Çok para sahibi olmak size bir ömür mutluluk getirir mi?

Çok para sahibi olmak size bir ömür mutluluk getirir mi?
Para tek başına bir şey sağlar ama çok şey sağlamaz. Sağlayacağı güç insanı uzun süre mutlu edebilir lakin sağlık yoksa ve sevgi sıfırsa para bir cezadır
Klişe olacak ama gerçekten her şey para değil. En azından benim ölçeğim para değil. Çok para sahibi olmak elbette ilk etapta rahatlık ve mutluluk getirir hayatıma. Peki bu rahatlığa alıştığımda ne olacak? Mutluluğu dışarda aramak bence başlı başına hatadır. Herkes kendinde olmayan şeyi mutluluğuna engel/ eksik zanneder. Sevgili, eş, aile, çocuk, para, boy, pos, başarı, vs. Oysa mutlu değilsek, sebebi ne başkaları nede eksik maddeler. Sadece biz ve yanlış algılarımız.
Cevap
23Cevap
Düşünsene ömür boyu maldivlerde bahamalarda yüzüyorsun, singapurda çin sokağında alışveriş yapıyorsun, new yorkta gece dolaşıp dans ediyorsun😄 nasıl mutlu olmami sağlamaz
Sağlığımda yerindeyse elbette sağlar.
Para değil paranın getirecekleri mutluluk verir. para da sağlık dışında neredeyse her şeyi getirir
Sadece para bunun için yetmez..
Bazen öyle anlar olur ki; aklımızın ucundan bile geçmez..
Hem sağlar hem de sağlamaz. Para önemsiz midir hayır asla değildir. Hayatımızın en önemlilerinden biridir. Her şey para ile dönüyor malum ama bazı duyguları hisleri sana yaşatamaz.
Isvec'te intihar oranlari ciddi yuksek. Refah seviyesi cok iyi olmasina ragmen. Para sadece aractir.
Tabi ki de para varsa mutlusun istediğini alır, istediğini yapar, istediğine sahip olursun.
Para mutluluktan çok doygunluk verir. Mutluluk başka şeylerde saklıdır.
Para huzur getirmez
Para sadece konfor ve kolaylık sunar.
Elma ile armudu ayıramayan ayak takımı...
Size diyorum bunu
Evinde huzurun sağlığın yoksa milyonların olsa ne olur
Evlenmesi bence hiçbir şeyi değiştirmeyecek gene kaçamaklar yapacak çünkü hayat tarzı bu 🤦🏻♀️
Para her şeyi satın almaz ama mutluluğu da beraberinde getirir
Para olmadan bir ömrümüzün olmayacağı gerçeğini göze alırsak evet. Getirir.
Para birşeyleri getirir. En çok samimi olmayan sansarları yanına çeker.
Aşk mı para mı diye sorsalar Tabii ki de para ederim
Ne demiş Bernard Shaw: Dişi ağrıyan insan, diş ağrısı geçince çok mutlu olacağını sanır. Fakir insanların zengin olunca her şeyin düzeleceğini düşünmesi de bunun gibidir.
Çaresiz bi hastalığın yoksa getirir
Hayır sağlamaz
Evet kesinlikle getirir. Her zmn para para para
Getirir , getirmezse gider ben alırım.
Sorman kabahat.
Para ile mutlu olunmaz para sadece diğer partneri satın alır
Çok para sağlamaz. Yetecek kadar olanı sağlar
Evet
Hayır
Hayır
Sağlığımda yerindeyse evet sağlar
Sağlar