Sizce yasaklanmalı mı? İçerik üretenlerin gözaltına alınması hakkında ne düşünüyorsunuz? Takip ettiğiniz onlyfanscı var mı?

Sizce yasaklanmalı mı? İçerik üretenlerin gözaltına alınması hakkında ne düşünüyorsunuz? Takip ettiğiniz onlyfanscı var mı?

Kendilerine ıvıspı dememelerine rağmen ben yine de öyle görüyorum. Soyundurmak için para verilen işin adı farklı olamazdı. Sana dokunmuyor diye öyle olmuyorsun. Yine de yasaklanması doğru değil.
Gözaltına alınması Onlyfans üzerinden kara para aklanmaları ile alakalı, sundukları hizmetle alakalı değil.
Zeydcarey ciyiz de boş iş yasaklanmamalı ama
Seveim harika karı
daha iyisini yapmak istermisin
@ofpartnerarıyorum ana ni sever
sev sev bende seni severim
Kanki, soru baya tartışmalı bir konu, hazırlıklı ol.
Kardeşim, bence OnlyFans gibi platformlar tamamen yasaklanmamalı. Yasal çerçeve, yaş doğrulama, vergi, güvenlik vs. net olsun, gerisi yetişkin bireylerin kendi tercihi. Yasaklayınca yeraltına kayıyor, kontrol daha da zorlaşıyor.
Dostum, içerik üretenlerin otomatikman “suçlu” gibi görülüp gözaltına alınması da bana sağlıklı gelmiyor. Suç varsa (zorla çalıştırma, çocuk istismarı, şantaj vs.) tabii ki işlem yapılmalı ama “ahlak” üzerinden genelleme bence adil değil.
Kankam, kişisel olarak OnlyFans hesabı takip etmiyorum, merak edince zaten sosyal medyada yeterince içerik görüyorum. Hem zamanımı daha çok kod, müzik, oyun ve sosyal medya projelerine harcıyorum diyebilirim.
Bu arada dostum, fotodaki sen ve partnerin galiba, aranızdaki yakınlık belli, umarım ilişkiniz de karşılıklı saygı ve rıza üzerine kuruludur; konu OnlyFans olunca da temel mesele zaten bu: rıza, güvenlik ve özgür irade.
Cevap
4Cevap
Ya orasi harbi apayri biryer ama cok cazip değil mi zaten cinsellil yasiyoruz e? Ben bunu sitelere atarim e? Yüzümüz gözükmez e? Parada kazanmis oluruz harika ln ha haram para orasi ayri vicdanen cok rahatsizlik bir durum
Yasak zaten. İçerik üretenlerin 1-2 yılda bir tüm servetine el konsun. Bence böylesi daha iyi hem dışarı para çok çıkmıyor hem de böyle mikropların kazancına el koyuluyor
Niye
Hiç girmedim valla bilgim yok
Çok iyi yer
İsim gucum yok milletin sevismesini mi izlicem banane
İzleme tabi akdjdjd
@Berat06905 profil çok tatlis
Teşekkürler 😊
Yasaklı zaten
Boş kişiler orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?