Evet an itibariyle yeni yaşımı almış bulunmaktayım.🙄 Bu fazla can sıkıcı olsada birde bu yaşı deneyimleyeyim bakalım. Siz arkadaşlarınızın ya da yakınlarınızın doğum günlerini muhakkak hatırlar mısınız?
Artık hatırlamıyorum. En çok önem verdiğim olaydı doğum günleri ve doğum günüm güven probleminden kaynaklı kendimi rahat hissedebildiğim tek andı doğum günüm. Bir sene geldi ve kimse hatırlamadı, bir hafta kala başlardım şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye işte bahsettiğim o sene hiç konuşmadım hatırlamayacaklarını söyleyen bir iç sesim vardı bir de inkar eden ben KSJDJSJDJD. Sonra içerideki ses kazandı ve orada son buldu çok da duygusal birisi değilim ama bu olaya çok içerlenmişim o kadar içerlenmişim ki hafızam sıfırlandı desem yeridir gerçek bir dramaqueen gibi hissediyorum şu an
Doğum günün kutlu olsun, bir gün geciktim ama olsun. Yakınımdakilerin doğum günü hatırlarım. Bazen unutabiliyorum ama ki o zamanlar da kendime çok kızıyorum ☯
Mutlu yillar 🤗🌹🌹 zaman çok hızlı geçiyor, gençliğinin kıymetini bil.. evet bende önemsediğim insanların doğum günlerini unutmam... önemsemediklerimi facebook hatırlatır sagolsun 😀
Ben çok unutkanım daha gün içerisinde ne yapacağımı unuturken doğum günleri hiç gelmez aklıma not tutuyorum herkesinkini bir yere bu sebepten arkadaşımla aramız soğumuştu dogum günümü kutlamadın diye halbuki bilse ben neleri unutuyorum 😂