Tanıştınız mı kendinizle?

Bence insanın kendini tanıyabilmesi zor bir şey. Ben henüz kendimi tanıma aşamasındayım. Hayatta belli tecrübeleri edindikten ve olgunlaşmaya başladıktan sonra insan kendinin daha çok farkına varıyor.
Kalabalık sevmiyorum. İnsanlara tahammül sıfır. Yemek yemeyi sevmiyormuşum aslında. El becerilerim var ama hiçbirini kullanmıyorum. Boşvermişim sanki. Çok konuşuyorum bu insanları sıkıyor. Kafaya takan takıntılı aksi bir insanım. Aşırı sabırlıyım sanırım. Bu bari güzel bir huy olarak kalsın. Hayatın aşk meşk arkadaşlık dostluk kısmı bana göre değilmiş. Kendimi hep eğitimde mutlu hissettim. Akademisyen olmak bana göre ama buna azıcık cesaretim var.
Kendimi gayet iyi tanıyorum, istediğim şeyleri iyi biliyorum fakat karsimdaki çoğu insanın kendini tanıdığını dusunmuyorum.
Kendimi ne kadar tanıdığımı gerçekten bilmiyorum. Duygu olarak belki evet kendimden emin olsamda bazen neye ne tepki vereceğim ruh halime göre değişklik gösterebilir. Kendimi bazen çok iyi tanısamda bazen hiç tanıyamıyorum.
Cevap
11Cevap
Son derece iyi tanıdığımı düşünüyorum kendimi. Ne istediğini bilen bir insanım.
Evet, yıllar önce tanıştım.
Ve şu an beni benden daha iyi tanıyan bir kişi daha yok.
Görsel tanıdık geldi. :D Ne istediğimi ve ne istemediğimi bilen biriyim.
"İnsanın kendini tanıması çok zor bu zamanla olan bir şeydir" derdi hocamız. 19 yaşında bir insanın kendiğini tanıdığı kadar tanıdım kendimi. Bu zamanla olan birşey. Daha kendimi tam olarak tanımış sayılmam.
Kendim hakkındaki en temel şeyi biliyorum sürekli değişen biriyim bunu bilmek yeterli
bugün çok iyi tanıyorum fakat yarın yeni bir yönümü keşfedebilirim
Kendimi yeni yeni tanımaya başlarken günden güne değiştiğimi farkettim.
Kendi kendime konuşurken farkettim
Konu konuyu açıyormuş :)
Tanıştım yüzleştim sevdim. İyi insan
Selamlar o insana.🤓
Bazen tanıyamadığım oluyor, hemen küçük bir tanışma ayarlıyorum çayĺı kahveli...
Tam olarak tanıyamadım. Her geçen gün, her bir olayda daha çok tanıyorum kendimi
Daha tanışıyoruz ama pek sevemedim
Taniyorum tabikide artik karakterim oturdu
Beni benden iyi kimse tanıyamaz 👍
İstemeyeceğim kadar iyi tanıyorum.
Bazen tanıyamıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Açken ve azgın iken taniyamiyorum kendimi
Haddimi bilecek kadar, inşallah.
Başka kimsenin tanıyamayacağı kadar..
Fazla tanımıyorum sağım solum belli değil.
Kendimi ifade edebilecek kadar
Hayır. Kendimizi nasıl tanıyabiliriz
Tanimiyorum.
Kendimi tanıyorum
Tanımıyorum, teşekkürler
Büyüdükce tanıdım
Yarıdan daha fazla
Devam ediyorum
Kendimizi tanimiyoruz onca sorunun sebebi bu
şu sıralar tanıyamıyorum
Nasıl tanıyabileceğimi bilmiyorum
Keşke kendimi tanımaya vaktim olsa