Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyebilir misiniz mesela?

Sinek b*ka götürür..!
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyebilir misiniz mesela?

Sinek b*ka götürür..!
Ben o karaktersiz insanların yapılarını ne yapmak istediklerini çok oncelerinden bildiğim için böylelerini denemeye tabi tutarım ikili oynamayı çok seven bu insan musvetteleri dost gibi sizin yanınızda olup güçlerimizi birleştirelim deyip genelde arkadan iş çeviren bu tip yaratıklar kuzu avına çıkmış kurtlar gibi milletin sevgililerine sarkar onlara özelden fıkralar yollar kalite farkı gözetmeksizin hilafsiz 19 yaşından tut 43 yaşına kadar dişi olup nefes alan her karşı cinse yürüyen bu insanlarla işim bittiğinde karaktersizliklerini ispat ettiğimde onları selpak gibi burnumu siler bir kenara atarım burada karakterden en son söz edecek kişiler çıkıp burada ahkam kesmesin benim hatalarım yokmu tabiki var ben birinden intikam almak için herseyi yaptım çünkü sonuna kadar haketmisti ve bunu yaparken kimseden cekinmedim iliskimin biteceğini bile bile bunu göze aldım ve bunun herkesin gözü önünde siteye acikladim resimli belgeli olarak ilişkim olan kadın bitirmek yerine benle kalmayı seçince onursuz gurursuz olan edildi ama burada onurdan gururdan en son bahsedecek kişiler evlisi bekari yemediği pok kalmıyor sonra onlar namuslu biz onursuz gurursuz oluyor önce herkes kapısının önünü supurecek bu yazdıklarımın ayrıca seninle hiç bir alakası yok seni hedef alan bir yazıda değil onun için üstüne alınma şimdi herkes kahvesini alsın kenara çekilsin buradan çıkacak tartışmayı zevkle izlesin diyede bu yazıyı sana yazmadım he dersenki bu husumet seninle nasıl başladi nasıl buralara kadar geldi oturur sonuna kadar seninle bunuda konuşurum ister burdan alenen ister dm den Allaha şükür ben söylediklerimin de yaptıklarımın da her daim arkasındayım amacım seninle tartışmak değil ama bir sonuca bağlayalım diyorsan ben burdayım cevabını bekliyorum
Bir sonuca bağlamaya gerek yok.. Şu anki durum gayet iyi.. Benden ve sevgilimden uzakta durman yeterli..
Yahu arkadaşim cidden seni anlamiyorum benim ne senin sevgilinle nede senle bir işim var bunu geçende söyledim yine söyleyeyim o halde sen kafanda belliki beni fazla kurmuşsun zamanında bana göre yapmaman gereken bir şey yaptın seni uyardım sonrasında beni bunun üzerine engelledin ne ben seni tanırım nede sen beni yeni bir ilişkiye başladın hayırlı ugurluda olsun he kişilik olarak her sevgili yaptığın kişiyi kiskanmanda doğal bu hepimizin yaptığı birsey ama bunu yaparken insanların kim olduğunu bilmeden yorum yaparsan beklemediğin tepkilerle karşılaşman gayet doğal olur bende sana o tepkiyi verdim sevgilinden uzak dur kelimesine gelince işte orada duracaksın ben senin sevgiline ne bir lafım ne sözüm ne yanlış bir hareketim olmuştur burada defalarca sorular üzerinde bir birimizle sakalamisizdir da sevgilin kaç yaşına gelmiş olgun bir insan ve kimin kendisine yanlış yapıp kimin yürüdüğünü anlayacak kadarda akıllı birisi şimdi ortaya bir algı yaratıp yok sevgilime yürüdün yok uzak dur dersen beni tanımadığın daha çok ortaya çıkar zaten sevgilinde beni engellemis okadar da önemli değil beni engellemesi umarım mutlu olursun sana son sözüm kimin ne olduğunu karakterini huyunu suyunu bilmeden burada benim hakkımda yorum yapma çık ortaya soru aç deki gecekusu burada kimlere yürüyor diye bak bakalım sana ne cevap verecekler bir kimseden birine yürümüş muyum duyarsan ben bu hesabı kapatıp gidicem sultan Süleymanin bile arkasından konuşurlar senin Arkandan da konuşulanları duysan benden önce bu siteyi sen bırakır gidersin onun için ya her duyduğuna inanıp gaza gelip ona buna sarma ya da haklısın deyip sus kendine söyleyeceklerim bu kadar kendine iyi bak umarım mutlu olursun ama sen sen ol sana bir abi tavsiyesi kulağını herseye tıka sonra duydukların seni üzer insanların eline sonra kız verme hoşçakal
Birincisi; evet, beni tanımıyorsun ve sadece bazı şeyleri kendince kurup yorumluyorsun.. Çünkü ben birine yürüyorsun demedim sana.. Onun için engelle demedim kimseye.. Sadece kişilik yapılarımız uymuyor seninle, o kadar.. Kimsenin de gelip senin hakkında bana bir şey söylediği yok.. Hakkımda bilgi sahibi olmadan konuşan da ben değilim, sensin..
Senin de dediğin gibi, arkamdan konuşabilirler sadece.. Tıpkı senin birilerine yürüdüğün için engellettirdiğimi düşündüğün gibi.. Çünkü alakası yok.. Ne diyorlarsa ben burdayım.. Sadece kendince yorum yaparlar hakkımda ama asla gerçek şeyler değil bunlar..
Ben ve bana ait olan insanla ilgiliyim şu anda.. İşin magazin kısmıyla, dedikodusuyla, o bunu yapmış, bunu demiş vs.. inan umrumda değil.. Sadece hayatımdaki insan ve ben.. Başka bir konuyla uzaktan yakından ilgilenmiyorum..
Ok..
Peki 👍
Tam da bu sözün cuk oturduğu insanımsı yaratıklar var. Kendi karaktersizliğine bakmayıp ahlak timsali gibi konuşuyorlar.
Böyle tiplerin bana zarar vermesine gerek yok. Dostluğu devam ettirmeyi bırak, insan yerrine koyup selam vermem, selamını almam.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali...
Yok öyle biriyle arkadaşlığımı sürdüremem ben. Yarın öbür gün bana da zararının dokunmayacağı ne malum. Ayrıca bana yanlışının dokunması da şart değil. Başkalarına dokunuyor ya o yeterli.
Karaktersizlik çok başka bir şey.
Hani kimse sevmez, istemez sen yanında olursun bırakmazsın ama karakteri bozuk olup, çiğ süt içmişse o zaman uzak dururum.
Öyle biri arkadaşım olamaz.
Cevap
22Cevap
O hatayı yaptım, bir daha yapmam.
Bana zararı yoksa evet
Baktım kisiligi sorunlu uzak durmak lazım, kisi arkadasına benzermiş, kotuleri elemeli de sen yine laf çaktırıyorsun😁soru bahane 🤪
Artık ses kimden çıkarsa, okum hedefi vurmuş demektir.. 😄
He bi tanede degil hedef 😬
Tatlıya baglamadınız mı 🥴
Gerci sen huysuzun tekisin, yine bir konu bulur sataşırsın🤭
Tatlaştık.. :))
Gözlerim yaşardı🤪
😅😂
Zararı olmamış olabilir ama bu olmayacağının garantisini de vermez bir kişi karaktersizse farkına vardığımız andan onla ipleri koparmak kendimize yapacağımız iyiliklerin baş tacını oluşturan iyiliklerden birisidir bence
hayır başkasına nası davrandığı önemlidir benim için çünkü bu onun bana çıkar için yaklaştığını söyler o yüzden bu tarz şeyleri çok takarım mesela benim yanımda melek kesiliyosa ben gidince herkesi azarlıyolarsa biter
İnsan çevresinde en çok birlikte olduğu 6-7 kişinin karakterini alırmış. Üzüm üzüme baka baka kararırmış demişler eskiler. Farkında olmasakta inceden inceye onun karakterinden birşeyler alacağımı bildiğim için istemezdim
Yapamam
Bana şimdi zararı yok peki ya ilerisine garantisi var mı? Tabi ki hayır.
Başkasına zarar verenle de muhatap olamam ben. Bir kişinin en çok insanlığına bakarım, o da yoksa ne gerek var böylesiyle muhatap olmaya?
Bugün olmaz yarın olur... Go away... Allah'a yakın benden Uzak olsun dua ederim... düzelmesi için... Kötüye beddua etmek düşmüşe tekmek vurmak gibi olur ☺️☺️
Karaktersiz insanın size bi zararı yok tamam. Ama ilerde olmayacağı ne malum. Böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.
Ben yapamıyorum ya. Şimdi olmasa bile günün birinde illaki olur. O yüzden uzak durmayı tercih ediyorum.
Oluyor bazen , ses etmeden görmezden geldiklerim ama bir zaman tak ederse ayağını kaydırır düzenine çomak sokarım.
Bana bir zararı olmasa bile karakter yoksunu ise bir süreden sonra öyle birinin bana da zararı dokunur, evlerden ırak.
Karaktersiz biri illa bir yerde bana da gösterir o kişiliğini ve zarar verir , öyle birinin benim hayatımda yeri olmaz. Az insan çok huzur
Ay yine ne oluyor asjdjs😂 bugün ona zarar veren yarin bana belli olmaz bu işler önlem almak lazım
Kimseye bulasmam , kim kime ne yapmış umrumda olmaz
KaraktersiZ olduğunu bildiğim biriyle arkadaş olmam
Olunmamalı. Yoksa sizin çıkarınız için onunla arkadaş olduğunuzu kabullenmek zorundasınız.
Şu an olmayabilir bir gün mutlaka olur karaktersizle Arkadaş olmam
Hayır sonra o karaktersizliği bana yapmayacağı ne malum
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlerden değilim.
O yılan elbet bana dokunur
zararı olmadıysa yakın zamanda olacak demektir.
Devam ettirmem. Başkasına zarar veren banada zarar verir günü gelince.
Yok karaktersiz insanları yanıma yakiştirmiyorum 😎))
Bana zararı olmayan karaktersizin elbet bir gün bana da zararı olacaktır, yollar onundur...
Ettirmişliğim var olay kişide bitiyor bana bi zararı olmadı yine de olamazdı da
Ve ikisinde sende var sanırım çünkü çoğu insan kendi düşüncelerinin yansımasıdır.
Öyle kisiler benden uzak Allaha yakın olsun
Kaçarım ben öylesinden.. korkarım
Uzak olsun amaan aman
Hayır karaktersiz birisin çevremde bulundurma döner dolaşır her şeyi yapar
Hayır. Bana zarar vermemesi hiç zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor.
Ben yüzüne takır takır sayarım işine gelirse artık! Uzaklaşırım 👍🏼
Arkadasliktaki ölçüm ahlakli olmasidir. Çünkü karga çöplüge, bülbül güle götürür.
Hayır devam ettirmem.
Bugün başkasına yarın bana dokunur, bana dokunmasa bile insanlıktan nasibini almamış birini çevremde bulundurmam
Öyle biriyle arkadaş olmazdım ki devam etsin 😃
Ben kaldıramam öyle şeyleri haksızlık yapanın yanında olmam
Sitenin yarısı karaktersiz zaten
Yok hem anlaşamam hemde içime sinmez.
Kara sinek demek, mikrop demektir. Arılar boka konmaz. Sagopa Kajmer.
Konuyla ne alakası var bilmiyorum. İçimden geldi.
Karaktersiz biriyle arkadaş olmam ki.
En başından hayatıma dahil etmiyorum.
Sürdürmem başkasına yapan bana da yapar
Hayır devam ettirmezdim, başıma bela olur
Hayır devam etmezdimmm.
Samimiyet kurmam o kadar.
Ettirmem öyle birinin bir gün banada zararı olur
Hayır devam ettirmem, silerim.
Ettirmem.
Hayır ettirmem çünkü sıra yavaş yavaş bana geliyor
Karaktersizler bana uzak Allah’a yakın olsunlar.
Eninde sonunda bana da zararı dokunur.
Hayır bana zararı olacağı gün de yakındır
Yapılan kappelikler çabuk unutulmuş reis.
O beni bağlar..
hayır ettirmem
Hayır etmem. Karaktersizliğiyle başbaşa bırakırım
aynı ben tam bir fakerim
Ben surdümem artik arkadaşlik niyek keserim
Hayır asla
Topyekün karaktersiziz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?