Aşk İlişkileri Kaç tane sevgiliniz oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok fazla sevgilisi olanlar hepsine aynı şeyi mi hissediyorsunux Kaç tane sevgiliniz oldu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Benim hiç sevgilim olmadı. kız eli bile tutmadım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ciddi olarak 3 oldu diğerlerini saymıyorum onlar basit bi flört 2 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl 50 nin üzerinde oldu. Hepsine aynı hissi duymak imkansız hepsi farklı şeyler hisettirdi elbette... 1 0 Yorumla
bursagrkleli Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sevişmek güzel bişi <3 o an dışardaki hiçbir ses düşünce aklından geçmez sadece sevdiğine odaklanıp mutlu olursun farklı bir boyuttur 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı maalesef ama sevdim mi kalbimden çok sevdim 0 0 Yorumla
kyanehir Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl 15oldu maalesef çok pişmanım o kadar kişiyle olduğum icin 1 1 Yorumla Rulmans +1 yıl Nefes alıyormusun bari 😂 Yorumla
ahsenese Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sayanlar skor peşinde koşanlar, sonsuz yaşayanlar saymazlar yaşarlar. 😘 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Üç dört tane 1 0 Yorumla
_Aşmay-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Flörtüm oldu sadece kısa ömürlü aşklar jdjfj 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl 2 ... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini daha çok sevdin Yorumla KnightsSword +1 yıl 2. Si ondan sonra doğrulamadık ki zaten sjfbf yıllar geçti Yorumla Soran +1 yıl Ya ben daha önce sevgili yapmadim ama şimdi herkes yapmış ya sanki akılları hep eskidekindeymks gibi hissediyorum Yorumla KnightsSword +1 yıl Güvensiz olma bu kadar düşündüğün gibi değildir belkiBenim aklım eskiler de değil Ben sevmek istiyorum da o zor benim için yaşanan şeyler insanı değiştiriyor Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevgili yapmadim ki güvensiz olma değil Yorumla KnightsSword +1 yıl Tamam sen başlamadan karamsar oluyorsun işte ayrıca sevgili yapmak olayı benim için saçma Yani denk gelirsin tanirsin seversin olursa olurBen sevgili yapmak için yapmayı normal bulmuyorum jdnff Yorumla Soran +1 yıl Dhdhhd öyle değil yaw Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. çok çok fazla 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Reelde olmadı hiç 0 0 Yorumla
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Hiç yok 😅 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 tane oldu 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir tane. 0 1 Yorumla İbrahimmbey +1 yıl KVP yi çok izledin galiba 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Benim hiç sevgilim olmadı. kız eli bile tutmadım
Ciddi olarak 3 oldu diğerlerini saymıyorum onlar basit bi flört
50 nin üzerinde oldu. Hepsine aynı hissi duymak imkansız hepsi farklı şeyler hisettirdi elbette...
sevişmek güzel bişi <3 o an dışardaki hiçbir ses düşünce aklından geçmez sadece sevdiğine odaklanıp mutlu olursun farklı bir boyuttur
Hiç sevgilim olmadı maalesef ama sevdim mi kalbimden çok sevdim
Uzun sureli 3 tane ama diyee turlu bine yaklaştım
15oldu maalesef çok pişmanım o kadar kişiyle olduğum icin
Nefes alıyormusun bari 😂
Sayanlar skor peşinde koşanlar, sonsuz yaşayanlar saymazlar yaşarlar. 😘
Üç dört tane
Flörtüm oldu sadece kısa ömürlü aşklar jdjfj
Olmadı.
Bereketi kaçmasın diye saymadım desem de 30 oldu
2 ...
Hangisini daha çok sevdin
2. Si ondan sonra doğrulamadık ki zaten sjfbf yıllar geçti
Ya ben daha önce sevgili yapmadim ama şimdi herkes yapmış ya sanki akılları hep eskidekindeymks gibi hissediyorum
Güvensiz olma bu kadar düşündüğün gibi değildir belki
Benim aklım eskiler de değil
Ben sevmek istiyorum da o zor benim için yaşanan şeyler insanı değiştiriyor
Hiç sevgili yapmadim ki güvensiz olma değil
Tamam sen başlamadan karamsar oluyorsun işte ayrıca sevgili yapmak olayı benim için saçma
Yani denk gelirsin tanirsin seversin olursa olur
Ben sevgili yapmak için yapmayı normal bulmuyorum jdnff
Dhdhhd öyle değil yaw
çok çok fazla
2 tane oldu
0(hiç olmadı) 😁😁
hic sevgilim olmadi :/
Bir tane
Reelde olmadı hiç
Saymadım
İki.
Hiç yok 😅