Hayatımıza gelen bir çok kişiyi biz çekiyoruz veyahut o şekle biz dönüştürüyoruz. Tabi tüm kabahat bizde değil :))
Siz nasıl insanları kendinize çekiyorsunuz?

Yetiştirilme konusunda sıkıntılı olanları ya da kendisini yetiştirmede sorun yaşayanları... Ama bana iyi geliyor da bu kişilerle karşılaşmam. Çünkü yardım edebileceğim bir konu ve yardım edebilmek de insana mutluluk veriyor.
Onun dışında dediğiniz gibi mıknatıs etkisinde birine rastalamadım. Yani kendim gibi birini görmedim çevremde. Açıkçası olmasını isterdim. Kafamın uyuştuğu, ikinci bir ben daha olsa belki her şey daha kolay olurdu ☾
Bu tamamen o anki hayata bakış açımla alakalı olarak değişiyor. Her zaman bana benzer kişileri çekmiyorum bu yüzden. Bazen çürük elmalara denk gelebiliyorum çünkü o an farklı bakıyorum hayata ve kendime.
Çoğunlukla gıcık kişileri çekiyorsun sanki 😏
O kendim gibi olan kısım zaten lglvkfhf
Evet fkfkd
Herkes ona mıknatıs etkisi diyor 😀
Koç Burcu insanlarını çok çekiyorum zıt kutuplar birbirini çeker mi ne ondan işte 😒 kaçıyorum artık.
Onun haricinde kendime çektiğim insanlardan memnunum.
Bozma beni 😂🤨
Niye bozuldun 😀
Herkes ona mıknatıs etkisi diyor
Ben bunu nasıl benimsemiş isem kendime çekmişim, sende özellikle vurgu yapıyorsun 🤨
Yaparım teraziyim ben jxjs
İndir o kaşı jsjs
🤨
Yakışmadıı
Yoo yakışıyor bana xd
Evet yakışıyor 😂 ama ben indirmeni istedim 😃 nefes al deseler almam tipi nerde görsem tanırım 😄
Çünkü bu ben 🌝
İndirdim 😐
Aferin jsj
Kendimi bulduktan sonra kendim gibileri çekiyorum. Allah tarafından güzel insanmışım vesselam diyorum ki kötü insanlar girse de kısa zamanda yok oluyor Elhamdülillah. 😇
Yine EİG için teşekkür ediyorum 😅
Rica. Teşekkür etmeye gerek yok. Etmeyin 🍃
Peki. :)
Cevap
5Cevap
Kimseyi çekmiyorum bana gelen yok ki genelde giden ben oluyorum 😂
Eig seçilemeyen sorularıma git dostum. Bunun süresi daha dolmadı 😂
Eğlenceli olanları
Çoğunlukla yetenek
Nerde mal var gelip beni buluyor
Çekmiyorum reis
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?