İşkenceyle büyüdüm, 21 yaşımda bir çocuğun geleceğini beni her şeyden kurtaracağını sanarken o da saçma sapan davrandı?

Hiç bu kadar yalnzı kalmamamıştım 6 aydır konuştuğum arkadaşım bile yok resmen nasıl yaşıyorum böyle yapayalnız neden yaşıyorum nasıl iyi oluyum ne yaz ne kış hiçbirinin farkı yok benim için şu an. Fiziğim düzgün yüzüm düzgün gözlerim mavi yeşil renk değiştirir. Nedne böyle yapayalnız kaldım bilemem. Annrm gibi anne çok azdır kadın şizofreni gibi kafasında uydurur inanır bana iftira atar, durdul yere küfür eder bugün bile kardeşim odayı kitledi diye ben kitledim sandı Allah adını sanını kara yerden getirsin adi pslik dedi yani her gün de böyle şeyler yapardı.21e kadar dua ettim kolumu kaldıracak gücüm kalmamıştı ve tam içime doğan ayda birisi geldi beni kendi buldu nasıl ya nasıl bu kadar güzel olabilir dedi bana bakıp. Sonra 3 gün aramadı hep böyleydi flörtüz diye eski hayatını bırakmadı arkadaşlarıyla yabancı eskortlarla takılıyodu 5 güne bir falan arıyodu ama sevdiği de çok belliydi neyse en son bi kere daha 5 güne bir arayınca bunu kırılıp engelledim gelmedi işte şimdi düşündüm de bana sahip çıkıp beni kurtaracak Aslan gibi adama denk gelmek varken o çocuk da neden saçma sapan çıktı parça parça konuşmak falan ne ya 3 ay konuştuk bi de

Güncellemeler
+1 yıl
*arkadaşlarıyla birlikte eskort çağırıyordu yani ben öyle tahmin ettim
Güncellemeler
+1 yıl
Benle ne zaman konuşsa ertesi gün haber alınamıyordu bana dokunamayacpı için başkasıyla gideriyordu belli Li çünkü bi kere ağzından kaçırmıştı hayat insana her istediğini vermiyor napıyım diye
İşkenceyle büyüdüm, 21 yaşımda bir çocuğun geleceğini beni her şeyden kurtaracağını sanarken o da saçma sapan davrandı?