• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kişilik & Karakter

Evrim hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? (Sayfa 2)

busesezgin
busesezgin Takip Et
Xper 5 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Evrim hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

234

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şöyle bir kanı var "islamiyet evrimi yok sayar" bu yanlış. İslamiyette sadece ilk insanın ve ilk peygamberin Adem aleyhisselam olduğu belirtilir. Yani insanlar evrimle hayvandan gelmiş değildir Allahu teala ilk insanı yaratmıştır. İlk insan yaratıldığında dünya üzerinde hayvanlar ve bitkiler var idi bunlar evrimde bahsedildiği gibi yıllar yıllar içinde birbirinden farklılaşarak oluşmuş olabilir.

0
    4 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ama tam olarak böyle degil ki yani insan pat diye ilk insan olmadi ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

senin inancını bilmiyorum fakat islamiyette şu şekilde inanılır;

Allahü teâlânın emri ile melekler çeşitli memleketlerden topraklar getirdiler. Çeşitli memleketlerden getirilen toprakları melekler su ile çamur yapıp insan şekline koydular. Bu şekilde Mekke ile Taif arasında kırk yıl yatıp “salsal” oldu yani pişmiş gibi kurudu. Önce Muhammed aleyhisselamın nuru alnına kondu. Sonra Muharremin onuncu Cuma günü ruh verildi. Her şeyin ismi ve faydası kendisine bildirildi.

eğer maymundan evrimleşmiş olsa idi annesi ve babası maymun olması gerekirdi. ya da daha basit bir insan olmaları gerekirdi. Fakat Allahu teala onu çamurdan yarattığını bildirmiş bizde bu şekilde inanırız.

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Tamam ama biraz sacma degil mi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herşeyin deneme yanılma yöntemiyle evrimleşerek milyarlarca yılda oluşması daha çok mantık dışı. Deneme yanılma ile tek hücreli bir canlıdan bir insanın oluşması için geçmesi gereken süre dünyanın hesap edilen yaşından milyar kat daha fazla olarak hesap ediliyor peki buna ne diyeceksin. Sallama bilgi değil bir kitapta okumuştum. Ben ve benim oğlumun 100 adet oğlu başparmağımızı kessek benim 101. torunum başparmaksız mı doğar? İşte bahsettiğin inanmak istediğin evrim bu senin. Ama bu daha saçma değil mi? Bir yaratıcıya inanmıyorsan öyle de bana ona göre konuşalım.

Yorumla
  • baysahte
    baysahte Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı.

Darwin yattığı yerden gülüyordur her halde. Hala evrimi tartışıyorsunuz. Şaka yaptı adam haberiniz yok.

1
    4 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

O yuzden kesif gezileri yapti yillarca arastrma yapti

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Şimdi darwinciler bizim peygamber efendimizi haşa ruh hastası olarak nitelendiriyor. Fakat darwinin kişilik bozukluğu ve şizofreni tanısı konmuş bir akıl hastası olduğunu konuşmazlar. Adı üstünde evrim "TEORİSİ". teoriler bilim değildir, kanıtlanmamıştır. Boş yere tartışmaya da lüzum yoktur. Evrim haddinden fazla araştırılmış ve hiç bir şekilde kanıtlanılamamıştır. Saygılar.

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

He canım he sen çürüttn herseyi sen haklsn kanitlanamadi dogru senin peygamberin herseyi kanitladi da inaniyosun zaten sen ben bilgiye gercege bakıyorum ve kanitlanms bisey sallamasyon konusmayi ne kadr seviyosunuz ya her bilgi once teoridir zaten atoma hucreye inaniyosnda buna neden inanmıyorsn onlarda once bir teoriydi elbet.

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Sen gerçekten düşünebiliyor musun? Hani düşünme yetin var mı? Kanıtlanmadan önce herşey teoriydi diyorsun da, evrim teorisi kanıtlanmış bir şey mi? Hala teori neyin saçmalığı bu? Atom la evrim aynı şeymi? Bilgiden bahsediyorsun da, hayatımda gördüğüm en cahil insanlardan birisin. Tartışmaya girmeyeceğim. Cahillerle tartışmaya girme, zira asla yenemezsin diye bir söz var. Hadi kolay gelsin.

Yorumla
  • RaKıİçEnHaMsİ
    RaKıİçEnHaMsİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

ortalıkta ben müslümanım die geçinen tipler ibri faransevi biruni ve harezmi gibi islam alimlerinin darwinden çok çok önce evrim teorisini ortaya atıp savunduklarını bilmediklerinden ne dersen ne boştur

0
    1 Yorumla
    • meraklıinsanoğlu
      meraklıinsanoğlu
      +1 yıl

:D Ben biliyorum ve zaten diğer ismi Mohammetin teorisi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şöyle açıklayalım mesela bir fırından bir tane ekmek aldık bu ekmek bize gelinceye kadar ne kadar evrimler geçirdi.. köylü aldı buğdayı eline evirdi çevirdi tarlaya serpti sonra tarlanın toprağın altını üstüne çevirdi sonra evirdi çevirdi tarlayı düzeltti bir müddet bekledi ekinler yeşerdi sarardı gitti onları devirdi... sonra götürüp harmana attı evirdi çevirdi günlerce sonra bunları güzelce kıydı sonra topladı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sonra un haline geldi ve undan hamur yoğurdu ve bize ekmek olarak geldi.. bekın ne kadar evrimlerden geçtikten sonra bize ekmek olarak geldi... Bu kainattaki bütün olaylarıda Rabbimiz evirip çeviriyor ve bize faydalı bir vaziyete getiriyor...

Yorumla
  • Sonsuzum34
    Sonsuzum34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Hiç önyargım olmadı bu konuya her zaman gerizekalıca bir düşünce gözüyle baktım:d nasıl bir evrimse bu orangutanların yarısı insan yarısı da öyle daldan dala dolanmayı nasıl seçmişlerse artık gariplerimin tipleride değişmemiş hiç:d

0
    4 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Arastrma yapsan sorularınin cevapsz olmadığıni göreceksin teşekkürler

Yorumla
    • Sonsuzum34
      Sonsuzum34
      +1 yıl

Malesef, boş vakitlerimi boş işlere harcamıyorum.

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sana göre bos isse eger dolu islerle ilgili seylere yorum yap

Yorumla
    • Sonsuzum34
      Sonsuzum34
      +1 yıl

İşte bak böyle senin gibi insanları görünce de acaba mı demiyor değilim. Sen evrimini tam olarak tamamlayamamışsın belli beden değişmiş ama akıl aynı ;) Bu soru sonuçta herkese açık bir dahakine sadece benimle aynı fikirde olanlar cevap yazsın diye eklemeyi unutma:d

Yorumla
  • HeyBitchh
    HeyBitchh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Insanlara düşüncelerini sormuşsun ama senin fikrinin dışında yorum yapanlara sert tepkiler veriyosun?

4
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ters tepkiyi sadece araştırma dan yorum yazanlara yapıyorum ve emin konusanlara bir de dalga geçenlere

Yorumla
  • joney
    joney Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı.

Evrim süreci insanın ilk haliyle bu hali arasındaki süreçtir... yoksa Kurbağadan ya da maymundan gelme teorileri değildir.

2
    0 Yorumla
  • kaplan27
    kaplan27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Evrim diye bir şey vardır. Ama ateistler bunu insanları dinden çıkarmak için kullanıyor. Evrim kuramı için söylenen her tez doğru değil.

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ateistlerin oyle bir derdi yok her yez dogru olmaz zaten ama evrimin bu gerçek oldugu tartsma knusu bile değil aslnda.

Yorumla
    • kaplan27
      kaplan27
      +1 yıl

Bazılarının yok ama bazılarının var. Tabi Müslümanlarında inanç yüzünden karşı gelmeleri durumu var. İyi eğitim şart.

Yorumla
  • sercandost
    sercandost Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Peki sana bir soru ölümden sonraki hayat nasıl ya da bizi ne bekliyor bu soruya bir cevap verebilir misin? Evrim teorisine inanmıyorum ben

0
    3 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ölümden sonra bir hayat yok cunku hayat yasadigin surece vardir oldugunde atomlarina kuartlarina kadar ayrisip canli hücrelere enerji kaynagi olursun. Yani doganin isleyisine katilirsin yani dunyanin evrimine o kadar. Senin turun devam eder turune ne biraktiysan odur senin karın. Olumden sonrasini dunyasal isteklerin ve olusumlarin oldugu bir yer olarak hayal etmek ya da boyle biseye inanmak akıl mantk disidir

Yorumla
    • sercandost
      sercandost
      +1 yıl

o zaman dinler boşuna geldiler doğru mudur senin mantığına göre sana saygı duyarım sonuçta bir fikirdir ama dediklerine katılmıyorum

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Dinler insan ürünudur. Tanrinin boyle seyler gondermk uyarmak cezalandirmk gibi insansal istekleri yoktur dinlerde gecen mitler ibadetler eski medeniyetlerle olan etkilesimler sonucu innaistan inanisa aktarilmistr bunlar kanitli bir sekilde sergileniyor. Dinlerde gecen ibadetlerde boyledir sagan gelenekleri özellikle islamda islamiyet oncesi araplarin tum ibadetleri mevcuttur. Namaz oruc hac vb. Onlar bunlari ici put dolu kabe etrafnda yaparken su an Müslümanlar ici put dolu olmayan bir kabe etrafnda yapıyor. Eger bilincli bir tanri olsaydi putlara yapılan ibadetleri kendine istemezdi ayni sekilde put mekaninda ibadeti de istemezdi. Tum bunlardan ve çok daha fszlasndan goruyorski islam dinide dier dinler gibidir.

Yorumla
  • Jusjurandum
    Jusjurandum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

Yaklaşık 6 (belki de 7) aydır bu konu üzerinde duruyorum. Ama, sırf primatlarda olan sosyal dinamiklere bakarak diyebilirim ki evrim cidden gerçekleşmiş olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

hiç o konulara girmeyelim bacım akşam akşam yat uyu yemek ye sıç:Dbizim döngümüz bu ha bide düşünmek var onuda unutmayalım arasıra düşün sonra keyfine bak

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Naptin be kardeşim maymundan gelmeye karsisin ama günümuz deki maymunlar bile senden daha cok sey yapıyor o zaman sen evrimin neresinde kaldın?

Yorumla
    • Boğa1993
      Boğa1993
      +1 yıl

senin maymundan gelme olasılığın beni ürkütüyo ama:((şimdi o kadar taş manken kızlar var o kıllı yaratıklardan geldiğini düşününce cinsellikten soğuyorum valla:Dha şu cevabıda vereyim ben evrimin en gelişmiş halkasıyım. canlı varlıklar arasında en mükemmeli olanı beyni en gelişmiş olanıyım. ilk evrimi tamamlayan varlık benim. sen benden sonra evrildin sen en evrenin en son canlı versiyonusunki kadınlar güzeldir sende güzelsin.:DDbak sen beni hicivliyosun ama ben sana üstükapalı iltifat ediyorum ona göre:))

Yorumla
  • spyzewich
    spyzewich Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl
    https://m.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ

Evrime bakış açım temsili:)

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Video açılmıyor

Yorumla
  • TaurnieL
    TaurnieL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Ya birşey soracam. Allah var mıdır? Kanıtla demişsin. Arkadaşlar birşey dememiş. Peki sen evrime inanıyorsun. Bana kendi mantığınla ya da hangi kaynaktan bilgi alıyorsan o bilgilerle o mantığınla allahın olmadığını ispat edebilir misinn?

0
    9 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ben zaten var diyo diye ispatla dedim yok denn sey iicn ispat gerekmez tanri olsa da dinler insan urunu buna eminim tanri olsa da derkn yanls anlama bilincli bir tanri değil big Bang i baslatan sey o kozmik sey sadece ona tanri diyorm bu da benim secimim yani tanri denmese de olur. Evrim knusuna gekirsek bu bir gerçeklik bunu kabul etmemeniz deistrmiyor

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

Kardeşim cahilsin dicem kızıcan ama Necip fazıl demişki Allah tanrının belasını versin demiş. Bunu da ''God'' kelimesinin türkçeye devşirmesinde kullanmış. Müslümanlık açısından baktığında tanrı yoktur. Müslümanların Allahı vardır. 'ki Şaman lar ve Göktandır dinlerinde aynı yaratıcı tek olan bir kavrama inanılmış. Yaratıcıyı nitelendiremezsin. ikinci bir yol müslüman olmayan tarfından bakınca bir çok tanrı var mitolojik hristiyan musevi yahudi ermeni bir çok dinin tanrısı var hindistan tarafına daha gitmedim bak.

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

Sana allahın varlığını ispatlamak için bir soru sorucam. Hiç yurt dışına gittin mi?

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ya ben ne dedim sen ne diyorsun ben zaten dinler hakknda arastrma yaptim sen neden bahsediyorsun bana cahil olacak bisey mi dedim ben sana diyorm ki ben dinlere inanmıyorum tanrinin olduguna dair kanit yok bn sadece big Bang den oncesine oyle dedim bu benm dedigim bisey yani baska seyde diyebilirim sorun değil yani gitmedm yurt disina tanri oldugunu da nasl ispatlicaksn merak ettm

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

sen beni anlaamamışsın bu bir eğer evrim ve din üzerinde tartışacaksan. saygılı olmak zorundayız. 4 büyük incili kuran'ı ve eski tanrıları araştırdım. Birincisi gerekli araştırma yapmamışsın. Tanrı dediğin yaratıcı o kadar aşikar ki görmek için göz gerek ki dinlerine inanmadığın yaratıcı diyor ki istediğime veririm o imanı istediğime vermem diyor

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

İbrahim aleyhisselam ki kendisi ismail ve ishak 'ın babasıdır. İshak soyu israiloğullarındandır. ki düşün bu peygamber diyor ki. yarabbi ben sana inanıyorum ama kalbim görmek istiyor diyo. yani herkes yaratıcıyı gözleriyle görmek inanmak ister. ve kuş olayı gerçekleşiyor. incil de isa aleyhisselam insanları diriltiyor. tevratta musa alehisselam kızıl denizi ikiye bölyor. Lud kavminin izlerini süren arkeologlar müslüman oluyor. uzakta değil pompei de italyada o saplınlığın eşcinselliğin en yaygın olduğu yerde. resimler çıkartılıyor. Sen geçmişi inkar edip evrenn yaradılışını mı sorguluyorsun.

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

Hayatında mutlaka süt içmişsindir. Sütün KAN ile Dışkı arasından aktığını biliyor muydun. ya da karıncalarda izci birliğin kokusuu kaybettiğinde koloninin dağıldığını ya da arının nasıl oluyor da her zaman her yere altıgen petek oluşturduğunu ya da senin yaradışında ceninin nasıl da fetus ardından küçük bir bebek olduğunu biliyor musun ,?

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

Adamın birine cebimde 10 lira var inanır mısın demişler göster inanıyım demiş. sonra arka mahallede kavga diyerek gelen 50 ya da daha az adam bulmuş. 1. si gelmiş sormuş arka mahallede olay varmış demiş inanıyor musun inanmam demiş görmem lazım. 2. gelmiş yine aynı 3. de yine aynı adam görmek istiyor. artık 21. kişinin üstü bası yırtık olduğunu gördüğünde hiç o arka mahalleye gitmeden arka mahallede olay olduğuna inanmış. sende yaratıcı yok mu?

Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

İlk insandan beri her peygamber nasıl oluyorda birbirinden habersiz islam dinini savunuyor? Sonra maddeci insanlar bunu çıkarlarına kulllanıyor. ya da kurandan ninye bir tane var. ya da neden incil 4 tane. 6666 ayeti bir kitapta toplayan nesil mi toplayamadı incili tek bir kitap ta? Neden bu kadar çarpıtıldı din. ya da bağdaştırıldı big bang le ya da evrim le arafosil lerin olduğunu söylemişsin tek bir tane ara fosil gösterebilir misin? araştır internetten tek bir tane ara fosil göster. bu kız haklı diyip susucam. tek bir tane ara fosil göster. yeter

Yorumla
  • dumencihaydar
    dumencihaydar Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evet evrim şudur. Doğarsın ve ölüme kadar geçirdiğin evreye denir. Bu yaşayan her canlıda böyledir. yaşadıpın her saat bir evredir. Farklı bir türü farklı bir türe çevrildiğini ıspat gerekir inanmak için. Bu yüzden benim için teoriden öte değildir.

0
    5 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ispat cok vsr. Evrim 70 80 yıllık bir surec deildir ama her gun devam eder tum canlilik hayati için

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Nasıl bir ıspat bu söyleyebilir misin?

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Fosiller insanlarin fosillerkn deki vucut yapilariyla ayni doneme denk gelen alet kullanımı ayaga kalkis gibi jeololjik caglarin ayni doneme denk gelmesi hayvanların genetik ozellikleri bilim adamlari tum canlilsrin evrim agacini o ksdar acik ortaya ciksrmis ki yeni bilgiler sadece zmni ya da ince ayrıntıları deistror ama evrimi curutmuyor. bir cok kanit vsr gunumuz bile bir kanit. Yapılan calismalar evrim uzerinden yapılıyor su an

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Geçiş evresinde bir fosil bulundumu peki? Bulunan fosillerin milyonlarca yıl öncesine ait olması ve günümüzdekilerle aynı çıkması damı evrim? Yoksa milyar yıllarmı geçmeli? 70-80 yıl az tamam ama milyon yıldan bahsediyoruz? Bunları geçtim neden birtane evrime tabi bir fosil yok? Bir ara geçiş evresi yok? Madem bukadar yavaş bir evrede değişim oluyor illaki bu sürede fosiller olmalı değil mi? Aniden değişim olma olasılığı sıfır bilimsel olarak 😉

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Benim hakkımdaki düşüncen nedir?☺️

Yorumla
  • BahtliBedevi
    BahtliBedevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Mantıklı buluyorum. Aksini iddia edenler sadece dini sebeplerden dolayı kabul etmiyorlar. Başka hiçbir sebebi yok.

1
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Aynen öyle.

Yorumla
  • Çocukkalbi
    Çocukkalbi Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.

İnsanin var oluşunu ilahi dinlerden farkli olarak ortaya koyan teoridir kutsal kitaplarda yazan saçmalıklarla kıyaslandığında kabul etme ihtimalimin daha yüksek oldugu gerçektir.

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Bn de boyle düşünyorum

Yorumla
  • tambirdeli
    tambirdeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Gayet mantıklı bir teori. Bildiğim kadarıyla onu çürüten herhangi bir tez de çıkmadı ortaya

1
    3 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Aynn hersey destekliyor ve bir gercek

Yorumla
    • bunasılaşk
      bunasılaşk
      +1 yıl

güneşin doğuşuda değişmesi lazım evrim teorisine göre değiştirsin hadi!!!

Yorumla
    • bunasılaşk
      bunasılaşk
      +1 yıl

Neden yıllardır hiç evrim geçirmiyo mevsimler ve günler. Güneşin doğuşu ve baatışı hep aynı yılın aynı günlerinde aynı. Bu nizamı evrim sağlamaması lazım değişmesi lazım!!

Yorumla
  • Bozuk_Kimya
    Bozuk_Kimya Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

ben evrime inanıyorum,
    erkekler öküzden, odundan, ayıdan evrilmiş

2
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Hakkaten kimyan bozukmus :))

Yorumla
    • waffleman
      waffleman
      +1 yıl

Sakalların çok güzelmiş harun abla.

Yorumla
  • türkü81
    türkü81 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı.

tekamül var.. henüz 'insan'lık da görülmese bile, genel olarak dünya üzerinde bir gelişimdir, bir ilerlemedir mevcut:))

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Evrimime halen devam ediyorum. Beraber evrimleşmeye ne dersin..:)

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evrim her canli iicn var zaten ;)

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Biliyorum ben onu zaten.. ;

Yorumla
  • gezninigezdiren
    gezninigezdiren Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl

Hangi evrimden söz ediyoruz? Makro evrim mi, mikro evrim mi?

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Makro evrim aslnda sorum ama herkes maymundan mi geldik ssndigi icin mikroya döndü

Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı.

Bnce zamanla ic ice farkinda olmadan zaten etrafimizda gerceklesio bircok ornegide var

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evet aynn oyle

Yorumla
  • Sonmermi
    Sonmermi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

ÇArs Darwinin kafa Tasını İnceledim... Beynini inceledim... Sonra Maymunlarınkini inceledim Onlar daha Zeki çıktı :DAsfsadasdf

3
    4 Yorumla
    • Sonmermi
      Sonmermi
      +1 yıl

Eksi atanın var ya :DDD Anladı onlar :DASfasd

Yorumla
    • beberuhi
      beberuhi
      +1 yıl

Eksi atan maymundur :))))

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sende de hic yok anlaşılan

Yorumla
    • Sonmermi
      Sonmermi
      +1 yıl

Ayıp kardeşim bana niye saldırıyon :DD ben Çarsa LAf attım bırak o savunsun kendini :DD @busesezgin

Yorumla
  • xxanderxx
    xxanderxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Sorun bence Maymunlarla kuzen olusumuz. ne bileyim yani bir aslan ile ya da kartal ile kuzen olsa kardes olsak pek sorun olmazdi galiba. O zaman helal olsun naralari atilirdi heralde.

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Bence de :)

Yorumla
  • İlkayAdahan
    İlkayAdahan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Evrime karşı çıkan dindar insanlarla ilgili merak ettiğim bir şey var. İnsan maymundan evrimleşmiş olamaz insanı allah yarattı dediklerine göre acaba maymunları Buda'nın yarattığını falan mı düşünüyorlar.

0
    4 Yorumla
    • TERRITORY
      TERRITORY
      +1 yıl

Kuran da ilk insan Hz. Adem olarak bildiriir bizde insan oğluyuz ha ilk kişi maymundu sonra insan oldunuz denseydi amenna. Bu arada tabiki maymununda rabbi Allah tır.

Yorumla
    • İlkayAdahan
      İlkayAdahan
      +1 yıl

ne olmuş ilk insan ademse. ademi topraktan yarattı deyince inanıyorsun da ademi maymundan yarattı deyince neden imkansız geliyor. allahın maymundan insan yaratmaya gücü yetmez mi?

Yorumla
    • AnyMore
      AnyMore
      +1 yıl

Ne mi olmus? Sen oldun iste. Ayrica Nerde yazıyor ademi maymundan yarattı diye? Elbette ki yeter gucu yaratmaya. Iste anlamıyorsunuzz Allah'ın dediğine inanıyoruzz biz demedigi ya da yazilmayan birşeye değilll. Ilk insan adem değildir adem ilk akıllı insandır bu arada.

Yorumla
    • İlkayAdahan
      İlkayAdahan
      +1 yıl

www.mumsema.com/.../...dem-ile-ilgili-ayetler.html

bu ayetlerden hangisi ademin maymundan gelmediğinin kanıtı bir söyle bakalım.

Yorumla
  • TonqueFu
    TonqueFu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Ulan kor seytan diyor kendini feda et bir maymunla seviş su aptal teoriyi çürüt tamamen diyor. Ama eger maymundan cocugum olmazsa o darwincilerden cok pis acisini alirim :)

1
    4 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sen bence çocuk yapma hiç boşver

Yorumla
    • TonqueFu
      TonqueFu
      +1 yıl

Senden daha facia birsey olaz emin ol.

Yorumla
    • TonqueFu
      TonqueFu
      +1 yıl

Bak yorumlarda okudum, inancli bilim adamlari bile evrimin oldugunu soyluyor felan demissin. Evrim var evet , mesela kimi kus turlerinin ayaklari perdeli iken , digerlerinin ayaklari perdeli degil. Bulunduklari ortama gore vucutlari evrim gecirmis. Diyelimki maymumdan geldik, bu bir yaraticinin olmadigi anlamina gelmezki. Diceksinki isde tesadufen bir patlama oldu dunya ve canlilar olustu. Benim buzamana kadar gordugum hicbir patlama da canli olusmadi , canlilar öldü. Cok zeki oldugunu dusunuyorsun ya , bizlerden daha zeki oldugunuzu dusunuyorsun ya hadi bir patlama yap daha guzel bir dunya yarat gucun yeter mi? Bilim bilim diyorsun , bilim ispat ilmidir. Eger bir seyi ispat etmek istiyorsan , o gercekden var olmali, bir yaraticisi olmali. Diger bir husus yine bilim bilim diyorsun ya , nat geo ac izle darwin tavus kuslari hakkinda ne demiş.

Yorumla
    • TonqueFu
      TonqueFu
      +1 yıl

Insan bir damla sıvıdan (spermden) meydana geliyor, bu cok mucizevi birsey. Bukadar sayamayacagimiz sekilde muhtesem bir sistem var kainatta sence bukadar seyin tesadufen olusan bir patlama ile olmasi nekadar mumkun. Tesadufen bir patlama ile bukadar muhtesem bir döngü ile devam eden bir kainat var. Sen maymunlardan , sempanzelerden ivir zivirdan ayrilip, zeka yetenegini gelistirmis bir canlisin ya , senden rica edecem. Tesadufen boyle bir dunya olustuysa , sen bilincli bir sekilde , zekanida kullanarak daha muhtesem bir dunya yaratir misin, yapabilir misin?

Yorumla
  • fgerg4554
    fgerg4554 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Aslında inanır gibiyim bircok makalede yer almayan ama bbilime uygun olan teorilerim var evrimle ve yaradılışla alakalı eger kendine güveniyorsan bu konuda beni aydınlatmanı isterim en azından sorularıma cevap verirsin

0
    0 Yorumla
  • Samir09
    Samir09 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı.

Evrim teorisi Darwinin ortaya attigi gercekciligi olmayan bir teoridir
    Evrim olsaydi ornekleride olurdu.
    şu an bir kum baligini incelersen milyonlarca yildir hic degismedigini gireceksin

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Peki o kum balığının deismeme sebebini hic inceledin mi ayrica da hic bir canli hic bir degisime ugramadan gunumuze gelemez eger yapısal olarak cok az bir degisim soz konusuyla degisim icin gerekli olan nişleri "dogadaki yeri " degismemistir.

Yorumla
    • panter21dog
      panter21dog
      +1 yıl

insanın doğadaki yeri çok değişti ama amerikadakide insan çindekide insan :D

Yorumla
  • AnyMore
    AnyMore Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Evrim kanıtlanmıştır arkadaşım ve kanıtlanmış bir şeyi değiştirmek baştan başa yanlıştır.

0
    6 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evet kanitlanms bir gerçekliktir hayatın ta kendisidir

Yorumla
    • AnyMore
      AnyMore
      +1 yıl

bunu inkar edenlere sadece gülüyorum. bir arkeolog olarak bunu söylüyorum. o kadar kalıntı varken evrim nasıl yok derim? yaşama saygısızlık olur bu.

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Cok haklısınz bn de jeoloji Mühendisliği okumak istiyorum asknda arkeolojiyle ic ice değil mi

Yorumla
    • AnyMore
      AnyMore
      +1 yıl

Tabi iç içe sadece amaçları farklı ortak noktası yine toprak

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evet umarım mesleginizde iyi seyler başarırsiniz

Yorumla
    • AnyMore
      AnyMore
      +1 yıl

Teşekkür ederim sana da başarılar

Yorumla
  • Kuzulkurtt2
    Kuzulkurtt2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

İslamın dediğinin tam zıttını söyleyen mantısız bir düşünce

2
    3 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Islam. da ne mantıklı ne mantıklı biz daha once niye gorememsiz ya bu mantikli seyleri de yüzyıllardr arastrma yapıyor bu bilim adamları. Din adamlari oturup tezler yazsnlar da insanlar gece gündüz kafa patlatmasn di mi

Yorumla
    • Kuzulkurtt2
      Kuzulkurtt2
      +1 yıl

Ne alakası var islam güzellik dinidir bcmm

Yorumla
    • Dovah
      Dovah
      +1 yıl

İslam insan maymundan gelmiyor mu diyor

Yorumla
  • epick
    epick Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

evrim olmuş olmabilir bana göre ama dogal nedenlerden yanı hava degısımı çağ dönemleri teknolojık nedenlerden vs vs insan son halini almştır belk ama yaratıcısı illaki vardır...

0
    0 Yorumla
  • sermet1
    sermet1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Denizde yaşayan balinaların zamanla kıyılara gelip sonrada uçarak kuşlara evrimleştiğine gerçekten inanıyorsanız evrim hakkında harika duygular besliyorum :)

0
    9 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sallamasyon konusmasan iyi olur balina kus oldu diyen yok zaten git öğren ne nasıl olmus bilmiyorsan da bilmiyorum de biseyi biliyo gibi konusma

Yorumla
    • sermet1
      sermet1
      +1 yıl

Darwin bunlardan bahsediyor kızım. Sen önce inandığın şeylerin ne oldugunu ögren. Evrim hakkında seni 4 'e katlar 5 e bölerim ne konuşuyorsun sen. Uğraşma fazla sert kayaya çarptın rezil olursun

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Hahahah :D

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Komiksin ya :D

Yorumla
    • sermet1
      sermet1
      +1 yıl

Soran vatandaş aldığın cevap ile otur da zırvalama

Yorumla
    • uzman87
      uzman87
      +1 yıl

sermet1 evrimi anlamissin ama yanlis anlamissin :) o dedigin senaryo evrimi anlayamayanlarin ya da adnan oktar gibilerin özellikle avamlastirdigi dusunceler gercekte evrim hic ama hic oyle birsey degildir ve maalesef herkesin anlayamayacagi kadar teknik bir konudur. Nedense kuantum fizigi olunca herkes dut yemis bulbul ama evrimi gelince sokaktaki simitcinin bile kesin yargisi var..

Yorumla
    • sermet1
      sermet1
      +1 yıl

Adnan da kim hacı. Hiç işim olmaz öyle sahte mesihlerle. Ben bizzat Darwinin Türlerin Kökeni adlı kitabından okuduklarımı yazdım. Ayrıntılı olarak kopyala yapıştır yazardım ama şu an vaktim yok. Evet o kadar safsatalarla dolu onu modernize etmeye çalışmayın. Zira balık baştan koklar :D

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

He cnm. he sen haklisin

Yorumla
    • sermet1
      sermet1
      +1 yıl

Seni ikna etmek zorunda zegilim soran eleman. Sizin gibi boş insan degiliz çalışıyoruz. Şimdi kitabı açıp ilgili satırları mı arayalım. Ama müsait bir zamanda bulup kopyalayacagım. Size de iyi bir kapak olacak. Daha inandıgınız şeyin ne oldugunu bilmiyorsunuz boş boş konuşuyorsunuz..

Yorumla
  • sevenfold
    sevenfold Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Evrim diye bisey yok ama kanıt olarak kör bağırsağın insanda bir ise yaramadığı halde bulunup başka canlılarda kör bağırsağın kullanılması ka it gösteriliyor mesela ama inanma * God Bless You Brother

0
    0 Yorumla
  • Egemennn
    Egemennn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ

tam olarak bu

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Neden herkes bu videoyu atiyor. Dalga gecmek icin ugrasiyorsunuz varsa bir teoriniz paylasn

Yorumla
    • Egemennn
      Egemennn
      +1 yıl

daha önce attılar mı bilmiyorum dikkat etmedim görseydim atmazdım evrim denilince aklıma ilk bu geliyor ben yaratılısa inandıgım için evrim sacma geliyor bu konu üzerinde düsünmüyorum aklıma takılmıyor arastırmıyorum yani evrime ihtimal dahi vermiyorum yaratılısa tereddüt etmiyorum

Yorumla
  • vlkngdr
    vlkngdr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

26 yildir bir evrime sahit olmadim hala bahtsiz sanssiz biriyim evrim olacaksa bekliyorum :) yemisim sizim fosillerini evriminizi ya tek derdim buydu sanki

0
    5 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evrim 26 yilda görülecek birsey değil zaten ki

Yorumla
    • vlkngdr
      vlkngdr
      +1 yıl

Evrime sahit ola tek bir insan goster kafama sikarim neyin tribindesiniz birakin dönsün dünya

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Kardeşim evrim insan omru kadar bir surede olmaz evrimi gormen icin binlerce yil yasaman gerekirdi. Evrimin delilleri vsr gecmisin bu konuda haritasını ciksrdi bilm adamalri tabiki eksiklikler olur bilgiler yenilenir ama evrim çürümeyecek cnku bir gerçeklik

Yorumla
    • vlkngdr
      vlkngdr
      +1 yıl

Arkadas kendi agzinla diyosun iste yasimiz yetmez ona sen neyin tribine girdin demek o bilimadamlari senin buyuk buyuk baban travestiydi deseydi haklilar mi yani :) arkadas binlerce yillik bir fosil bulup da hangi makineyle olcuyolar yaslarini yoldan gecen bir kadina yasini sorsan soylemiyo su cihazlari versinler de cozelim onlari da :)) darwin denen ateist kopeginin evrim teorisi adi altinda cikardigi sacmaliklari bile cozduler sen hala durakta otobus bekle.. Bilime degil evrime kafayi takmissin ayrica bu bilgilerin cok sade yani aydinlatici degilsin
      . ote yandan da konusmalarindan ateis oldugun belli bu tarz dusunceli insanlari sevmem demek istedigimi. anlamissindr umarim hadi. iyi geceler

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sen de o kadar bilimselsin ki tum insanlari aydinlattin sen once insana insan gibi bakmayi ogren ondan snra da beğenmedigin ataistlerin isine gelen bilgilerinden yararlanmayi birak burada konu bssligi evrim herlade görmüyorsun asil oldugu yerde sayan sensin boyle konusarak da az cok belli ettin zaten iyi geceler

Yorumla
  • orhan81
    orhan81 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

öyle birşey yok sadece ateistlerin tek tutunacak dalı olduğu için bu konu uzuyor kendilerini avutuyorlar hatta araştıran sözde bilim adamlarının bile gerçekten inandığını sanmıyorum

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sen sanma o zmn bu gerçeği değiştirmiyor. Ateist tutunacak dal arıyor bunca yildir isi gucu yok da gerçeklerin pesinden gidiyor. ortak bir kitap yazarlardi ona gore yasarlardi sizde oldugu gibi niyeugrasiyor ki bu adamlar acaba bu kadar

Yorumla
    • orhan81
      orhan81
      +1 yıl

kitabın adı ne olacaktı tesadüfler dünyasımı :D

Yorumla
  • Laurina
    Laurina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

maymundan bir geçiş olduğunu düşünmüyorum şahsen. hayatta kalmak için türler mutasyona uğrayabiliyorlar. benim görüşüm daha çok bu yönde. kendi inancım tabiiki. dini şeylere pek inanmiyorum

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Mutasyon evrimin en temel ogelerinden biridir maymundan gecis diye bir kuram evrimde yoktur biraz araştırmanı oneririm teşekkürler

Yorumla
    • Laurina
      Laurina
      +1 yıl

zaten maymundan geçişi söylememin temel nedeni çoğu inançlı arkadaşımızın evrimi maymundan mı geldik? diye yorumlamasından kaynaklıdır. maymundan geçiş olmadığını ben de düşünmüyorum zaten ki, evrim teorisine katkıda bulunan bilimadamları maymundan insan oldu diye birşey demiyorlar. akrabayız diyorlar sadece o kadar.

Yorumla
  • Gürdal93
    Gürdal93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Evrime ne açıdan baktığına bağlı dini açıdan bakarsan Hz. Adem ve Hz. Havva ilk insandır ama tarih açısından bakarsan maymunlardan bugüne gelmişizdir. Cok uzun bir konu tartısılır.

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Kardeş senin ogrenicegin cok sey var hem. din hem de bilim. aciisndan hemen smdi basla araştırmaya derim

Yorumla
    • Gürdal93
      Gürdal93
      +1 yıl

Şöyle anlatıyım. Tarihte ilk evrim maymunlardan başlıyo yavas yavas 3 adet ırk ortaya cıkıyo kıro magnum en gelismiş ilk insan modelidir. Gün gectikce gelisen ırklar birbirini tüketir. Ve bu dönemde Hz. Adem ve Lycaris yaratılır. Lycaris ve Hz. Adem topraktan yaratılır. Lycaris Hz. Ademle kendini eşit görür ve Hz. Adem ile anlaşamaz sonra erkeğin üstün olması icin ALLAH Hz. Ademin vücudundan Hz. Havvayı yaratır. Ve Hz. Havva Hz. Ademe borçlu olduğu icin hep sadık kalır. Bu olaylar evrimin kendisidir. Ama din ilk insan olayını saymaz ama tarihde dini inkar eder. Bu konuyu seninle tartısabilirim bence aen araştır.

Yorumla
  • DevilWearsPrada35
    DevilWearsPrada35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

bu kadar belge ve bilgiye rağmen evrime inanmamak akılsızlıktan ve insanların yüksek egolarından kaynaklanan bir durum... güya hayvandan geldiğimizi reddedicez.. su götürmez bir gerçektir evrim.. insanların kabulunede ihtiyaç duymaz..

0
    5 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Cok doğru insann ds zekasi dierlerinden yuksek olan bir primat türü oldugunu kabul edemiyorlar

Yorumla
    • DevilWearsPrada35
      DevilWearsPrada35
      +1 yıl

herzamanki gibi burayada dindar yobazlar hiç araştırma yapmadan tabiki sözde müslümanlar hayatlarında kuran bile okumadan sağdan soldan duyduklarıyla çarpılcan gibi yorumlar yapmışlar.. sağolsunlar beni yanıltmadılar.. evrim allah yok demek değildir.. neden bazı şeyleri yaratıp zaman ve çevre koşullarına göre değiştiğine inanmak bu kadar zor.. gözünüzün önündeki fosillerin milyonlarca yıl geriye giden ataları varken.. göz göre inkar.. inkar bilim olsaydı bu yobazlar pröfesör olurlardı

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evet inlsrn inanmama sebebi allhn dedikleri olarak inanilan kutsal kitplardaki yaratilis

Yorumla
    • DevilWearsPrada35
      DevilWearsPrada35
      +1 yıl

herzin bir düşünesi var tabiki.. kimsenin görmediği duymadığı bilmediği ama var olduğuna inanılan bir gucun arkasına sığınmak insan piskolojisinde var yapçak birşey yok..

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evet herseyin bilindgi bir dunyada bilinmeyen bir tanri fikri ama aslnda tanri bilinmedigi halde nedense duygulari var bilinmeyenn seyin bilinci var cok garip

Yorumla
  • SiyahPelerinliAdam
    SiyahPelerinliAdam Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Sen şimdi evrim var mı diyorsun? Yani bu aslında bir teori değil gerçek yani :)

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evrim oldugu bir gercek

Yorumla
    • SiyahPelerinliAdam
      SiyahPelerinliAdam
      +1 yıl

Gerçek olsa teori olmazdı :D darwin bile onun bir teoriden ibaret oduğunu biliyordu

Yorumla
  • Sessizvesaçlı
    Sessizvesaçlı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Spermden insan oluyo daha ne olsun. YAYIN BİLGİ KESİN.

0
    0 Yorumla
  • Kusmukumsh
    Kusmukumsh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Evrim uyuz olduğum bir arkadaşım birşey düşünmüyorum sadece uyuz

0
    0 Yorumla
  • JustNick
    JustNick Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Aramızda hala tamamlayamamış olanları gördükçe inanılırlığı artıyor

0
    0 Yorumla
  • SenYoksanOlmaz
    SenYoksanOlmaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Ooo Evrim akın... tanımıyom ama alırım bir dal -.-

0
    0 Yorumla
  • Damascus
    Damascus Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bilimsel bir gerçeklik burada 3-5 bebenin "ben inanmıyorum maymundan mı geldik?" demesiyle bir şey değişmiyor kendilerini kandırıyorlar.

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Saol yorum için

Yorumla
  • gigabayt
    gigabayt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

tamamen yalan ve uydurma hiç birşey dünyada evrimleşerek olmuş olamaz onlar darvinizmin saçmalıkları kafanı bunlarla karıştıma

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ovvv tum teoriyi cokerttin tum kanıtları yerle bir ettin aydınlığa erdim su an saol

Yorumla
    • gigabayt
      gigabayt
      +1 yıl

rica ederim
      aydınlatabildiysem seni ne mutlu bana... D

Yorumla
  • SavaşaHazırHükümdar
    SavaşaHazırHükümdar Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İki kitap okuyan , iki araştırma yapıp belgesel izleyen prof kesiliyor başımıza ya dinen mümkünmüki böyle bir şey

1
    4 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Din de evrim yok da yakinda ayetlerde okursun ilahiyatcilsrin cogu var dinde demeye basladi o zmn inanirsinz ancak siz

Yorumla
    • SavaşaHazırHükümdar
      SavaşaHazırHükümdar
      +1 yıl

Bizde inşallah bu sene girersek ilahyata inceleriz , ama Hz. Ademin olayı yalanmı demek istiyorsun

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Hz ademde dahil hepsi mit git biraz dinler tarihi aesstr da gör ne nerden girmis kitabiniza. Muhammed de zeki adam bak inkar etmiyorum cahilleri cok guzel inandrms da günümizdekiler hala neden inanıyor orasi biraz mechul

Yorumla
    • SavaşaHazırHükümdar
      SavaşaHazırHükümdar
      +1 yıl

Vay ateist kardeşim görcez hep beraber

Yorumla
  • kochaliI
    kochaliI Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı.

Şimdi evrim dediğin şey darwinin teorisiyse tabi ki yok öyle bir dünya:D ama evrim dediğin canlıların yaşadığı yere ve zamana göre verdikleri reaksiyonlarsa var öyle bir dünya;))

0
    0 Yorumla
  • chandrax
    chandrax Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Evrim dunyanin yuvarlak oldugu gibi bilimsel bir gercektir. Dindarlar dini inanclarina ters dustugu icin yalanlamaktadir evrimi. Dininizi de sorgulayin evrim gibi arkadaslar

1
    4 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Bunu yapabilseler gerçekleri görebilecek ler

Yorumla
    • chandrax
      chandrax
      +1 yıl

Butun insanligin adem havva ve cocuklarinin aile ici iliskilerinden turedigine inanmak gercekten cok komik :)

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Aynen ya herseye bir aciklama yapıyorlar kafalarina gore :)

Yorumla
    • AgresifEntellektüel
      AgresifEntellektüel
      +1 yıl

soran kişi hakikaten uyuz oldum neden yanıtlamıyorsun? sorduğum soruyu

Yorumla
  • primline
    primline Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

sen Darwin gibi maymundan geldiğini düşünüyorsan hatta öyle olduğunu söylüyorsan bu bizi ilgilendirmez zira biz insan olarak yaratıldık ve insan olarakta öteki dünyaya gideceğiz

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Iyi oteki tarafta turunc göğüslü hurilerle sna mutluluklar diliyorum

Yorumla
    • primline
      primline
      +1 yıl

bana bu dünyadada öteki dünyadada sevdiğim kadın yeter sana gorillerinle mutluluklar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Enson duyduğum da bizim bu Evrim varya komşu kızı kötü yola düşmüş diyorladı kahvede hakkında bildiklerim bunlar abla valla başka bişey bilmiyorum Evrim hakkında :))

0
    0 Yorumla
  • tdinamic
    tdinamic Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Evrimin ateist düşünce olduğunu herkes biliyo. Dinleri yozlaştırmak için evrim denen şey var

0
    9 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Milletin de baska isi gucu yoktu zaten uyduruk dinlerle ugrasacaklar

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Big bang ten sonra oluşan patlamalarda 1 tane türeyen canlı söyle senin inanışına göre?

Yorumla
    • uzman87
      uzman87
      +1 yıl

Bigbang'den sonraki patlamalarda oluşan canli göster ne yaa :))) Fizik ve biyoloji burada cin ali seviyesinde tartışılıyor..

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

O zaman hakkında bilgi sahibi olmadığın bir patlamayı oluşuma dayatmayacaksın :) @uzman87

Yorumla
    • uzman87
      uzman87
      +1 yıl

Bizim evrim dedigimiz canlilarin evrimi o da yaklasik 3.5 milyar yil once baslamistir bigbang ise 14.5 milyar yil once oldu. Arada 11 milyar yillik bir bosluk var.. Yani "ol dedi oldu" deniyor ama ne hikmetse "ol" demek icin 11 milyar yil beklemis tanri :)

Yorumla
    • uzman87
      uzman87
      +1 yıl

@tdinamic

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Çok yanlış yerden bakıyosun sen :) ezeli bir şeyden bahettiğin andan itibaren mantığı önüne üzerinede şapkanı koymalısın :)

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Bu dediğimi anlamadıysan cevap verme. Anladıysanda verme :) tesadüflere inanmam. Tesadüfende verme.)

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Sen cok dolu yerden bakıyorsun belli ki sen anlat hayat ve canlılık nasl olustu sence

Yorumla
  • meraklıinsanoğlu
    meraklıinsanoğlu Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Ben tam burada sana evrimin gerçek olmadığını kanıtlarım

0
    6 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Bekliyorum teorin ve kanitn nedir

Yorumla
    • meraklıinsanoğlu
      meraklıinsanoğlu
      +1 yıl

Önce ben senden neden inandığını bekliyorum bende teoride kanıtta çok

Yorumla
    • meraklıinsanoğlu
      meraklıinsanoğlu
      +1 yıl

Birde ateist misin sadece inanıyo musun

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Inancli mıyım değil mym sorun bu degil bana evrimin olmama kanitlarini sunarsan sevinirim bana kanitla su anki kanitlari çürüt de herkes faydalansn bilginden

Yorumla
    • meraklıinsanoğlu
      meraklıinsanoğlu
      +1 yıl

Şimdi bir kere evrim varsada yoksada dinden çıkmak için geçerli ssebep değildir darwinden önce biz ortaya attık yani inana bilirsiniz ama dinden çıkmayın devam ediyim 1. kanıt şimdiki maymunlar neden insan olmuyor :) bu çok komik bir kanıt neyse devam 2. kanıt her tür kendi içinde sınıflara ayrılır ama hepsi farklıdır hep kalıplaşmış bu bunun atasıdır diye belkide başka bir sınıf çok benzeyen havanlar var ki iskelerler çogu hayvanda çok benzer 3. kanıt hiç şu ana kadar değişen görmedim 4. kanıt hani kasların gelişmesi büyüme vs. gibi şeylere evrim denile bilir ama bunlar gereklilik yüzünden olur durduk yere bir organizma veya hücre kendini değiştirmez yani maymunlar ya da ondan önce olarak hücre hallerimiz durduk yere neden insan olma kararı versin :D

Yorumla
    • meraklıinsanoğlu
      meraklıinsanoğlu
      +1 yıl

Sorun varsa yardımcı olmaya her daim çalışırım

Yorumla
  • BamTelli
    BamTelli Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.

İsteyen istediği gibi evrilsin.. Ama dinsiz bir hayat Güdüleriyle davranan canlılara cevirir insanı.

1
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Yoo aklın senin bosuna evrilmedi

Yorumla
  • Cansuca
    Cansuca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

İnanıyor gibiyim yani az araştırsam kesin inanırım ama ilgilenmiyorum

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Araştırman sana cok sey kazandıracak

Yorumla
    • uzman87
      uzman87
      +1 yıl

Oo boşuna yaşamışsin demiyorum ama varliğının kökenini ve uzak atalarini merak etmiyormusun? Eger merak edersen buyur:
      Evrim Teorisi - 03.05.2013 CNN TÜRK FULL TARTIŞMA…: https://youtu.be/SFydGak5MPA

Yorumla
  • harunnun
    harunnun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

pek bilgim yok ama insalrın kafasını karıştırmada insalığı sapıklığa sürmede iyi işyapıyor

0
    2 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Insanlarin kafasini karistiran tek sey varsa o da ilkel innasilardir sapiklik senin tanrinin hosuna gitmsi olmali ki puta tapan araplarin tum ibadetlerini sendn istemis bu baglamda sapıklık kötü gelmsin sana ;)

Yorumla
    • harunnun
      harunnun
      +1 yıl

benim dinime mensup olmayabilrisin ama saygızılık yapmaya hakkın yok kimse görmek istemeyen kadar gör olamaz ablacım

Yorumla
  • Ögretmen34
    Ögretmen34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Biyoloji oğretmeni olark evrim yalnızca bir teoriden ibarettir

2
    8 Yorumla
    • Dovah
      Dovah
      +1 yıl

Senin gibi ogretmenler sayesinde ogrenciler ogretmenlere ogretir hale geldi az gelistirin kendinizi :d

Yorumla
    • Ögretmen34
      Ögretmen34
      +1 yıl

ben olaya kısaca degındım gereklı bılgıye sahıbım fakat uzatmadım neyı duymak ıstıyorsun buyur?

Yorumla
    • Ögretmen34
      Ögretmen34
      +1 yıl

ayrıca ben 50 yasında bır bıyolojı ogretmenı degılım daha meslege baslamadım demek ıstedıgını anladım merak etme

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Ogrendigin ne ki ogrettigin ne olacak sen de haklısın

Yorumla
    • Ögretmen34
      Ögretmen34
      +1 yıl

bak sevgılı kardesım kısaca sunu soyleyeyım hersey evrımlesmıs dıyemeyız ama suda var evrım hıc yokta dıyemeyız ınsanın evrımıne ınanmıyorum ama evrım bazı canlılar uzerınde olmus olabılır evrım deyınce hemen yaratıcı yok sayılıyor aslında alakası yok yaratıcı degıstırmıs olabılır buda bır ıhtımaldır ayrıca evrım deyınce hemen balık surungene donusmustur mantıgıda yanlıs mıkro evrım var mesela bır bakterının dırenc kazanmasıda bır evrımdır turlesme dedıgımız olay var toplum olarak evrim sadece yaratıcıyı yok sayma olarak bılındıgı ıcın evrım yoktur deyıp atmak yanlıs olur evrım konusu cok uzun bır mesele

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Kardes evrim bir canlı turunde olup dierinde olmayan bisey deildir boyle bisey insanın camurdan yaratilma ihtimali kadar mantiksizdir. Evrim gecmisten gunumuze tum canlilari kapsar ve su anki canlilar bile herseyin en basta tek bir cansizkliktan basladigi gösteriyor ta en basa kadar gttginde. Yani ya dini savun ya da bilimi ortaya karisik olunca ikisi de olmuyor çünkü

Yorumla
    • Kaplan24
      Kaplan24
      +1 yıl

Dini nedenler yüzünden Evrimi inkar ediyorsun, arkasinda baska birsey yok. Biyoloji secip yanlis yapmisin.

Dinin dolayi bu ülkedeki genclere hicbir zaman gercekleri ögretemeyeceksin ve Cahil nesil yetistirmekte katki saglayacaksin...

Yorumla
    • Ögretmen34
      Ögretmen34
      +1 yıl

Zaten bir akılı sız varsınız gerı kalan herkes cahıl aptal aptal konusmayın ya ne bılıyorsunuz sagdan soldan duyduklarınızdan baska ben evrımı detayına kadar bılıyorum mufredatta ne varsa onu anlatırım ısteyen ınanır ısteyen ınanmaz banane ben sorumlulugumu yerıne getırrım o kadar ayrıca evrım tum canlıları kapsar demıssın ama ılk tek hucrelı canlı nasıl olustu desem cevap veremezsın muhtemelen havadakı gazlar etkılesıme gırmıs bılmem ne olmus bunlar hep yorumdur kesın degıldır ben bıyolojıyı sevıyorum aklımda basımda

Yorumla
  • Abstract
    Abstract Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

evrim doğadır denge dir "saçının uzaması" evrimdir vardır hep var olacaktır...

0
    1 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Evrim demek doğa yaşayis demektir evrim. yok demek tum Bilimleri yok etmektir teşekkürler bilginiz için

Yorumla
  • profit
    profit Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

amma bencilsin... paylaşalım dimi... evrimiz olsun... ne o ööle görmemiş gibi evrim evrim?
    iyki bir evrin var

0
    3 Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

En azndan var dedin :P

Yorumla
    • profit
      profit
      +1 yıl

o diilde bir evim olsun hatta evimiz olsun:)) çocuklarımız olsun artık adını evrim mi koyarsın devrim mi koyarsın:)) sonu kızsa su erkekse can olsun:)) devrim can evrim su:))

Yorumla
    • busesezgin
      busesezgin
      +1 yıl

Guzel isimler

Yorumla
  • sharlatan
    sharlatan Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.

Evrim bence oldu ama insan maymundan insana geçince allah ruh ve irade sahibi yaptı hayvan davranışlarını inceleyin görürsünüz insana ne kadar benzediğini...

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evrim hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evrim hakkında düşünceleriniz nelerdir? 7 cevap verildi
Evrim Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? 11 cevap verildi
Evrim konusunda ne düşünüyorsunuz? 10 cevap verildi
Evrim teorisiyle ilgili düşünceleriniz neler? 23 cevap verildi
Evrim Akın hakkında ne düşünüyorsunuz? 8 cevap verildi
Evrim teorisi, hakkın'da ne düşünüyorsunuz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkta önceliğin huzur mu, heyecan mı?
  • Benden size gelsin soru😊?
  • Beni sevmemeniz için bir neden söyler misiniz?
  • Hayatınızı puanlayacak olsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz?
  • Böyle zayıf kollar kötü mu duruyor sizce yoksa nasıl?
  • Sizden hangi çizgi film karakteri olurdu, kendinizi en cok hangisine benzetiyorsunuz?
  • Erkekler çok paranın kızları etkileyeceğini, kızlar ise gizemli olmanın erkekleri etkilediğini mi düşünür?
  • Sana iyi gelen biri var mı?
  • Hiç saç küpesi kullandınız mı?
  • Siyah noktalar güzelliğe engel mi sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨