Hafıza bakımından değil, bir işe veya bir şeye dalıp kaybolmak demek istediğim.

Hafıza bakımından değil, bir işe veya bir şeye dalıp kaybolmak demek istediğim.

Son zamanlarda günleri çok karıştırıyorum. Kafam, zihnim çok dolu. Sorumluluk insanı kendinden vaz geçiriyor. Bu sene ilk defa Köyüme gidemedim. Gidebilseydim biraz daha rahat olurdum aslında.
Zaten hayalim hep şehir dışında tabiatın içinde ya da yakınında sessiz bir yer olması. Bazen sadece kendimce dalarım. Evi şöyle yaparım, bahçeyi böyle yaparım diye bir sinevizyon gibi tahayyül ederim.
Soru gerçekten de çok güzel denk geldi. Bu olaya geçen gün ben de şahit oldum. İş yerinde mutfağa kahve almak için gittim. Bir an ben neredeyim ne yapıyorum diye kendi kendime sorguladım.
Rica ederim.
Sevdiklerimin yanında 😂
Çok olmasa da evet tabi ki oldu.. İşe kendimi öyle fazla kaptırdığım, üst üste biriken işler karmaşaya dönüştüğü zamanlar oluyor...
Ben işteyken arada başka dünyalara yolculuk yapıyorum, sonra bakıyorum ki iş yerindeyim. 😂
İşime konsantre olduğum zaman dünyayla iletişimim kesilir. Sorduğun şey bu galiba. :)
Evet tam olarak. 😌
Teşekkürler
Rica ederim.
Cevap
10Cevap
Çalışırken yaşıyorum bunu son günlerde.
Sonunda kendimi iş yerinde bulmak üzücü oluyor.
Evet maalesef.
Hiç olmuyor
Günün büyük bir kısmında başıma gelen olay. istediğimde odak kontrolüm gayet iyi, ama bazen sanki yürüdüğüm yolu bacaklarım değil düşüncelerim yürüyor.
Evet bazen çalışırken kendimi kumsala masa atmışım, masamda rakım beyaz peynirim kavunum içiyorum.
Sanıyorum
Bedenen Turkiye psikolojik uk, us.. Son 3 yildir ise hicbir yere gitmiyorum.(İsten eve evden işe). Tüm zamanım us uk dizileriyle, forumları ya da sosyal hayata dair içeriklerle geciyor..
Uyurken ev olduğumu unuttuğum oluyor rüya seyrederken.
Oluyor ki bu aralar çok sık oluyor :D
Keşke hiç bitmese. 😄
Feneryolundan Marmaray'a sabahın köründe yanlış yöne binip bunu da 6 durak sonra fark etmek.. direkt keşke bitse dediğimiz şeylerden :D
Aa yok bu başka, bitse de çok geç. 😄
Tek başıma kafa dağıtmak için yürüyüş yaptığımda bazen kaybolduğumu düşünerek bu hisse kapılırim.
Nerede olduğumu hissetmediğim oluyor, evet..
Misafirlikte olduğumu gidince unutuyorum bazen.
İnsan hali oluyor tabi
Oluyor, dalıp gitmek en iyi yapabildiğim şey
bazen napıyorum ben ya diyorum sonra geçiyor
Oluyor arada
Olmuyor
Olmadı hiç
Olmuyor
Olmuştu
Maalesef evet
Çok sevdiğim şeyleri yaparken evet
Bazen oluyor
Evet oluyor