Kimi insanları görüyorum. Ağızlarından çıkan sözleri kulakları nasıl işitmiyor, hayret ediyorum. Anlıyorum ki; insan bir noktada, konuştuğu kadar insan. 🌿
Maalesef bu cümle benim için kurulmuş gibi. Ne dilimin kemiği var ne de ağzımın ayarı var. Eğer bir olay karşısında sinirlendiysem kendime kolay kolay hakim olamıyorum. O an ağzıma ne gelirse söylüyorum. Tabii ki bu davranışımı için daha sonradan pişman oluyorum. Benim en kötü özelliğim maalesef.
Evet, var. Üç günlük dünyada kimsenin kalbini kırmamak gerek bence. Benim kalbimi kıranların bile kalbini kırmamaya özen gösteriyorum ben. İçimde kötü duyguları bulundurmuyorum ve kalbimi kıranları hayatımdan çıkarıyorum. Susarak gitmek en büyük cevaptır bence zaten...
Düşünüp de konuşmaya dikkat eden biri olarak dilim epey kemikli cidden. Özellikle de sevmediklerime karşı delirmeden muhatap olmak için daha da kemikli. Sevdiklerime zaten pamuk şeker gibi..🍀🍀🧚🧚
Dilimin kemiği vardır. Futursuzca konusmayi sevmem konusani da tasvip etmem. Allah dil vermişse akılda vermiş konusacaklarimiz önce akıl süzgecinden geçip sonra dile dökülmeli diye dusunuyorum.
Yalan ve saygısızlığa sessiz kalacağımı düşünmüyorum onun dışında var. Barbie prenses okulu muydu görsel acaba, herhalde en sevdiğim filmiydi barbie'nin gene izleyesim geldi...
Çok çok nadir ve istemsizce patavatsızlığım tutar fark ettiğim an ya da söylenildiğinde direkt özür dilerim ama bilinçli bir şekilde kesinlikle laf sokmam iğnelemem yargılamam kısacası kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.
Evet var. Gelende gönül kırmamak için çok sıkıyorum dişimi amaa karşı taraf maşallah öyle dümdük her şeyi söylüyor hadsizcee! Mesafe koyuyorum öyle insanlara
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
var, ama beni kıranı aynı şekilde kırmasını da bilirim