Şimdi bana, asıl sen kimsin, diye cevap vermeyin lütfen,😬 polemik yok.
KENDİNİ BİLEN HERKESİ BİLİR
Kimsin sen? 😃

Şimdi bana, asıl sen kimsin, diye cevap vermeyin lütfen,😬 polemik yok.
KENDİNİ BİLEN HERKESİ BİLİR
Kimsin sen? 😃
Soru bana sevdiğim bir şarkıyı hatırlattı..
Kim olduğumuzu Candan Erçetin güzel özetlemiş..
"Yalanlar içinde doğruyu bulan, cayanlar içinde sözünde duran, satanlar içinde ayak direyen, yalanlar içinde değil miyim.."
Ya öyle sorular soruyorum ki alzheimer olan bile bir şeyler hatırlıyor 😬😎
Yine benim üzerinden gönderme yapıyor ya! Çok akıllısın 😬😃
🍭 Al Serapçım ödülün
Asıl sen kim- neyse. 😃
Kendimi tamamen keşfetmedim, o yüzden daha kendimi tam tanımıyorum, aslında ölene kadar keşfedeceğim kendimi. Hani bilgi devamlıdır ya, buna da o gözle bakıyorum ben, saniyede bile bizim için tanıma fırsatı.
"Sen kimsin?" sorusuna da, ne yazarsam sanki eksik kalacak gibi ama hedefleri olan, hayal dünyası ile gerçek dünyada mekik dokuyan, iyi bir kul olmaya çalışan biriyim.
Bak bak 🤨
Ne demek, iyi olmaya devam et ✨
Kendimi iyi taniyorum, isteklerimi, mutlu eden seyleri, sinirlarimi, yapmam gerekenleri, durmam gereken kapilari, yurumem gereken yollari, yokuslari. Insanin kendini anlamasi tanimasi ve kendine sefkat gostermesi muhim.
Iyi insan olmaya calisan bir kulum. Bu kadar.
Teşekkür ederim.🌿
Güzel görüşünüzden dolayı ben teşekkür ederim.
Rica ederim. Guzel soruydu. Insanin kendine sıkca sormasi gereken sorular arasinda benim icin.
Evet ben de bu düşünceden esinlendim.
Kendimi her açıdan iyi bildiğimi düşünüyorum. Neler beni kızdırır, neler hoşuma gider ya da ne tür insanlardan haz almam. Şey diyesim geldi. Hayırdır olm sen kimsin :D
Al işte 😃
Cevap
8Cevap
Kendimi biliyorum
Hem iyi hem kötü tarafımı da tanıyan ve gören fakat kötü tarafa geçmeyi tercih etmeyen biriyim.
İnsanları kolayca çözebilen fakat onların beni çözemediği biriyim.
Her insana ayrı ayrı tuhaf hissettiren gerçektende tuhaf karşılanan fakat özünde kimseye tuhaf gözükmek istemeyen biriyim.
Sen kendini ne kadar iyi biliyorsun?
Burcun yengeç mi ya ben koç zannediyordum😅
Kendimi koç zannetmeyecek kadar iyi biliyorum ben de :))
Yanlış anlaşılma olmuş o zaman😅🙃
Beni gerçekten tanıyan insanlar üzerinde iz bırakan derin ve çarpıcı bir gerçekliğim.
İçini okurken gözlerinden dışımı izlettirenim…
Ben, kim olduğumun ve kendimin gayet bilincinde zihin sahibi bir enerjiyim.
Ve canım istediğinde o muhteşem enerjiyi bir diğerine yol olmasa bile yol bularak iletenim…
Ben kimim?
Serin sahilde bir Bodrum gecesinin koyu lacivertiyim…
#su
Harika bir betimleme😍👏👏
Kendimi ezbere biliyorum artık.. Nerde ne diyeceğimi, nasıl davranacağımı da..
Biraz asabi, biraz sabırsız, biraz uç duygulara sahip, kıskanç, fazlaca sahiplenen falan..
Aslında kendimi ben de tam anlamıyla çözemedim iyi biriyim bence. bazen oldukça acımasız olabiliyorum duygularım genelde değişkendir şu an üzgünsem iki dakika sonra tam tersi olabiliyorum tutarsız, sabırsız, yardımsever, delidolu... sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymayan biri işte.
Şimdilik yeteri kadar biliyorum. Ama asla tam anlamıyla kendimle tanıştım diyemem. Çünkü her geçen gün farklı bir özelliğimle tanışıyorum. Sadece şunu çok rahat söyleyebilirim ki kendimi biliyorum ve potansiyelimin farkındayım. Kimlik sorusuna hiç girmiyorum çünkü o baya derin bir mevzu. Onun için iki üç satırdan ziyade koca bir sayfa gerekir ☯
Gün geçmiyorki kendimi yeniden bulayım , her gün her olayda bir yeni ben çıkıyor ortaya ama ne olduğumu farkındayım ne olacağıma kafa yoruyorum, kendi adıma beşeriyetten insan olmaya adım adım yürüyorum. Kim olduğum , kim olacağım ayrıntısı içimden kimsede bilmez.
Ben kimim? Ben aciz bir kulum, bunun ötesinde birisi değilim..
Belki vicdanım, duygusallığım, görüşlerim diğer insanlardan biraz fazlacadır ama başka insanlardan çok farklı özelliklerim yok.
Bir insan kendini ne kadar tanıyabilirse o kadar tanıyorum ben de. Bazen "Bu sen değilsin" diyeceğim şeyler yaşansa da insanız, kim yapmaz ki bunu. Yeter ki kendimiz olmaktan tamamen çıkmayalım, en nihayetinde yine kendimize varalım...
Esrayim 😂😂
Kendimi yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Dışardan çok kötü görünüp aslında panik gibi bir kalbe sahip biriyim çok iyi biriyim ben ya jsjsjaja
Ama ters ve vicdansız tarafım da var elbet 😂😂
Vicdansız Esra 😃
Pamuk * gibi bir kalbe bu arada 😂
Tamam pamuk 😬
Ahahahha nasıl felsefik yazılar, instagram'dan ordan buradan araklamalar
neyse, kendimi ancak kendimi anlatabilecek kadar biliyorum. daha fazlası elbette vardır çözdüğüm zaman göreceğiz
Hahaha Söylediğimiz birçok söz, başkalarından duyduğumuz gördüğümüz değil midir zaten?
Yanlış olan o sözün sahibi gibiymiş gibi kendini kaynak sunanlar olur. Benim böyle bir amacım yok zaten 😃
insan kendini anlatırken kendi kelimelerini kullanabilmeli. ayrıca sözüm size de değil
Bence de kullanabilmeli. Benim sorum üzerinden geldiği için insan ister istemez üzerine alınabilir. Sorun yok ✨
Agaa csfsf
Kendini bilen net tavrı olan bir insanım
benim ben sahte olmayacak kadar gerçek
Ben benim. Kendi halimdeyim. "Asıl sen kimsin?"😂😂 Demiyorum.
Demiş kadar oldun 🧐
Kendimi fazlasıyla tanıyorum.
Damarına basılmadığı zaman kendı halinde , sınırları olan , hayatı ciddiye alAmayan , saygıya önem veren erkek kişisiyim
Her şeyi yapmak istiyorum ama aynı zamanda hiçbir şey yapmak istemiyorum. Dönülmez akşamın ufkundayım.
Bence kendini bilmenin de bir sınırı var
Belkide dışarıdaki bir insandan daha yabancıyımdr kendime bilemem
İyi davranana çok iyi, kötü davranana az iyi olan bir insanım. Kendi kabuğumda yaşamaya bayılırım, dünyayla çok fazla temasta bulunmaktan çekinirim
Ben;Mütevazı, sevecen, güleryüzlü, yardım etmeyi seven, boş kalmamayi her günün dolu geçmesini isteyen hümanist bir kızım 😊ve niceleri
Frenleme sistemim ne zaman devreye girecek biliyorum gerisi çokta önemli değil
Kendimi çok iyi tanıyan biriyim anlayışlı empati duygusu yüksek ve sevgi dolu bi kızım
Kendimi biliyorum ama bazen kendimden farkli davraniyorum gibi
Yalnızken huzurlu, diğer insanlarla kederli biriyim. Tek bildiğim budur. 😊
Kendi halinde, dümdüz insanım yaa dkmdkdm ( harbi düşündüm ama düzgün bir şey bulamadım kdmdkak)
Beni anlatacak en güzel iki kelimeyi bir kadından duymuştum "çok safsın " diye.. Beni tanımlayan tek cümle bu
ben benim siz kimsinizdiii 😒
Bu bilgiyi sizinle paylaşamam 😏
niçin 😀
İştee
nedeeen iştee 😀
@Söylememişte
Yeni bir hesap açarsam bu nick ile gelirim
2 “m” li olsun ama söylememmişte olsun 😀
Bu bana kalmış 😏
kapris küçük adam ya 😂😂😂
Ben bir prensesim dgfhhh
Ya git buradan prenses sana laik bir soru değil burası fjdk