe yaramıştı yattığın odada televizyon olsun ışığı kapat televizyonu açık bırak hem ses hem hafif ışık verir rahat uyursun
00 YorumlaGözlerinin perdesi açık olsaydı, karanlık vs korktuğun herşeyin yersiz olduğunu bilirdin.
Bazen görmediklerin için korkmak iyidir, yat uyu.01 Yorumla- +1 yıl
haklısın ya doğru bak :D cesaret geldi birden
+1 yıl:) prize takilan kucuk lambalar yokmu. ondan al :) ama beyaz isik olmasina dikkat et bide manzaraliysa yemede yaninda yat :). bebeyken boyle yaparlarmis
03 Yorumla- +1 yıl
var zaten ya gece lambam ama uyuyamıyorum odanın bir tarafı karanlık kalıyor
- +1 yıl
:) korkma karabasanlar yemez seni
- +1 yıl
Korkularinla yuzlesmelisin ki kurtulasin. alisman lazim. gerisi corap sokugu gibi kendiliginden gelicektir.
+1 yılKüçük yaşta annem ve babamın ayrılması üzerine sürekli annemle yatarım. Tek yatamam değil, annesiz yatamamak benimkisi
10 Yorumlakaranlıkta uyumak kadar güzel bişeymi var yaw sezsiz sakin oh kafan rahat ama kızlar icin aynısınıı söyliyemem k*rabas*n geliyor onlar sezsiz ve karanlık ortamda
00 Yorumla
+1 yılen büyük canavarın aynaya baktığımda gördüğüm canavar olduğunu fark ettiğimden beri artık canavarlar beni değil ben onları korkutuyorum O_O
08 Yorumla- +1 yıl
yok ya bunu yemedim ben:D iyi bir teselli olmadı bu:D
- +1 yıl
tüh len o kadarda büyük göz felan koyduydum asfgdsg
- +1 yıl
ahahaahhaaha:D çocuk kandırır giibi olmuş azcık ama olsun:D
- +1 yıl
o canavarların hepsi şekerden desem, onlar bizim onlardan korktuğumuzdan daha çok bizden korkuyorlar falan asdgdsfg?
- +1 yıl
bak bunun biraz oluru var asdasfglb
kanıyorum yavaştan :D - +1 yıl
'' niye korksunlar ki biz sıcak sütlü kayfe miyiz ki eritelim şekerden canavarları O. O? ''
demeni beklerdim -,- hayalgücünü hiç beğenmedim bizimle değıLsınnn... - +1 yıl
uykuluyken bile çekemedim bu espriyi :( yapmayaydın iyiydi
- +1 yıl
öf iyi be bida yapmam zaten
Şahsen 3 haftadır evde tekim, cogu gunler tek yattim alıştım artık. Muzik dinleyerek uyumak kadar super bisey yok. Dene. Pisman olmazsin :)
13 Yorumla- +1 yıl
aynen en mantıklıısı müzik olacak
- +1 yıl
bakacağım, sağ ol
+1 yılayy bende öyleydim kız hep annemin yanında uyurdum ya da mutlaka bırı olurdu odada sımdı yanlız zar zo yatıyom şu yaşımda bile sessiz oldumu oda pencereyi azıcık azıyom ki dısardan ses gelsin diye öyle uyuyabılıyom anca :D
20 YorumlaIsigi kapatip yataga gireceksin. bir guzel telefonun tus acma dugmesine basip kilidi aciyorsun sizana kadar sevgilinle mesajlasiyorsun tabi varsa. yoksa bu gece icin sana eslik edebilirim tabi istiyorsan
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha. d
+1 yıl1 ay evde tek kaldım nasıl olduğunu anlatıyım ben gerci birsey kullanmadım korkmuyorum ama sen soyle yap arkadan en kisik seste sakin bir fon muzigi ac ya da uyku hapi gibi birsey al :)
03 Yorumla- +1 yıl
uyku hapı alamam ya ölür kalırım :D korkuyorum yine o tarz şeylerden:D
müzik olayını yaptım dün işe yaramadı :D - +1 yıl
Goz bandı al ısıkları acık bırak zaten o seni rahatlatır
- +1 yıl
göz bandı daha kötü bir şey denedim onu da
+1 yıltelevizyonu ayarlayıp yatıyorum. evet bende panik atağım. mc tv de beşinci boyut çıkıyor salih abiye baka baka uykuya dalıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim aşırı uykum gelene kadar ışığı açık bırakıyorum bişeylerle ugraşıyorum ya da ışık kapalı telefon pcyle ugraşıyorum uykum gelince de kapatım hemen uykuya dalıyorum
00 YorumlaBen internetten dizi açıp yatıyorum. Onu izlerken uyuyakalıyorum. :) Pc olmazsa tvden aç ses olur korkmazsın
00 YorumlaTek yatmıyorum annem beşiğime yatırıp sallıyor öyle uyuyorum zaten beşiğim annemin odasında, annem oda da olmadığında da bebek telsizinden dinliyor beni ağladığımda hemen geliyor
00 Yorumla
+1 yılben hep karanlık soğuk ve yalnız yerleri severim fakat bazen bir yastığımı dik bir şekilde konumlandırıp uyurken diğerine sarılıyorum sanki hiç bir zaman yalnız değilmişim gibi hissettiriyor
00 Yorumlaben geceleri ışıklar kapalı bir şekilde korku filmleri seyrederim yine de rahat uyurum mesela dabbenin son filmlerini 7-8 defa izledim karanlıkta ve hatta cinlerle dalga geçtim filim de ama yine de korkmadım rahat rahat mışıl mışıl uyudum
00 Yorumla
+1 yılkarşı cinsten birini düşününce ve rüyada işlem gerçekleşeceği için hemen uyku moduna geçiyorum sıkıntı olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılışıkları aç göz bandı tak ya da bir radyo aç canlı program zekiyi felan dinle uyursun ben genelde müzik felan açıyorum öyle dalıyorum uykuya
00 YorumlaEn son gece evde tek başına uyurken öldürülen kızın haberini falan okudun galiba.
111 Yorumla- +1 yıl
yok hayır okumadım, öyle insani şeylerden korkmuyorum zaten ya hırsızmış, katilmiş vs filan benim sorunum karanlık
- +1 yıl
yani sayılır :D
- +1 yıl
korkmamaya çalışırım sağ ol :D süper teselliydi
- +1 yıl
ahahaahhah:DD
- +1 yıl
kimle yatıyorsuunn
- +1 yıl
söylemeseydin bunu iyiydi :(((
Oda bir şeymi ya 4 yıldır yalnız başıma tek yaşıyorum )
02 Yorumla- +1 yıl
oha ya ben asla yaşayamam :D
+1 yılbir zamanlar yataktan kolum bacagim sarksa böcek vardir acikta kalan yerlerime gelirler diye cok korkardim : ))))) O da gecti sukur korkmuyorum :)
22 Yorumla- +1 yıl
o bende hala oluyor :D
- +1 yıl
Ooooffff yaa cidden kötü biseyy : )))) psikolojikmen kendi kendini bisey yok diye inandirman lazim aslında:)
+1 yılben kamp kurdum da bile gece cadırda mışıl mışıl uyuyor :D erkek adam korkmaz siz bayanlar narinsiniz ondan korkmanız normal ama yata girdiniz de güzel şeyler düşünün mesela sevgiliniz vs vs
00 YorumlaBen yalnız yaşıyorum çok korkunç :D şaka bir yana alışıyo insan zamanla
00 Yorumla
+1 yılKorkucak bisry yok aslında çok yağmur yağdığında korkarım ben
11 Yorumla- +1 yıl
yağmur yağdığında korkulur mu hiç :D
+1 yılValla yastığa sarılıp öyle rahat uyuyorumki.. tek olmak daha rahat bence :)))
00 YorumlaYalnız uyumayipta napcan beraber yatcak biri olaydi iyiydi :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen^^
Cık Ben De Korkarım Üff Onun İçin Paralı Adam Tuttum bir Odada 19 Kişi Kalıyoz :)
02 Yorumla- +1 yıl
dalga geçme be:D
Diğer konusunda 420 cevap paylaştı. Kulakligini takip guzel bir muzik acip derin uykuya dalabilirsin :)
00 YorumlaBilmem korkmuyorum.
Tek de evde çok kalırım hatta bütün ışıklar kapalıdır çok hoşuma gidiyor.01 Yorumla- +1 yıl
inanmıyorum ya keşke bende böyle olabilsem
- Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGece lambasından baska sansın yok kapıyı pencereyı kıtle guzel bır dus al ve uyu
00 Yorumla
+1 yıllambalar kapali odada tek olcam ve sessiz
yuoksa uyuyamam:D00 Yorumla- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılTek değilim ki oyuncak ayımla yatıyorum :)) şaka şaka eşek kadarsın ne korkuyorsun :)) gözlerini kapatıncada karanlık oluyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha:D yok artık ya eşek kadarsın :Dahahahaf:D bu kadar açık ifade edilebilirdi :D ama uyurken çocuk gibi korkuyorum sorun orada:D
işte gözlerimi kapatınca etrafı göremiyorum bu sefer de sanki beni birisi yiyecekmiş gibi hissediyorum gibi gibi
Bende tam tersi biri varken yanimda yatamam annem veya baskasi olsun yanlizlik giibisi yok bide heryer kapkaranlik olacak. :D
01 Yorumla- +1 yıl
ne kadar güzel ya
Sen tam uykuya daldığında beyaz bir duman yükselecek ve üzerine doğru bir şey yaklaşslkdfmsdf neyse şaka şaka hiç bişey olmayacak yat uyu.
01 Yorumla- +1 yıl
yaaa of çok kötüsün ama :(
+1 yılkaranlıkta uyurum. tamamen karanlık olmalı. kapımı da örterim. ben de diğer türlü uyuyamam.
10 YorumlaDiğer konusunda 683 cevap paylaştı. Ben de tek, sessiz, kapkaranlık oda dışında uyuyamıyorum :)
Film aç, bence gelir uykun, sızarsın :)00 Yorumla
+1 yılBen şahsen kafayı koydummu yastığa yatarım :) sana bir taktik, yerde yat. Yani ben öyle nasil yattığımi bile anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSütlü ve korkulu kahve bölüm 1 :D o kadar korkuya gerek yok ya saslına bak bende tek yatamıyorum gel beraber yatalım
00 Yorumla
+1 yılYalniz olecegini dusun o zaman yalnizliga alisirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
o da doğru :/
+1 yılHafta sonu gelse de uyusam erken kalkmasam derken uyku firsatini bulmuşken kacirma insanoglu nelere alismadiki
00 Yorumlayıldız tozundan yaratılmış et ve kemiklerden oluşan bir vücudun içindeki ruhsun:
korkacak ne var? :)00 YorumlaAllah'a dua et yanında olduğunu seni koruduğunu hisset ve git yat :)
02 Yorumla- +1 yıl
öyle kolay olmuyor işte ya :(
+1 yılOdada tek kalipta karanlikta korkmayan kiz mi var ;) nadirdir yani..
02 Yorumla- +1 yıl
siz nasıl korkmuyorsunuz ya:/
- +1 yıl
Kapinin ardinda gulyabaninin olmadigini bildigimden :)) odanin kapisinda annem bekler sabaha kadar ondan rahat uyurum ;)))
+1 yıloooooooooooooooooooo :D gözlerim tavana dikiyorum 5 dkka bakıyorum sonra yalan olmuşum zaten top atsan uyanmam :D
00 Yorumla
+1 yılBen elektrik faturasından korkuma akşam 8den itibaren tüm ışıkları kapatıp televizyon ışığıyla geçiniyorum. Yalnızlığı bilmem, alıştım :)
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha:D çok garip :D
- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler