Merhabalar Herkese🌸

Tiksinen, iten, durduk yere korkutup kaçıran biriyle arkadaş olabilir misiniz?
Merhabalar Herkese🌸

Tiksinen, iten, durduk yere korkutup kaçıran biriyle arkadaş olabilir misiniz?
O tür canlıları gördükçe sokak hayvanları daha insansı geliyor bana 👍 Allah yaratmış ağzı var dili yok ne istersin? Bırak yemeğini suyunu nefesini rızkını veren Allah! Senden para istemez pul istemez, şefaatini hiç istemez mezarından taş çalmasınlar yeter. Yani bu dünyada insan suretinde yaratılmış canlı insan taklidi yap bari ;)
Köpek çocuğuna saldırdı diye o köpeğe kin güden gidip o köpeğe zarar vermek isteyen insanlara bile anlam veremiyorum. Sanki bir insandan intikam alacakmış gibi kin güdüyorlar. Gidip ona zarar vermekle içleri soğuyacak kadar vahşi insanlar. Hayvanlara kötü davranan babam olsa babamdan soğurum. Onlar sokakta günlerce aç kalıyor, susuz kalıyor ve o yüzden saldırganlaşıyor. Kendileri 16 saat oruç tutunca kuduz köpekler gibi saldırganlaşırlar ama günlerce aç susuz köpeklerin saldırganlaşmasına ceza vermek isterler. Nefret ediyorum böylelerinden. Hayvan kadar değerleri yok gözümde.
Harika yazmışsın 👏👏
🌸🌸
Şu masum yavrucaklara kötü davranan insanın diğer insanlarla iletişimi sadece menfaat amaçlıdır. Merhamet yoksunudur. Arkadaş olmaz selam da verilmez böyle kişilere
Haklısın en doğru tavır bu
Teşekkürler.. bu arada Dorothy diye şarkıcı var sen o musun yani onun için mi adın Dorothy
Black sheep, rest in peace ya da missile gibi şarkıları var rock grubu olan doroty
Hiç bilmiyorum şarkıcıyı ismi tamamen rastgele seçtim
Anladım teşekkür ederim ama güzel seçim olmuş rock seversen missile dinlemeni tavsiye ederim
Merak ettim bakıcamm
Umarım seversin ben kadının sesini çok beğeniyorum ve tarzını ayrıca sözleri de çok güzel anlamlı geliyor bana ama rock dinlemediysen tabi sevmeyebilirsin (:
Cevap
79Cevap
Öyle insan görünümlü yaratıklar, öyle vşcdansız, sevgisiz, vefasız, kötüler ki sokak hayvanları onlara göre milyonlarca kat değerlidir.
Hayır elimde kalır öyle biri benim :D Keyifli akşamlar..
Hayvanlara merhamet etmeyen insanları sevemiyorum
Hayır olmam
Kavga ediyorum o tiplerle. Köpek orada yatıyor mesela, köpeği rahatsız ediyor. Üstüne yürüyorum, esnaf araya giriyor felan. Klasikleşti artık.
Herkes senin yaptığını yapmalı kimse sessiz kalmamalı
Yapanlar var. Denk geldim bir kaç kez.
#selamgençlik 🍀🍀
Hayvanların canını yakan birinden en başta kendimi korumaya çalışırım, net.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Aynen öyle hayvana zarar veren insana da zarar verir
Kesinlikle. Güven kaybı olur en başından. Tedirgin olurum açıkçası..💜💜
Olamam. O Sokak hayvanlarına zarar veriyorsa biz de ona zarar vermeliyizki anlasın
Doğruu
💖
Arkadaş olmayı bırak bulunduğum yerin yakınında bile dolaşamaz... Mesela sırf kediler kötü davrandı diye bayılarak yediğimiz ve sürekli gittiğimiz pideciye gitmiyorum ve kimseyi de göndertmiyorum.
En iyisi
Thnks ;)
Ben hayvanlara kötü bir şey yapılınca ya da başlarına kötü bir şey gelince hayvan için ağlayasım geliyor hayvansever biri olarak öyle biriyle arkadaş olmam öyle birini görünce de hayvanların da bu dünyada yeri ve yaşama hakkı olduğunu ve kötü davranmak yerine onları sevmek gerektiğini alıştırmaya çalışırım ama anlayışsız insanlara tahammülüm olmaz hayvanlardan uzak dur ne halin varsa gör derim
En doğrusu
Benden uzak olsun öyle insanlar. Sokakta sahipsiz hayvanların yaşamasına karşıyım ama onu da söyliyim
Bence yaşamalarında problem yok ya sokaklar sadece bize ait değil
Sokakta başı boş hayvan olmamalı, hadi kediler neyse ama köpekler gerçekten zararlı, hem hayvan için iyi değil hemde bizim için, Avrupa yıllar önce bu sorunu halletti ama biz hala jungle da yaşıyoruz sanki her köşe başında başı boş köpek var ve bu gerçekten zararlı bir durum
Evet Avrupa bu sorunu sahipsiz hayvanları katlederek halletti😊 ne kadar medeni ya❤️
Ay haklısın öldürmek lazım hem bu sayede masum hayvanlar da aradan çıkar 💜
Sokakta başı boş hayvanın ne işi var abi yörük müsünüz dağ başımı burası ya bu nasıl bir köylülük..
Sorsam hayvan seversin, sen o sokaktaki köpekler mutlu sanıyorsun verdiğin kıytırık iki üç yemle
Ulan hepsi perişan dolanıyor ortalıkta su yok mama yok sevgi yok ilgi yok bide bırakalım üresinler aman ne hayvan seversiniz ya bravo size 👏😃
Söylediklerin o kadar mantıksız ki diyecek söz bulamıyorum.. Sefil insanları da mı oldulerelim? Sokak hayvanlarının yaşam hakkına biz nasıl müdahale ederiz. Böyle bir hakkımız mı var?
Bende ona aynı şekilde davranırım. Tiksinirim kendisinden, iterim, tekmelerim, yol veririm.
👏👏👏
Kötü davranmam ve kimsenin davranmasına da izin vermem. Ama kendim uzak dururum çocukken yaptığım kötü bir tecrübe yüzünden hala ürküyorum köpeklerden. 😕 Yoksa tabi ki çok sevimli hayvanlar. Ama bende bu konuda bir travma oluşmuş bir kere.
Kötü davrananı geçtim sevmeyenlerle bile muhatap olmak istemiyorum istemem
Ay cidden öyle
Olmam🍀 hayvana iyi davranmayan insanlara hiç davranamaz
Kesinlikle
Hayır hayvanlara merhamet etmeyen kimseye etmez ☺️
Aynen öyle
Kesinlikle arkadaş olmam, hayvanlara saygısı olmayanın insanlara da saygısı olmaz
Doğru
Öyle Şeref (siz İnsan yoksununla Asla Arkadaş Olmam da Yardım bile etmem Hayvanlara Böyle Masum Canlılara Zarar veren kötü davrananlar nerde buluyor sunuz bu hakkı Ölünce bunun cezası çok ağır
Şu hayvanlardan ne istiyorsunuz ya dilleri yok dilleri konuşamıyorlar bu onlara merhamet göstermenin en başlıca nedeni lan konuşamıyot hayvan sevin işte
benim için mıç mıç ellememesi yeterli. tiksinip tiksinmemesi beni ilgilendirmez. hayvanları severim ama samimi olmam.
Yanında hayvan sevmesi seni rahatsız eder mi?
sevebilir ama ellerini yıkadığı sürece sorun yapmam.
Ben hayvanları çook seviyorum. Hayvanlara karşı kötü davranan insanın içinde merhamet yoktur. O yüzden arkadaşlık etmem.
Olmam Allahtan öyle insanlarla hiç karşılaşmıyorum tek hatırladığım küçükken fen dersinde bir arkadaşım kurbağa öldürmüştü
Asla olmam bence insanın iyisi kötüssú burdan anlaşırlir çoğu zaman
Bence de
Arkadasligimi keserim ki kesiyorumda. Benimde bi oglum var onlar bu dunyanin basina gelmis en gusel seyler
Kendisine öz saygısı olan kişi herkese her varlığa karşı öyle davranır aksi zaten insanlıktan nasiplenemeyenlerdir
Sanırım tartışma çıkar çünkü napıyosun sen ayı gibi diye olay çıkartacak cümleler kurarım. Allah göstermesin diyelim.
Bir insanın size nasıl olduğu kadar çevresine de nasıl olduğu önemli. hayvana merhamet edemeyen sana da merhamet etmez
Hayır. Sokak hayvanlarına kötü davranan insanların hayatımda yeri yok, kesinlikle arkadaşlık etmem.
Hayvanla sevgi göstermeyen nasıl bir insana sevgi göstersin
eğer yoğun bakımdan veya komadan çıkabilirse ve aklı başına gelmişse bi düşünürüz
İçinde hayvan sevgisi olmayan bir insan, insanı sevebilir mi?
Asla... Çiçek, hayvan vb. canlı-cansız bir şeye zarar vermemesi lazım♥️
korkabilir ama kötü davranan biriyle iletişime bilr geçmem
Nefret ederim onlarda bi can sinirini onlardan çıkarıyor olabilir, bizdende çıkarma ihtimali var
İnsan hiç nefret ettiği birisi ile arkadaş olabilir mi?
maalesef var ve oluyorum 25 yıllık arkadasim
Zarar veren biri ile asla ama korkan vs insanlar için birsey diyemiyorum
olamam, eğer olmuşsam da öyle bir durum karşısında sessiz kalamam
Hayvan sevmeyen insan sevmez bundan sebep öyle biriyle arkadaşlık etmem.
Asla asla, bir can o. Benim hayatımdan uzak dursunlar vicdansız insanlara dayanamıyorum.
Hayır. Hayvanlara kötü davranan insanlara karşı da kötü davranır böyle biriyle muhatap olmam.
Korkuyorsa bir şey demem de saldırıyorsa bende ona dalarım bir süre sonra.
Yok olamam hayvana merhameti olmayan insana hiç olmaz
Onlar benim biricik arkadaşlarım zaten. :) Onlardan başka da arkadaş istemez :)
Arkadaşımın bana yakışır bir insan olması gerekli 🙏🏻🙏🏻
Merhameti olmayan kişi ile arkadaş olmam. Köpeklerin önüne atarım onu
Peki arkadaşa kötü davranan sokak hayvanlarıyla olunur mu
Herhangi bir hayvana kötü davranan bir insan ile iletişim kurmam..
Öyle yapan birini gördüğüm an kafayı vurup yatıraaım geliyor
ona buna eziyet çektiren (bir sebebi yokken) ergen sadist tiplerle işim olmaz
Hayatta işim olmaz..
Kötü davrananla olmam. Tiksinen ve uzak duran bu kategoriye girmiyor
arkadaş olmayı bırak, selam bile vermem.
Yapılması gereken bu
Hayvanlara Kötü davranana bende kötü davranıyorum, empati yetenekleri gelişiyor hiç olmazsa
Olamam, olmam. Akapeli biriyle de arkadaş olmam.. 😎
Skqtr ya derim ne olcam hayvana bunu yapan insana ne yapmaq mq
hayır olamam çünkü hayvan sevgisi olmayan birisinde insan sevgisi de olamaz..
Asla cnku insanlara karsi dusunup yapamadigini onlara uyguluyordur diye dusunuyorum
Merhametten yoksun biriyle nasıl arkadaş kalabilirim ki
Bilemiyorum benim yanımda yaparsa fena yapardım onu
Arkadaş olunur da haddi bildirilir öyle bisi yaparsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?