bazen çok isteriz ama aşmasına izin vermeyiz o duvarı.
var mı senin de serbest bırakmadığın bir duygun?

bazen çok isteriz ama aşmasına izin vermeyiz o duvarı.
var mı senin de serbest bırakmadığın bir duygun?

Son bir kaç senedir tüm duygularım için geçerli bu, öncesinde de çok anlatan ya da dillendiren biri değildim fakat şu an temelli kendi içimde yaşıyorum hepsini, insanlara ne sevincimi ne üzüntümü belli ediyorum.
Sevincimi belli etsem yıkıp geçeceklermiş gibi, üzüntümü belli etsem daha da üzeceklermiş gibi geliyor.
içimizde yaşamamızın sebebi temelde, alacağımız tepkiler. olumlu tepki göreceğimizi bilsek dışa yansıtırız pek tabi. buna da yapacak bir şey yok. bazen dışa yansıttığımda teselli sözleri geliyor ama her zaman olmuyor. ruhsal mı karakter mi bilmiyorum. kendimizce doğru olanı yapıyoruz.
Olumlu ya da olumsuz hiçbir şekilde kimseyi dinlemek istemiyorum işte.
Herhangi bir durum beni mutsuz ettiyse bunu pek belli etmemeye çalışırım, özellikle yanımdaki insanların benim kötülüğümü istediklerini düşünüyorsam.
Herhangi birini seviyorsam (aşk anlamında değil) bunu ona söylemem, onu kaybetmemek için.
İnsanların yanında ağlamamaya çalışırım elimden geldikçe. Şu son zamanlarda durduk yere ağlıyorum sürekli. Allahtan evden dışarı çıkmıyorum pek, rahatım o konuda, ama ağlarken rahatsızlanıyorum. Kafamda bir müzik çalıyor, onun etkisiyle ağlama isteğim geliyor sanırım. Oyunlara girerek kurtuluyorum kısa süreliğine de olsa. Yapay da olsa mutluluk veriyor..
İçimi dökmek istedim umarım saçmalamamışımdır :')
Öfkemi kolay kolay açık etmem çünkü eğer açığa vuracağım kadar öfkeliysem çok büyük patlarim o yüzden elimden geldiğince öfkemi kontrol altında tutmaya çalışıyorum
Ağlamak. Beni zor ağlarken bulursunuz. Hatta arkadaşım nadiren ağlamış olduğum bir anda bunu videoya almıştı ilerde anı olsun diye.
Çünkü sadece yalnızken ağlıyorum...
Ağlamayı sevmiyorum. Duygusalım ve de çok. Ama ağlamak sadece yalnızken, o da biri gelir diye hemen silmek göz yaşlarını.
Cevap
5Cevap
Mutsuzluk duygusu
Üzüntü belli etmem giderim tek başıma bir sahilde deniz kenarında ağlarım ama insanlara belli etmem
Benden hoşlanmayan, ilgisi olmayan, karşılık bulamadığım birine çok hoşlanmış olsam da açılmam!
Neyse olanı biteni söylüyorum onlar buna inanmıyor. İnandıkları zamanda umrumda olmuyor.
Sevgimi dile getirmekten çok zorluk çekiyorum.
Bir şeye alındıysam ve kırıldıysam ve sinirliysem yansıtmamaya çalışırım
dışarıya şen şakrat bir kız gibi gözüküyorum çünkü öyle olursam daha iyi olacağına inanıyorum
bu mutluluk sadece bir maske maske kullanmayı öğrenmelisin
o zaman bardağı boş değil de dolu görmeye bak hayat bu negatif düşünceler için fazla kısa olabilir
en buyuk zayifliklarimi uzuntulerimi yansitmamayi tercih ediyorum
bu görseli burlarda çok gördüm
evet ordan haklısın aa bir sözü de vardı
paranın vermediği huzurdan bahsettiği sözleri piuvv boş adam ya çöp
Hemen hemen hepsi
Mutluluğum
İzin veren olmadı yansıtmama
Deniycem bunu teşekkür ederim
Sevgim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?