Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Tek ayak üstünde binbir yalan söyleyebilen insanlara imreniyorum :D yılanca konuşabilenlere, seviyormuş gibi yapabilenlere ve tabii gamsız insanlara. Müq.
Bilgili ve bilgisini yeterli bulmayan, her daim kendini geliştirmeye çalışan, ahlâklı, olgun, duruşu net, kibirden uzak olan, konuşma şekli düzgün, güzel kelimeler kullanan, nerde nasıl davranacağını bilen insanlara imrenirim.
Yetenekli insanlara çok imreniyorum. Mesela çok güzel resim çizip şarkı söyleyen ya da çok iyi bir sporcu olan kişilere... ve de hayatta ne yaşarsa yaşasın çabuk toparlanan insanlara.
Kendini hemen her konuda geliştirmiş, bilgisini arttırmış ve kişisel gelişimini tamamlamış insanlara imrenirim. Pek bu tarz kişilere rastlamasam da görürsem gerçekten imreneceğim insan tiplerinden ☯
Bazı insanlar ne yaparsa yapsın uyuyamıyor ve bunun hiçbir olumsuz tarafını gün içinde hissetmiyorlar, ben bir gün uyumasam göz altı torbalarim çıkıyor
Hem zeki hem güzel insanlara ya da yakışıklı insanlara imreniyorum. İşte bazı şeyler doğuştan yapacak bir şey yok, güzellik estetikle parayla halloluyor zeka da tamamen genetik.
Sabah erken kalkıp duş alıp, kahvaltısının üstüne kahvesini de içip üstünü giyinip çıkan insanlara özenirim. Ben son 10 dk uyandığımdan çıkma sürem azalıyor hiç biri olmuyor.
İyi yerlere gelmiş, çoğu şeye sahip olmuş ama egosunun köpeği olmayan, mütevazı ve insaniyetini kaybetmemiş kişilere imrenirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkese imreniyorum nerdeyse biktim bu durumdan. 😒 artik ayran gonullu olduğuma karar verdim ama başarı hususunda. Başarili gördügüm herkese imreniyorum-ama asla kıskanmak değil- ben de şu şu meslekte olsam o işi yapsam diyorumm kendimden bıktım
Sosyal, akıl sağlığı yerinde, güzel, zayıf, zeki, başarılı, herkes tarafından sevilen, yetenekli, özgüvenli insanlara imrenirim. Bu vasıfların hiçbiri bende olmadığı için :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burada bütün gün takılıp soru soracak kadar işsiz güçsüz boş bi işe yaramayan insanlara aşırı imreniyorum