Sosyal medyadaki paylaşımlarından çocukluktan itibaren facebook da aşk acısı çektiğini belirten şeyler paylaşıyordu sonrasında instagram üzerinde devam etti paylaşımlara falan
Hayatındaki tek kız bendim sanırım çünkü kaç yıldır kaç kez onu beni uzun uzun izlerken yakalıyorum. Başka bir ilişkisi olsaydı beni görünce direkt yüzünü çevirirdi diye düşünüyorum
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "Çocukluğumu yaktılar alevleri gençliğime sıçradı" Bunu paylaşan kişi sizce yarayı çocukluğunda mı almış gençlik döneminde mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocukluğunda yaralanmış, gençliğinde ise kronikleşmiş bir vaka bu
Çocukluk aşkım paylaşmış ben terk etmiştim. Benimle bir alakası olabilir mi sence?
Sanmıyorum ama sen onu takip ettiğine göre demek ki sen onu terk etmiş olsan da hala aklında unutamamışsın onu
Karşılıklı unutamamışız doğru :D
Onun seni unutamadığını nerden biliyorsun
Sosyal medyadaki paylaşımlarından çocukluktan itibaren facebook da aşk acısı çektiğini belirten şeyler paylaşıyordu sonrasında instagram üzerinde devam etti paylaşımlara falan
burada senin tam olarak payın ve rolün nerde peki?
Sabahtan beri ne anlatmaya çalışıyorum ben? Neyse yorumunuz için teşekkür ederim iyi geceleer
Tamam da bir tek sen miydin sanki hayatında olan belki başkasına aşık bu öğlan olamaz mı yani?
Hayatındaki tek kız bendim sanırım çünkü kaç yıldır kaç kez onu beni uzun uzun izlerken yakalıyorum. Başka bir ilişkisi olsaydı beni görünce direkt yüzünü çevirirdi diye düşünüyorum
Eee o zaman ne bekliyorsun ki deli git konuşsana sen niye acı çekip çektiriyorsun ki yahu yazık değil mi?
Doğru mu sizce?
Biraz düşünüp karar vereceğim :D
Söylediğine göre o aşık sana zaten ama gelmesini bekleme çünkü sen onu terk etmişsin o yüzden de senin gitmen şart yoksa o gelmez
Neyin kararı da git konuş işte
Biraz daha emin olana kadar bir adım atmayacağım. Önerin için teşekkür ederim :)
Çoçuğun iletişim bilgilerini yaz da senin adına emin olalım da kavuşun biran evvel bu kıyağımı da unutma 😀
:D
Çocukluğunda almış. Misal çocukken sevgisiz, ezilen bir çocuk gençliğinde özgüvensiz olur
Çocukluk aşkım paylaşmış ben terk etmiştim. Benimle bir alakası olabilir mi sence?
Sanmıyorum ama olabilir 🤔
O da farklı bir bakış açısı 😅
Ailesiyle arası iyiydi çünkü onlarla bir sorunu yoktu yani olabilir mi diye düşündüm :D
O zaman olabilirr
Teşekkürler :)
Söz çok manidar tıpkı si**ilmiş geçmişten bakire gelecek beklenmez gibi. Çocukluğunu yaşayamamış bir kişi bu sözü yazan emin olabilirsin
Bir erkeğin en büyük problemi aşk hayatı değildir inan bana. Belkide daha büyük sorunları vardır
Bu çocuk baya duygusal ve aşka önem veren biri :D
Teşekkürler yorum için
Oladabilir ama böyle bir söz paylaştıysa şahsen aşkla ilgili değildir
Çocukluğun da
Teşekkürler
Rica
Bu arada bir şey daha sorayım :D Çocukluk aşkım paylaşmış ben terk etmiştim. Benimle bir alakası olabilir mi sence?
Yok değildir kendine pay çıkarma hemen😂
Merak ettim :D Tekrardan teşekkürler
Tekrardan rica ederim
Acik acik yazmis ya cocukluk diye neyi soruyon