AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Tamam canım hepimz maymundan gldk dger maymunlar nye insan değil nye bz maymundan donusmyruzda anamzın şeyndn ckyrz sacmalamayn ya
Yuzyillardir bilim adamlarının çürütemedigi su teoriyi siz böyle düz mantiklarla çürümeye çalışıyorsunuz ya gülüyorum
Hangi yüz yıllar yahu saçmalama :-) Daha kendi içlerinde anlaşamadılar. Natural selectionın kendi teoriyi çürütüyor :)
Ananın şeyinden çıkmanla evrim teorisi mi çürüyor?
Bilmemek de mutluluktur :) biz maymundan gelmedik yaklasik 5 milyon yil once insan ve sempanzeye kök veren bir ortak ata vardi! Bunu idrak etmek bu kadar mi zor! Yani biz sempanzeden gelmedik onunla kuzeniz.. Yahu siz yari cahillerin sordugu bu klişe soru suna benziyo: kuzenimle benim gecmisde yasamis bir ortak atamiz varsa kuzenim neden ben olmadi? Son derece gülünçsünüz..
Evrimi kabul etseydim. Allahı reddetmiş olurdum. Evrimin bana bir faydası yok. Allahınsa adı bile yeter.
Psikolojinin yonlendirdigi seyleri bilimsel gerçekliklerle karistirmaman gerekir
Benim için bilimsel gerçeklik Allahın varlığı ve onun sözleridir. Kitabında yazıyor Hz Adem ilk insan atanızdır diye. Bu psikolojik bir yönlendirmeden daha fazla dini bir kanun. Türkiye Cumhuriyetinin başkenti Ankaradır. Demek gibi. İnsanlığın başlangıcı da Hz. Ademdir. Belki evrimi hayvanların gelişmesi olarak kabullenebilirim. Ama insanoğlunun soyu için asla. Bizler hayvan soyundan gelmiyoruz. Bunu evrenin yaratıcısı söylüyor. Hayvan soyundan geldik diyenlere inanmak istiyorsan Allahın sözlerini inkar ediyorsun demektir.
Ve şunu da biliyorum ki. Eğer evrimden bahsedenler cinleri veya melekleri görselerdi onlarında insanlardan geldiğini söylerlerdi. Bunun bir sonu yok.
Evrim var asil sacma olan evrim var diye Allah yoktur olayina inananlar ve evrim yoktur yaratilis vardir diyenler e evrimin kokeni de yaratilis carbon yaratildi sonra evrimle gelisti milyarlar sonra biz olustuk
Tanri var olsa bile onlarin kitaplarindaki gibi bir sey olmadigi kesin
Onlarin yaratılis dusuncesi adem ve havva mitolojisi
Adem ile havva nin nasil olustugunu anlatiyor mu peki hayir? sen ozamanki insanlara ismi bile konulmamis maddeleri anlatmaya kalksan ne olurdu? carbona hidrojene daha carbon hidrojen demiyosun bulunmasi beklemekten baska sansin yok insanlarin zamanla kendini yenilemesi lazim ken eski kafalarda dolasmaya devam ediyolar bu da bilimle dini karsi karsiya getiriyor
Peki quantum fiziğindeki son gelişme olan atomaltı parçacıklarının en yenisi ve en niteliklisi olan takyondan hiç haberin var mı inceledin mi?
İşte bilmeden böyle kuru kuruya fidanlar ağaç ağaçlar ormana donmeli yurdumda mantığıyla evrimi savunuyorsunuz. Evrim üzerinde ne kadar durulursa durulsun ne yazık ki Darwin zırvalarından oteye gidememiştir. Evrim bir safsatadır. Ötesi yok.
Takyon maddenin isik hizindan daha hizli oldugi enerjisel formudur yani 0 in altinda -madde denebilir insann baska enerjisel formları oldgnu syluyolrar buna bakarak ama nerde bulundugu hakknda bir bilgim yok aratrmam lazm. Ben su an maddeye kütlesini veren parçacıkgi bulmaya calstklsrini biliyorum
Evrim teorisi çökeli yıllar oldu Buse'cim.. :) tıpkı ateistliğin çöktüğü gibi..
Haha tamm :)
Açıklayıcı ve aydınlatıcı bilgi istersen eğer.. Bu kısım ve kişiyi takip etmeni tavsiye ederim.. :) Bilgi öğrenmek için vardır sonuçta dimi güzellik :)
www.youtube.com/results
Saol bakarım
Evrim yoktur hepimiz ademden geldik İnsan topraktan yaratılmıştır.
Diyelim ki allah dendigi gibi ademle ondan sonra noldu dostum :) hikayenin devamini bekliyoruz senden
@chandrax ilk önce alaycı üslubunu düzelt seviyesizlere cevap bile vermeye bile üşenirdim ya neyse sana bu toleransı göstereyim dedim.
Evrim bilimin bi' parcasidir. Bilimi inkar eden de cahildir.
Teori ne demek , kanun ne demek?
Evrim güzel kız bence gideri var yani
Helal. :D
Allah yok demek gibi bir sey bu dinen yeri ve izahı yoktur yapılmaz da
Dinen var diyen yok zaten
Demek ki evrim denen bir sey yok
Çelişkili. Recep ivedik vari birini görünce kesin var derken, bir mankeni görünce kesin yok diyebiliyorum.
Evrim mütalaka vardır sen farkı algılarsın ben farklı. İslami olarak ta bakarsan evrim vardır bunu islamda açıklar ama evrim denildiğinde insanların aklına direk maymundan mı geldik sorusu geliyor. Türk halkı mutasyonla evrimi karıştırıyor.
evrim, hayvan iken insan mı olduk bilmem ama insan iken hayvanlığa doğru hızla gidiyoruz..
Insan su anda zekasi yuksek bir hayvandir ikisini ayri dusunursen zaten bisey ogrenemezsn
kanks ben evrimi yalayıp yutmuşum. ben toplumsal bir mesaj vermek istemiştim
Bana gore yanlis mesaj
Evrim: çirkin doğarsın ama büyüyünce güzelleşirsin. (bence :D)
O baska bisey oluyor
yoo çirkinken güzelleşince resmen evrim geçirmiş diyoruz. al sana evrim. ben çok şahit oldum bende evrime inanıyorum :D
İnsanlar maymundan geliyorsa neden japonyadaki maymunlar çekik gözlü değil :D:D:D:D
Konusmk icin konusmasan hersey daha güzel olacak biliyor musun
O kadar ciddiysen tezini sunmanı bekliyorum laf oyunu yapmaya çalışma küçük beyninle...
Benim tezim yok ben bir gercekten bahsettim evrim senin varsa bunun gercek olmadigi gösteren sun bize herkes faydalansn büyük beyninle
Bilgin yoksa fikrin de olmasın o zaman ne biliyorsun da neyden bahsediyorsun önce cümle kurmayı öğren sonra gel burada benimle tartış.. İnsanın bilgisi duygularıyla ters orantılıdır kızım ne kadar az bilirsen o kadar çok bildiğini savunursun şu an onu yapmaya çalışıyorsun!!!
Haha sakin ol ben sana bilmiyorum demdim ki tezim yok dedm benim bildigim sey evrim baska bir tezim yok dedim sana evrimi bilmiyorum demedim ki :D
Zaten bir tez hazırlamak için bilgin olması lazım akıllı sen bu yorumun ile bilmiyorum dedin ama farkında değilsin kendin çalıp kendin oynuyorsun hey Allahım ya:)))
Hiç bir fikrim yok valla en iyisi ben bir araştırayım geleyim :Da
Iyi fikir :)
Evrim aslında yanlıi bakılan bir konu. cahilcede değil ve evrim islam dinini bence destekliyor buna bakmayı bilmek lazım
evrim bilim adamlarinin yillarca bulmak isteyipde bulamadigi bir konu diyorum...
Bulamıyolarsa yillarca niye ugrassn bu adamlar evrim kesin biseydir artık bunu tartisan bilim adami cok az onlarda inançlı kisiler
peki inancli kisiler diosun ozaman cerndeki deneylere neden turkiye katilmiyo peki bir dusun bunu...
Türkiyeden bilim adaminn olup oladigi konusunda bilgim yok arastr diktan snra bir cevap verebilirm
bak ben sana soleyim bu olaylar tamamiyle inanc disi olaylar turkiyede musluman ve islami degeri olan bir ulke olarakdan bu tur olaylara girdiginde ne olur biliomusun... dedigimiz inancsizligin icinde kendini bulur onun icin turkiye bu oyunlara gelmez...
Bence bu kafa yapısında ki insanlar oldugu sürece icnde oldugunuz durum daha da kötüye gidecektir
insan dusundugu surece vardir o dusunceyide yukardaki sana sagliyorsa kusura bakmada burada evrimi kimse cozemez hic kimse cozemez insanoglu anca maffeder deney yapacam derken o bilim adamlari yanlis deney sonucu insanligin helakini kendi kendimize vermessek sasirma... bu da benim bir teorim sana.. . ...
Çoğu yorumunda inanmayanları aşağılar gibi davranmışsın. Bunun sebebi nedir?
Asagilamadm. kimseyi yoktr diyene yoktur demesinin sebebini sordum bu bir inanc değil inanc olsa sormam ama bilim oldigu icin bana karsi bir tez sunmasi gerekir o yuzden de bu anlmda sert olmuş olabilirim
Evrim diye bir şey varsa bile onuda Allah yaratmadı mı :)
Tanri fitili atesledi gerisi geldi zaten tanri dedigimde sey bing bang in oncesinde ki enerji formu bilincli bir varlik demk değil yani su an bunun ne oldugu bilinmiyor arastrliyor bakalım tanri bana gore budur :)
onlar ”evrim” dediler, bu yaptıklarımız devrim dediler.
ah zekasına kedi işeyesi nefer, her şey kader!…
bu imtihan bir seferlik.
bedenin kağıt, kalemin amel!…
sana kafi geleceğini sandığın iki bilekti.
oysa hayat tek biletti. hakkını veremezsen bilet yanardı biterdi.
kiminin durumu şeytandan beterdi.
ab-ı hayat içtim sandı içtiği eterdi.
Cevaplanması çok zor olan soruların olduğu bir karmaşık derinlik :) aklıma ilk gelen sözler :)
Aslinda cok karmasik değil insan ogrenince beyninde yeni bir yer kesfetmis gibi oluyor :)
Yani Öyle ama düşünün ki çok uzun bir roman okuyorsunuz nasıl biteceğini hiç tahmin etmiyorsunuz ama sürekli okuyorsunuz puzzle gibi sadece doldurmaya çalış :) bilemedim şimdi :9
yarıda kaldı :)
teorik olarak mantıklı lakin dinsel olarak imkansız
Dinde mantik yok zaten zirt pirt cikip dinle bilim. Bütündür diyen garip insanlar oluyor artık neyi biliyor neye inanıyor belli değil
dini tercih edenlere göre kafirlik. ateizme göre bir varoluştur
Bilim inkar edilebilir mi? :) şuana kadar bilebildiğimiz en iyi mutlak olmayan gerçek bu, çamurdan daha gerçekçi :)))
Ben tek bir evrim bilirim canısı ;
Lisede ot kezban dedigimiz kızın liseden sonra serpilip on numara olmasi bana gore gozlenen bilinen tek evrimdir. O nasil bir evreliştir yea 😅😄
Saçma buluyorum allah inancı olan birinin evrimin sadece aldatmaca olduğunu anlaması zor olmasa gerek
O kdr bilim adami inananlari aldatma pesinde di baska isleri kalmadi yillardr bnn icin ugrasyrlsr
Hangi bilim adamı evrime inanıyor hristiyanlar bile inanmıyor
Hristiyani inanmasi müslümanlarn kabul etmesinden daha zor cnku isayi yani bir insani tanrı olarak görüyor insanin bir maymunla ortak ataya sahip olmasi onlar icin daha imkansz
İsa'yı tanrı olarak mı görüyorlar önce sen araştırma yap
evrim geciren okadar insan varken benim neden evrim gecirmedigim beni cok düsündürüyor
Bunlari yazip düşündgne gore gecirmissjn ;)
Gecirmedim hala o alay konusu olan cirkin kizim :( 7de Neyse 70 oyle
Bence Evrim yi bir kız ama bazen çok saçmalayabiliyor :p
Derin bir mevzu , derinligi kestiremeyen atlamasın, Atlayan da çırpınmasın yoksa
Illuminatinin insanları allahın olmadığına inandirmak icin ortaya attığı boş bir teori.
evrim hakkında bilimsel bir açıklama yapamasam da, toprakdan geldiğimiz saçmalağından iyidir
Iyi fikir
kesinlikle katılıyorum. topraktan geldiğimize inanan yurdum insanı üzerine birçok kanıt bulunan ve düşününce gerçekten mantıklı gelen evrimi nasıl reddediyor, nasıl "öbür dünyada yanarsın deme öyle" diyebiliyor, aklım almıyor.
Ben bir insandan geliyorum. Bir maymundan veya bir pirimat türünden gelmiyorum..! Düşüncem budur iyi geceler :)
Evrimin ne oldugunu gercekten sen biliormusun peki?
Sen biliyorsan anlat?
Bu evrim senin ve benim basisacimiza gore farklilikgosterir sen neyin ewrimini kastediosun?
Ben makro evrim dedim genel bir aciklama yaptım tek bir cnli üzerinden anlatmadm ama herkes maymun dan insan olmak olarak düşünüyor
maymundan insan olma teorisi Bence yanlis ozaman mutasyona ugrardi maymunlar ekolojik doga dengesi denen bir dongu var ve bu yeryuzunde yasayan her canlinin bir gorevi var insanda oze bakarsan hayvan ilk caglara bakarsan simdi ise daha ilkel bu boyle uzar gider
Valla geçirene geçiriyo Çağtay Ulusoya benziyo bize geçirdimi Bülent Ersoya benziyoz
Evrim o değil
Evrimi biliyorum diyen atheist de biliyorum diyen müslüman kadar az biliyor.. Emin ol
Sen anlat o zmn
Evrim olabilecek bir durum ama bir sey kontrolunde. Insan evrimle olusmaz lakin.
Peki saol
Evrim Teorisini Bilmem Ama Allah Bir Kitap Gönderdi. Her Şeyi Onun İçinde Yazıyor.
Tamam ben evrimi sormuştum
Lisedeyken tombiş bakımsız kızların üniveriste yıllarında evrim geçirerek manken gibi olduklarına şahit oldum.. Evet evrim diye birşey var
Evrıme ınanıyorum her sey ortama gore uyum saglayabılır degısebılır ama herseyınde bır yaratanı vardır.
Hep merak etmişimdir şimdiki maymunlar niye evrim geçirmiyor yoksa cenabetler mi?
Simdiki maymunlar evrimin son asamasi zaten sen heralde evrimi her gun olan bisey zannediyorsun
Ulan asdasdasdasf
Ya da yanls anlasilmasin evrimi her gun her canlıda gormeyi bekliyorshn sanrm
yav he he
hepimiz maymundan gelmeyiz evrim bu =) ama maymun neyden geliyor?)
Maymunda senin geldiğin yerden geliyor primatlardan. Kabul etsen de etmesen deee
sen evrimi bosverde kuran okudunmu?
busesezgin bana özelden yaz sana bir şey bahsedicem
neyse yazma s. et küçücük beynın bunlara çalışıyor
Insanlarin hala. Evrimlerini tamamlayamadiklarini dusunuyorum. Zira hala surungen gibi davraniyorlar:)
Ne gerek var evrime yap benim gibi Put tap gitsin:) En iyisi putperestlik
Tapmak icin bisey arayisinda deilim evrim de bir din deildir
Evrim felan boş işler en iyisi kendi Tanrını yaratcan:)
Müşrikler helvadan put tanri yapıp sonra da acikinca yiyorlarmis.
@birDerdinVarsa Evdeki kurban etinden put yaptım acıkınca mangal yapıp yicem oohh mis en azından bana faydası var:)
#YobazRahip Afiyet Olsun Şifan olur inşallah :)
maymundan insana dönüşmesi olarak evrimi düşünmemek lazım
Oyle bir dusunce evrim. degildir günümüzdeki her canlı su ana uyum saglayan. modern canlilardir. Bu gunun hic bir canlısı ilerde birbirine dönüşmez. Ya da maymun insan olmayacaktir insan da maymun. Gecmisteki ortak ata maymun deildir primatlarin atasdr ama maymun deildir çünkü maymun su an olan modern canlidir primatlarin ayrilan bir koludur.
bilimsel ama dinle çeliştiği için birçok kişi tartışmak istemiyor
Çok dogru inandiklari seyi arastirmaya bile gerek duymuyorlar ki bunu araştırsınlar
bilimsel olması için ispatlanması gerekir sadece bir tahmindir ve ispatlanamamıştır :D dünya ilk evresinde bir ateş topu iken o sıcaklıkta canlı organizma bulunması bilime göre imkansızdır atmosferden bir girişte imkansız olduğuna göre dünyayı sonrasında dizayn eden birisi vardır.. kendiliğinden oluşmasıda saçma değilmi bilime göre :D
evrim hep bir teori olarak kalacak çünkü bilimsel olarak ispatlanamaz daha doğrusu gözlemlenemez gözlemlenebilmesi için milyonlarca yıl yaşaya bilmemiz lazım
evrime inanmıyorum, hem diyelim ki maymun neslinden evrimleştik. ne olacak ki? kendimizi alçatmaktan başka bir şey değildir.
Neden sen kndini dunyanin hakimi saniyorsun heralde ya da insanlari
kendimi dünyanın hakimi sanmıyorum ama kendime değer veriyorum. niye kendi kökenimi maymuna dayandırayım ki?
evrime inananların çoğu ruha ve ahirete de inanmaz. diyelim ki ruh yok. yine noldu? o zaman sokakta ezilip ölen hayvanları çöpe attıkları gibi biz ölünce de çöpe atsınlar.
Evrimden kasit sadece maymun meselesiyse tamamen saçma ama genel anlamda doğal yaşamdaki evrimden bahsediliyorsa bana mantikli geliyor
Evrim geçmişten günümüze tm canlıları kapsar gelecekte de olacaktr evrjm surekli olan ve devam eden biseydir. Maymun meselesi diye bir mesele de yoktur yobazlar kabul etmemk icin evrimi kucumsemye calisyrlar ama o kdr bencillr ki doganin bir parcasi değil de hakimi saniyorlar kendilerini kucumseyisleri bu yüzden
lisede hoca arkadasi tahtaya kaldirmisti devrim nedir diye sormustu cevabi : devrrim evrimdir evrim ise devrimdir devrim evrim ise evrimde devrimdir demisti sinifi sen dusun artik
bu olay gercek felsefe dersindeydik. ne dalga gecerdik bunu hatirlattin bana
kokuyor çok kokulu vajinalar daha iyi evrilebilirdi
Evrim yuzunede dedim kişiliksiz kaşarın tekisin nefret ediyorum senden dedim gorusmuyoruz artk
Bunun üstünde düşünen ateisttir canım sen bir hocaya görün bence
Evrim teorisini tek başına yıkan gerçek.. Tek bir proteinin bile tesadüfen oluşması imkansızdır
Ne alaka stenly miller laboratuvarda aminoasit uretti dunyanin ılk zamanlardaki hali de buna cok musaitti.
Musaitti ama olmadı.. alakası bu
Olmasydi sen olur muydun acabaa
Açılın ben uzman biyoloğum :) Adnan oktar kafasiyla sorulmus demogojik sorular cenneti olmus burasi. Şimdi bak o dediğin ihtimal bir sempanzenin klavyenin basina gecip rastgele tuşlara basarak şekspırın eserini yazmasina eşdeğerdir.. Evrime göre şempanze uygun koşullarda ve yeterince süre varsa o şekspır eserini yazar!! Bu evrimi anlatmak icin anolojik bir önektir.. Adnan Oktar kafasını yaşamadan önce araştir ve mekanizmasini öğren :D
Evrim yapısal olarak gerçekleşen bişeydir mesela eski insanlar çok daha uzun olması gibi ama bu maymundan geldik falan filan hikayedir
maymundan ya da orangutandan geldiğimiz yalan. belki ilk insan çok tüylüydü iriydi vs. ama kesinlikle insan türü idi, bir hayvandan türemedi
ben genelde düşünmem knks anı yaşarım sorgulamam ezan okunursa gider namazımı kılarım.
Dusunmek gerek :)
biz maymundan geldiysek şu anki maymunlar neden insan olmuyor?
Simdi cahil desem. kizcaksn da arkadasm ne diyim daha ben su anki maymun ve insan evrimin son urunleridir ne su anki insan maymun ne de maymun insan olacaktir hepsi kendi turunun devami icin yasayacaktir evrm geriye gitmez ki geride de maymundan gelmedik zaten maymn su andaki primatlarin genel adi onlarda kendi icinde ayrılır Şempanze bonomo makak vb. Insan da bir primattir su andaki modern insan homo sapiensleriz.
şimdi ben de size cahil desem siz de kızacaksınız ahahahah --- https://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ
dalga gecmisler adamla yazık ya
Ben inanıyorum kanka bak mesela @ksalper in eşeği evrim geçirip döner oldu :-)
Kankaa at oldu at :D
Gezin dolasin dogayi inceleyin yuksek yerlere cikin yalniz kalin vrmi yok mu anlarsiniz
çok derin konu günümüzde cahilce ve bilimdışı tartıştırlan bir konu
evrim diye bişey yoktur ya insan büyüdükçe güzelleşir zaten
Evrim bu değil saol yorum iicn.
ne duymak istiyosun ki evrim var mı diyelim yok mu diyelim
Evet var cunku sunlar kanitliyor ya da hayir yok çünkü su tez bunu tamamenn curutuyor istedigim bu
insanlarda kuyruk sokumu diye tabir edilen belin altında bir bölge var kuyruğu olmasada mayunlarda kuyruk var ilk insanların 2 metreden uzun olduğu söyleniyo maymunlar hep kısaydı zevk için sevişen iki canlı olduğu söyleniyo biri insanlar biri balina ya da yunus yanlış hatırlamıyosam balıklada bir alakamız yok bu bilgiler doğrultusunda sen karar ver.(evrim olsa ne olur olmasa ne olur koy götüne gitsin :)
Bunlar dogru hala kuyruk lu dogan insanlar vsr bunlsrdsn biri de Kesha unlu şarkıcı.