Aşk İlişkileri Kaç tane sevgiliniz oldu? klm725 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ankete. 1 sevgili 2 sevgili Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Eğerşıklarda yoksa yorum olarak yazın. Kaç tane sevgiliniz oldu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sevgilim olmadı 0 0 0 Yorumla
Sadevatandaş_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Ne kadar masum cevaplar var ya. Hiç yok, 1 vs. Deniliyor. Gerçekler nerede 0 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Kısası uzunu (süre anlamında) toplam 19-20 civarında. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok fazla konuştuğum oldu ama 2 kişiyle ciddi oldum. 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Daldan dala gönülden gönüle konan bir adam olmadımYaşamım boyunca O nedenle az oldu oz oldu 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Niye daha fazla seçenek yok belki bazılarının daha fazla oldu fhaldhoadb 0 0 Yorumla
alfaerke Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl sayı cinsel ilişki yaşadığımıza göreyse buradaki sayılar az kalıyor 1 0 Yorumla
TaylanAskın Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl seçeneklerde çok cimri davranmışsın 😅😅😅 0 2 Yorumla klm725 +1 yıl sen söylebilirsin Yorumla TaylanAskın +1 yıl saymam lazım başarabilirsem 😅😅 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. 8-10 olmuştur herhalde 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl 1 tane. 2 16 Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Hayır tabii ki asla. Yorumla dionbeljo +1 yıl Ama seküler dinsiz bir kıza benziyorsun hiç mi yakınlık kurduğun bir erkek olmadı? Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Ne alakası var ya?Sırf açık olduğum için öpüşmem ve yiyişmem mi lazım?Kurmadım ve bu seni hiç ilgilendirmez. Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Ayrıca dinsiz değilim, müslümanım Elhamdulillah. Her açık giyinen kızı dinsiz ve basit görme. Yorumla dionbeljo +1 yıl Görünüş olarak sana benzeyen çok bakire olmayan ve dinsiz kız tanıdım o yüzden bakire olmadığını ve müslüman olmadığını düşündüm Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl İyi o zaman dış görünüşüne göre bir daha insanları yargılamazsın. Demek ki açık giyinen de bakire ve dini oluyormuş. Yorumla dionbeljo +1 yıl Sadece açık giyinme değil bakışların yüz ifadelerin de biraz olumsuz duruyor Yorumla dionbeljo +1 yıl Hani erkeklere sorsan sizce bakire miyim diye çoğu değilsin der şu resmi görünce bence bir anket sorusu sor ne diyecekler bakalım Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Beyefendi deli misiniz?Sapık mısınız? Bakireyim diyorum, bu gereksiz cahilce düşünceleri nerenizden çıkarıyorsunuz?Ayrıca benim bakire olmam sizi ilgilendirmez, işinize bakın lütfen. Yorumla dionbeljo +1 yıl Ama benzemiyorsun ki bakire bir kıza valla bak Yorumla dionbeljo +1 yıl Cahilce derken sen başka biri olsan şu resme bakınca bu kız bakire değildir diye düşünmez misin Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Neden düşüneyim, insanları dış görünüşüne göre neden yargılayım? Sizin gibi cahiller ancak böyle dış görünüşe bakarak yargılar. Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Lütfen artık rica ediyorum beni rahat bırakır mısınız? Yorumla dionbeljo +1 yıl Dış görünüş az çok fikir verir ama bir insan hakkında mini etek giyip bakire olan kız bul getir bana helal olsun diyim ama görmedim pek öyle kız Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Tamam beyefendi, siz bu cahil düşüncelerinizle devam edin. İyi günler diliyorum. Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Son olarak yorumlarınızı okumuyorum, siliyorum. İyi günler. Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Başka şık yok mu 0 2 Yorumla klm725 +1 yıl sen yazabilirsin Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Bir hesap makinesi bulup geleceğim Panik Yok Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. 4 tane sevgilim oldu 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. 2 sevgili 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çoook 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şıklar çok yetersiz 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. 99+ 😂 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayatımda hiç sevgilim olmadı 0
Ne kadar masum cevaplar var ya.
Hiç yok, 1 vs. Deniliyor.
Gerçekler nerede
Kısası uzunu (süre anlamında) toplam 19-20 civarında.
Çok fazla konuştuğum oldu ama 2 kişiyle ciddi oldum.
Daldan dala gönülden gönüle konan bir adam olmadım
Yaşamım boyunca
O nedenle az oldu oz oldu
Niye daha fazla seçenek yok belki bazılarının daha fazla oldu fhaldhoadb
sayı cinsel ilişki yaşadığımıza göreyse buradaki sayılar az kalıyor
seçeneklerde çok cimri davranmışsın 😅😅😅
sen söylebilirsin
saymam lazım başarabilirsem 😅😅
8-10 olmuştur herhalde
8 tane bebek kayıpsız yine
1 tane oldu o da beni aldattı
Hayatımda hiç sevgilim olmadı
1 tane.
Hayır tabii ki asla.
Ama seküler dinsiz bir kıza benziyorsun hiç mi yakınlık kurduğun bir erkek olmadı?
Ne alakası var ya?
Sırf açık olduğum için öpüşmem ve yiyişmem mi lazım?
Kurmadım ve bu seni hiç ilgilendirmez.
Ayrıca dinsiz değilim, müslümanım Elhamdulillah. Her açık giyinen kızı dinsiz ve basit görme.
Görünüş olarak sana benzeyen çok bakire olmayan ve dinsiz kız tanıdım o yüzden bakire olmadığını ve müslüman olmadığını düşündüm
İyi o zaman dış görünüşüne göre bir daha insanları yargılamazsın. Demek ki açık giyinen de bakire ve dini oluyormuş.
Sadece açık giyinme değil bakışların yüz ifadelerin de biraz olumsuz duruyor
Hani erkeklere sorsan sizce bakire miyim diye çoğu değilsin der şu resmi görünce bence bir anket sorusu sor ne diyecekler bakalım
Beyefendi deli misiniz?
Sapık mısınız?
Bakireyim diyorum, bu gereksiz cahilce düşünceleri nerenizden çıkarıyorsunuz?
Ayrıca benim bakire olmam sizi ilgilendirmez, işinize bakın lütfen.
Ama benzemiyorsun ki bakire bir kıza valla bak
Cahilce derken sen başka biri olsan şu resme bakınca bu kız bakire değildir diye düşünmez misin
Neden düşüneyim, insanları dış görünüşüne göre neden yargılayım?
Sizin gibi cahiller ancak böyle dış görünüşe bakarak yargılar.
Lütfen artık rica ediyorum beni rahat bırakır mısınız?
Dış görünüş az çok fikir verir ama bir insan hakkında mini etek giyip bakire olan kız bul getir bana helal olsun diyim ama görmedim pek öyle kız
Tamam beyefendi, siz bu cahil düşüncelerinizle devam edin. İyi günler diliyorum.
Son olarak yorumlarınızı okumuyorum, siliyorum. İyi günler.
Başka şık yok mu
sen yazabilirsin
Bir hesap makinesi bulup geleceğim Panik Yok
ohoooooooooo haftada bir değiştiririm :DDD
1 tane oldu
Hiç olmadı
4 tane sevgilim oldu
2 sevgili
1 sevgili
Çoook
Hiç olmadı desem
Hiç olmadı 😊