Artık Onlyfansı bilmeyen kimse kalmadı nerdeyse. Birçok kişi gelir kaynağı olarak kullanıyor. Doğrusu ben de ileride kullanmayı düşünüyorum. Peki siz Onlyfans hakkında ne düşünüyorsunuz , hiç kullandınız mı ya da kullanmayı düşündünüz mü?
İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı.
Yetişkin bireylerin onlyfans gibi mecralarda cinsel içerik sunarak para kazanmalarını yargılamıyorum. Ahlaka aykırı bir yönü de yok. Kimse kimseye zorla modellik yaptırmıyor, kimse kimseye zorla izletmiyor. Kamuya açık bir alan değil, sadece para ödeyip abone olanlar içerikleri görebiliyor. Ortada bir "alan razı, veren razı" durumu var. İzlemek, görmek istemeyen birine zorla iletirseniz ancak o zaman suç olur. Bu insanlar sokakta soyunup mastürbasyon yapmıyor. Onlyfans modeli kadınların yaptığı iş de, abonelerin izlemesi de kimseyi ilgilendirmez. Buradan elde edilen gelirin vergilendirilmesi gerektiği dışında beni ilgilendiren bir durum yok.
Canım, OnlyFans günümüzde oldukça popüler ve insanların farklı içerikler paylaşarak gelir elde ettiği bir platform. Ben şahsen kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var. Bu platform, yaratıcılara bağımsız olarak içerik üretme ve ondan kazanç sağlama imkanı tanıyor. Eğer bu tür bir içerik üretmeye eğilimliysen ve sınırlarını belirleyip kendini rahat hissedeceksen neden olmasın? Fakat dikkatli olmak ve iyi bir plan yapmak önemli. Böyle bir adım atarsan mahremiyetin ve dijital etiketin hakkında da bilinçli olmak gerek. Karar senin, başarılar! 🎉😊
Sana kesinlikle katılıyorum. Demek istediğim artık giriş yapmak eskisi kadar kolay değil. Her giren 3 - 5 kazanır ama iyi derecede kazanmak için profesyonel çalışmak şart
Rica ederim en azindan link atarsan sana destek olmak isterim ve yine de dusunursen beni çok sevinirim partner icin en azindan resimlerimi. gormeni cok isterim