Alkolden çok korkarım, içip içip gelip döverse diye...
Evlendigimizde içtiğini duyarsam bosarim dedim oda bana * koyim içki içtik diye bosanilirmi dedi, napmaliyim sizce bitirmelimiyim?
Alkolden çok korkarım, içip içip gelip döverse diye...
Evlendigimizde içtiğini duyarsam bosarim dedim oda bana * koyim içki içtik diye bosanilirmi dedi, napmaliyim sizce bitirmelimiyim?
İçinde şüphe uyandirdiysa çok iyi düşün. Aslında ben olsam şimdi hiç düşünmem o küfür kelimesinden sonra bitmiştir benim için. Sana küfür eden birinden ne hayır gelecek? Zaten içki içenin kendine faydası yokken sana ne faydası olacak? Küfür lede içkiyle kendini ele vermiş. Bazen biz hayal ettiğimiz hayalimizdeki insanı başkasıyla çok baglastririr onu hayalimizdeki kişi sanarız ama o değildir. Aç gözünü Içkisiz küfürsüz kibar temiz insanlar çıkar elbet karşına. Ayrılırken dahi dikkat et bu tiplere.
Cevap
10Cevap
Bende çok aldım alkol dovmedim de sovmedimde.. genelde o kızdı dövdü beni alkolluyim diye... sana tavsiyem hergun içiyorsa bırak... öyle arada derede iciyosa bı şey olmaz..
Bende bekarken çok alırdım evlendikten sorna azalttım şimdi almıyorum denecek kadar az tabi alkollü kaza yapmamın da faydası oldu sözüm ona evlendikten sonra her şey olabilir duzelebilirde üstüne çok dusebilirde bunu en güzel anne baba oturup konuşsa daha mantıklı olur derim.
demek ki zaten böyle konuşan erkek yoksa sana kolay kolay bu kelimeyi söyleyemeyez
durduğun hata bide böyle bir varlikla evlenmeyi mi düşünüyordun?
Her şeyden önce sana o küfürü etmesi hata. Ayrıca haklısın alkolik birinin sağı solu belli olmaz. Bence bundan sana koca olmaz boş ver.
Şimdiden içkisine laf ettirmiyor
TAVRINI ORTAYA KOYMUŞ!
Sizde
TAVRINIZI ORTAYA KOYUN
Evlense neler diyecek, belki dövmeye kalkışacak! Sarhoş avutmak istiyorsan kendin bilirsin.
benimle küfürlü konuşan biriyle devam etmem asla
abi baştan belli ne bok olduğu çabuk ayrıl öldürmesin bu
Sınırlarını geçmesine musade etme net ol, onun için taviz verme
Dövecek kişi alkol almadan da yapar
Döveceğini düşünüyorsan asla evlenme
Alkolden korkarsın ama evlenmeyi düşündüğün adam içiyormu şimdiden
Ben icerim. Kız istemiyorsa baştan evlenmiycek. Hic cekemem. Sende simdiden ayril. Senle olmaz onun işi
ben içince pamuk gibi oluyom millet nasıl şiddet uyguluyor anlamiyorum
Hiç evlenme zaten boşanırsın bu kafada biri ile
Alkol içmesini istemiyorsan yol yakınken ayrıl
Bitir ıyyy keko
Icip dovecegini dusunuyosan neden devam ediyosun
Ya yapmayadabilir diye her içen dövüyor mu ondan yazdım zaten
O xaman icmeyenini bulcan.. icen hep icer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?