Söyleyeceklerinizi akıl süzgecinden geçirir misiniz yoksa her şeyi olduğu gibi söyler misiniz?
Bekleme modu😋

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
#SelamGençlik 🍀🍀
Özellikle genç yaşta dil hele bir de öfke gelince kemiksiz bir canavar gibi herkese saldırıyor resmen. Çok kalp kırıyor, ah alıyor insan. Pişmanlık, dinginlik, aklın başa yavaştan gelip ikamet etmeye geçmesi otuz yaşında başlıyor eğer güzel bir karaktere sahipse kişi artık hem daha az öfkelenir, hem de daha çok düşünerek konuşur. Kalp kırmaya değmiyor bu dünya. Her şey "nasıl bilirdiniz ey cemaat" sorusuna kadar..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Evet, bazen ayarı kaçırdığım anlar oluyor. Fakat bu anlar çok nadir görülüyor. Eğer böyle bir davranışa girdiysem, karşımda ki insan bunu sonuna kadar hak etmiştir diyorum. Yoksa kolay kolay insanların kalbini kıracak yapıda biri değilim ben.
Akıllı insan herşeyi ağzına geleni söylemez. Konuşmak için konuşanlar sacmalayan ve sürekli kendini haklı gören tiplerden uzak durmakta fayda var. Akıl süzgeci doğru kullanmak için vardır. Aptallarla uğramaz akılli insanlar
Cevap
16Cevap
Bazen sınırı aştığım oluyor.
Tabi bu benim suçum değil. Bi nevi kusmak😀
İnsanına göre değişiyor
Bazen çok sivriyim.. Kırıcı olabiliyorum ama haksız yere olmuyor..
Ağzım biraz gevşek.
Sır da tutarım, yerine göre konuşurum ama içim dışım bir olunca içimdekini kolay yansıtırım genelde.
Kemiği yok ama kelimelerimi özenle seçer gideceği yöne itinayla yönlendiririm. Tabi karşımdaki odun değilse inceden anlar
Dilimin kemiği yok. Bu dilim yüzünden başıma bir dünya şey geldi. Bazen ah dilim semi dilm dilim dilimlerim diyorum
düşünmeden konuşmak çok yaralayıcı oluyor, etrafımda patavatsızlıkla açık sözlülüğü birbirine karıştıranlar var, çok kırıcı çok incitici.
Sinirliysem pek düşünerek konuşmuyorum.
Illa laf sokacaksam da ima ederim bir şekilde anlatırım yani 😀
var, patavatsızlığı sevmem. açık sözlüyüm ben yaaaa diyerek yapılan patavatsızlıkları hiç hiç sevmem
Karşımdaki ne bağlı bu hakeden hakkını almalı ama değilmi
Hiç yok.
Aklımdan ne geçiyorsa illa dilime vurur.
Süzgeç müzgeç bilmem 😊
Düşündüğüm her şeyi söylerim. Patavatsız değilim açık sözlüyüm.
niyetini kötü sezdiysem yok yoksa var tabi ama onu bile kaba bulabiliyolar
Süzgeçten geçireceğim zamanlarda olur. Süzgeçsiz geçireceğim zamanlarda.
Önceden akıl süzgecinden geçirir söylerdim şimdi kalbimi kiranın kalbini düşünmeden ağzıma gelen kelimlerle söyleyerek kuruyorum
Kırıyorum
Dilin kemiği olmaz ama sözlerin ölçüsü olur afiyet olsun.
Günaydin
Var ama hak eden kişilere karşı yok. İstediğimi direk söyleyebiliyorum
Hiç düşünmem ağzıma oan ne gelirse söylerim aklımdan geçen bir şey varsa da oan yaparım
Sivri dilli biriyim...
zaman içinde öğrenmeye çalışıyorum diyelim
Ne yazık ki hayır yok...
Kemiği var
Genelde dikkat ederim söyleyeceklerime.
Kisiden kişiye değişiyor
Her şeyi olduğu gibi söylerim 😊
Dilimin bazen ayari pek yoktu
Bin düşünür bir söylerim...
Bazen bi omurgasızlaşıyor😂
Vardır vardır
Yok kere yok hemde