AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben kendim yapıyorum işte erkek halimle aylık ortalama 600 dolar civarı kazanıyorum düşün artık
Nasıl o kadar alıyorsun
İşi biliyosan alırsın bilmiyosan alamazsın
Nerden biliyorsun işi
Sende benim gibi saatlerini günlerini aylarını araştırarak geçirirsen birazda kafan ileri görüşlü ve iyi çalışıyosa ne yaparsam daha çok takipçi kazanabilirim diye biraz beyni çalıştırırsan sende kazanırsın ama bizim türk milleti araştırmacı olmadığından genelde hiçbişey kazanamıyor.)
Sadece ÇOK KÜÇÜK bir dilim hatrı sayılır para yapıyor, geri kalanları kendini afişe ettikleriyle kalıyorlar.
Nerden biliyorsun
Kullanıcıların kazanç yüzdeleri yayınlanıyor da oradan
"Bir kadın cebinde yoksa parası, ... dır kumbarası!.." cümlesinin internetteki karşılığı. Boşluğu sen doldur
Ne alaka
Onlyfans'ı sordun ben de cevabını verdim. İnsanların bedenlerini ifşalayıp takipçi fantezilerini gerçekleştirerek para kazandığı bir ortam.
Onu anladık da bir kadının cebinde parası yoksa bunu mu yapıyormuş diyorum
İlle de onlyfans açmak zorunda değil tabi cebinde parası yok diye. Ben sadece o sitenin bu amaca hizmet ettiğini belirtmek adına kurdum o cümleyi
Para kazanmaya hizmet ediyor yani tamam
Cinsellik üzerinden para kazandırmaya hizmet ediyor, ek olarak abonelik sistemi olduğu için gelirler abone başına veya bağışa göre değişiyor, yani kazancı içerik üreticisinin popüleritesi ve marifetine bağlı.
Tamam işte kendini teşhir ediyorsun para kazanıyorsun kimseyle ilişkiye girmiyorsun sonuçta
Merak ediyorum sadece, girmeye niyetiniz olduğu için mi soruyorsunuz?
Evet
O zaman sağlam bir kamera ve pc ye ihtiyacın olacak, geri kalanı artık senin hayalgücüne ve cüretkarlığına kalmış.
Pc ne için
Çektiğin klipleri editleyebilmek için. Amatör çok fazla içerik üreticisi var. Böyle mecralarda hızlı yükselebilmeniz için içeriklerinizin kaliteli ve yüksek çözünürlüklü olması şart.
Telefonumla da editlerim
Orası senin bileceğin iş, günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez. Erotizm sergilemekten hoşlanan biri isen kimseyi dinleme, baş koy bu yola. Sadece zor bir yolculuk olacak senin için haberin olsun ;)
Niye zor olcak
Bir anda takipçilerinin gözünde seks objesi olacaksın da ondan, pek de hoş talepleri olmayacak sana karşı.
Bunu kaldırmak da sağlam bir psikoloji ister.
Ha aynısı youtube veya twitchçiler için de geçerli bu arada, ille de +18 content olması gerekmiyor
Kaldıracak ne var ki istediğimi yaparım sonuçta sadece
DM kutunuza düşen en sapıkça ve en cüretkar mesajı hayal edin. Only de onlardan bir dünya gelecek. Bunu kaldırabilecek misin?
Gelirse gelsin ne yapayım hdjshs
Hah işte onlar senin gelir kapın olacak, öyle düşün :D
Rp sini yaparım da burada olmaz sdgfas
Bilmiyorum ama farklı bir ortam gibi görünüyor 😊🤣
bedavaya bakıyorum ara ara
Nasıl
bir siteden
Maddi olarak çok mantıklı
Daha kolay para kazanma yolları var
Neymiş
Anlatırım
Anlat
Açık alanda anlatamam
Yürü git
Sen bilirsin
Ay sanki çok gizli ya da çok önemli bir şey anlatacaksın var ya ben de bilmiyordum ne diyeceğini çok merak ettim gerçekten (!)
Boş ver
Kötü bişey
Niye
Accam da utaniyom
Bence mantıklı ya
Hic girme sakin
Niye
Kanka netten dolar kazandana ayda 10k kazanirisn
O ne
Tkp et yaz kanka
Yok
Sen bilirsin