Kişilik & Karakter Bazı hemcinslerim niye size ayı gibi davranan küfür eden erkeklerle muhatap oluyorsunuz? carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ay erko mu yok ya Kuzenim gelmiş iki saattir ağlıyo arkadaşım ağlıyo gidin başka birini bulun be🤣🤣🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Hayır yani bir dağ ayısı saygısız pe***zevenkler için göz yaşıniza değer mi bakın dışarısı yakışıklı uzun boylu erkek kaynıyor gidin eğlenin be 💅💅 😚 Bazı hemcinslerim niye size ayı gibi davranan küfür eden erkeklerle muhatap oluyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Türk kızı böyledir. kötü davrananı sever 0 0 Yorumla
Lovelanguage Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hic isim olmaz sevgililerimin geneli efendiydi. Benle terslesenle ben de terslesirim hic anlasamam😂 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Olması gereken beybi Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. bırak muhattap olmayı bide onlar için ağlıyorlar :) 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Ay evet ya Yorumla snnbeslq +1 yıl insanoğlunun doğasında bu var sanırım Yorumla
mavıruya3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl ahhh senin gibi düşünen kadınlarımımz baş tacıdır kucağa alıp sevmeliktir teşekkür 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. 195 keko çıkarsa nağpcan adssda 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Aşk benim eskilerim hem 190+ zaten hiçbirinin küfür hakaret kötü davranışı olmadı 🙄🙄🙄 herşeyin sınırı var boyu uzun yakışıklı diye hakaret e d e m e z Yorumla entıni +1 yıl eder eder Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkekcdedigin ayı olur kıllı olir 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤢🤢🤢🤢o erkek değil dediğin gibi ayı Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle seviyorlar demek ki 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bilinmez. 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🙄🙄 çok saçma ya Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Slklar 0 4 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Bencede değer vermeyen hanzoyu anası sevsin bazı hemcinslerim saf ya🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Yapcak bişi yok kızların yapısı bu Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Yakışıklı uzun boylu kaslı saygılı olmayan bir erkek için ağlamam 💅💅💅 güzel kadınlar beyinsiz benim gibi seksi kızlar zeki Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dkfkf seksi kızları severim aferin kal öyle Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Cevapsız sorular 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Türk kızı böyledir. kötü davrananı sever
Hic isim olmaz sevgililerimin geneli efendiydi. Benle terslesenle ben de terslesirim hic anlasamam😂
Olması gereken beybi
bırak muhattap olmayı bide onlar için ağlıyorlar :)
Ay evet ya
insanoğlunun doğasında bu var sanırım
ahhh senin gibi düşünen kadınlarımımz baş tacıdır kucağa alıp sevmeliktir teşekkür
195 keko çıkarsa nağpcan adssda
Aşk benim eskilerim hem 190+ zaten hiçbirinin küfür hakaret kötü davranışı olmadı 🙄🙄🙄 herşeyin sınırı var boyu uzun yakışıklı diye hakaret e d e m e z
eder eder
Erkekcdedigin ayı olur kıllı olir
🤢🤢🤢🤢o erkek değil dediğin gibi ayı
Öyle seviyorlar demek ki
Bence sert seviyorsun ondan
Sana panda lazım..
Bilinmez.
🙄🙄 çok saçma ya
Slklar
Bencede değer vermeyen hanzoyu anası sevsin bazı hemcinslerim saf ya🤣🤣🤣🤣🤣
Yapcak bişi yok kızların yapısı bu
Yakışıklı uzun boylu kaslı saygılı olmayan bir erkek için ağlamam 💅💅💅 güzel kadınlar beyinsiz benim gibi seksi kızlar zeki
Dkfkf seksi kızları severim aferin kal öyle
Olmuyorum
Bence de haklısın
Bende bunu anlamıyorum işte
ne diyon âmk
Ssalaklar çünkü
Cevapsız sorular
Yokluktan