Kişilik & Karakter "İyi geceler balım" diye mesaj aldınız mı 😂😔? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İyi geceler hayat enerjim , balım , böceğim diye mesaj alanlar var mı 😂🙄Neyse hayal kurmayalım...😔🙈🙄 "İyi geceler balım" diye mesaj aldınız mı 😂😔? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. almadım maalesef 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Balımı geçtim insan gibi iyi geceler diyen de yok eh alışkınız koymaz bize. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler fıstık 🌸 BanaNeHa +1 yıl Sana daa ☺
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İyi geceler diyenimiz bile yok kaldı ki balım yazacak :D 0 0 Yorumla
kaffanereye Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Düzgün seven insanlar yerine, öküzler tercih edilirse normal 0 0 Yorumla
burhansoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aldım tabiii ama şu an konuşuyoruz uyumadı 0 0 Yorumla
PDRhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ya bir ben miyim böyle hitapları sevmeyeenn 0 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl bırak balımı iyi geceler diye mesaj atan yok 😅 0 0 Yorumla
gameower84 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. kim kaybetmiş biz bulalım öyle birini 0 0 Yorumla
Trolcocuuk Takip Et Xper 5 Yaş: 74 +1 yıl Iyi geceler arim dedi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ah ahhh şanslı çocuk Yorumla Trolcocuuk +1 yıl Hi hi ne demezsin Yorumla Soran +1 yıl Nee aramadı mı Yorumla Trolcocuuk +1 yıl Kim Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Daha neler😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neeee 😋 Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Benim için imkansız gibi bir şey 😀 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler balım Yorumla Dark_Man37 +1 yıl 😀teşekkürler ama gerçeği kastetmiştim Yorumla Soran +1 yıl Şist sus Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Niye🙄 Yorumla Soran +1 yıl Hiiiç Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Tamam sustum😑 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Almadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
almadım maalesef
Balımı geçtim insan gibi iyi geceler diyen de yok eh alışkınız koymaz bize.
İyi geceler fıstık 🌸
Sana daa ☺
İyi geceler diyenimiz bile yok kaldı ki balım yazacak :D
Alırız birazdan.
Düzgün seven insanlar yerine, öküzler tercih edilirse normal
Aldım tabiii ama şu an konuşuyoruz uyumadı
Ya bir ben miyim böyle hitapları sevmeyeenn
bırak balımı iyi geceler diye mesaj atan yok 😅
Hayirrrrrrrr. Kim atacak bana
Sen ne anlatıyorsun bacım
Çiçeğimde nu kategoride bak
Hayel bence kimse mesaj atmaz balım diye