Lan keşke senin gibi düşünüp yaşayabilsem ama bende beyin geç algılıyor hala ümitli güzel kardeşim sağda solda arıyor en son asosyalliği bırakıp dışarda gezcem olmadı skrler sanki yaşayan sevgili eş buluyor bulmadan ölende var bende onlara katılırım
Ya var tabii öyle çok kişi. Ama bu değişemessin anlamına gelmez. Sevdiğin ve olmasını gerçekten istediğin bir şey varsa inan bana o şey seni sewlerden falan daha çok mutlu edecektir. Tabi yeri geldiğinde aşık da olursun ama bence gerçekten sevmiyorsan zaman kaybı gelir. Bu yüzden bulmaya çalışma derim. Gerçekten seversen yanına gitmeye çalış. zaten sevmezsen ayrılıp, eski sevgili koleksiyonu yapıp üzülmeye değer mi sence?
Yok ya gerçekteen sevdiğine eminsen git tabi. Yani ben giderdim ama dediğim gibi diğer isteklerimin önüne geçmediği sürece. Ayrıca slow dinleyip üzülen kişiye ben asla duygusuz demem aksine derin duyguları hisseder ama bunu farkedemez. Biraz zaman lazım bence sana. zararı dokunacağını düşünüyorsan tabiki uzak dur. Hislerini ve duygularını umarım en kısa zamanda farkına varırsıin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilim yok hiç
Bı bu var (şizofren değilim)
Ooo şahinide var düşülür buna jsnsns
Hiç sevgilim olmadı. Şimdi gerek de duymuyorum. Hayallerim her zaman daha ön planda benim için
Lan keşke senin gibi düşünüp yaşayabilsem ama bende beyin geç algılıyor hala ümitli güzel kardeşim sağda solda arıyor en son asosyalliği bırakıp dışarda gezcem olmadı skrler sanki yaşayan sevgili eş buluyor bulmadan ölende var bende onlara katılırım
Zaten bu uğraşta çok karaktersiz biri oldum eski halimi özledim ya ya bile demezdim
Ya var tabii öyle çok kişi. Ama bu değişemessin anlamına gelmez. Sevdiğin ve olmasını gerçekten istediğin bir şey varsa inan bana o şey seni sewlerden falan daha çok mutlu edecektir. Tabi yeri geldiğinde aşık da olursun ama bence gerçekten sevmiyorsan zaman kaybı gelir. Bu yüzden bulmaya çalışma derim. Gerçekten seversen yanına gitmeye çalış. zaten sevmezsen ayrılıp, eski sevgili koleksiyonu yapıp üzülmeye değer mi sence?
Valla sevsemde sevmesemde uzak duruyorum duygusal olarak duygusu biri gibi oldum desemde arada slow duyunca ağlıyorum
Ben böyle iyiyim zaten kimsenin zararı dokunmasın
Yok ya gerçekteen sevdiğine eminsen git tabi. Yani ben giderdim ama dediğim gibi diğer isteklerimin önüne geçmediği sürece. Ayrıca slow dinleyip üzülen kişiye ben asla duygusuz demem aksine derin duyguları hisseder ama bunu farkedemez. Biraz zaman lazım bence sana. zararı dokunacağını düşünüyorsan tabiki uzak dur. Hislerini ve duygularını umarım en kısa zamanda farkına varırsıin
Dokuzbin dokuzyüz doksan sekiz, dokuzbin dokuzyüz doksan dokuz, onbin...
Eyi sen mi onları onlar mı seni sorusu aklımdan geçti şimdi
Ben onları sanıyordum ama durum hiç de öyle değilmiş!
Sksjsj geçmiş olsun
Geçirenler sağolsun
Kac sevgilin var ne saçma bir sorudur😂
Pakim oğlum hakkımızı çalıyor pinçler
Napim*
Tamam oğlum 😂😂
E soruya cevap ver oğul oldi olmadi
Yalnız yalnız takılıyorm ben napcam sevgiliyi
Aynen lan ne yapcan anca abaza abaza yazar ya sizden de var ama onlar para tırtıklıyorlar snsjsn
Neyse lan kanka olak mı ne diyon
Ama bu sözden sonra sevgili bulursan sıçarm
Kanka sevmiyorm ben
Napak ne diyek lan o zaman
Sen önce bi ağzını topla😂
Gel sen topla oğlim karı kız peşinde umutsuzca dolaşa dolaşa hanzo oldum ya az daha ilerlesem mblg deki gibi ruh çıkarcam ya
Takip atıyorum ister konuş ister konuşma
Lan zaten takipteymisim
Aynen
Sorun olursa yaz
27 diyo 22 duruyon la
🤷
Tamam seni listeme yazdi oğlim
Normalde efendi biriyim tepemi attırdılar
Gözyaşım pıt oldu bu soru karşısında..
Niye lo ne oldu?
Boş ver..
Tamam boş verdim eski manit olayı ise sttr et giden gittiği gibi mutlu ardından sövmek düşer bize
1 kere oldu ayrıldık
0 şükür ki
🤔 bende sükredeyim bari
31 tane ;)
Lan ben buna yorum yapmıştım nere gitti ya dur gene yazcam
1 kişi daha bulda 32 olsun mübarek sayı
zenciydi bemimki ;)
İyi iyi ablası kız kardeşi varsa bana ayarla lo renk ayırt etmem
sokarmısın ;)
Pisleşme lo sanane benle o arasında varsa ablası kardeşi söyle
akatsuki
Vay be anlat kim miş bu kişi?