Maddi durumuda iyi olsun. Hafız olması tercihim ama başka bölüm okuyup hafızlığa yönelmiş olabilir sıkıntı yok.
Hiç kaza borcu olmasın
Maddi durumuda iyi olsun. Hafız olması tercihim ama başka bölüm okuyup hafızlığa yönelmiş olabilir sıkıntı yok.
Hiç kaza borcu olmasın
Çok zor bi kere en fazla ateistler oğlaklardan çıkıyormuş ama terazi bulabilmen mümkün
Oğlaklar genelde her halta bilimsel yaklaşıyorda ondan 😂😂
Soyut şeylere en az inanan burçmuş yanlış hatırlamıyorsam
Cevap
7Cevap
Bulursun ya sen deniyor biriysen kolay olur zaten. Bence yengeçler de eklenmeli listene 👌
Deniyor derken
Ay yanlış yazmışım sen de öyle biriysen yazmıştım kusura bakma
%90 öyleyim ❤ teşekkür ederim
Estağfurullah ne kusuru
Rica ederim😙
Ya maşallah o kadar naziksinizki inşallah ateş size dokunmaz sırat köprüsünden rahat geçersiniz. 🦋
Ben cok imanlı biri değilim o yuzden sanmıyorum ama iyi temennilerin için tesekkur ederim
Olsun yinede diline alma her an hayatın değişebilir Allâh kün desin yeter
helal olsun lan sana kaldı mı böyle helal süt emmiş harbi hemcinslerim inş bulursun be
Teşekkür ederim ❤❤❤
ben teşekkür ederim sabah sabah mutlu ettin 🖤
Sende beni mutlu ettin Allah gönlüne göre versin iki dünyadada başını öne eğdirmesin Mehmet emin tokadı hz. Sana şefaatçi olsun dilerim hiç kabir azabı çekmezsin❤
amin çok teşekkür ederim cümlemizin inş
😆
Buldun diyelim ama burcu Akrep, red mi edeceksin :D
Burnuna bakmam lazım yüzüne bakmam lazım boyuna bakmam lazım benim tariflere uyuyorsa ve çocukluğundan itibaren namaz kılıyorsa bir kere bile kızlara bakmadıysa sevgilisi olmadıyaa elini şahit tutmadıysa olabilir
Bende kimsenin elini tutmadım sevgili yapmadım Allah'tan korktum
İsticem tabi
Evet nerden bildin
hic kazası olmasın. allah icin isterdim. ama bunu burada bulabilmek bence na mümküün.
Öylesini kim istemez hdkdjfkkf
Keşke böyle biri bende bulsam
İstek yaparken detay yazmak gibisi yok
Senin burcun ne?
Akrep 1.90 olsa
Hafızım çok şükür
Tanışabilir miyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar