Seni sevmeleri için insanlara nedenler veriyor musun yoksa sende şeytan tüyü mu var nedensiz mi seviliyor musun?

14 Temmuz 2022
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni sevmeleri için insanlara nedenler veriyor musun yoksa sende şeytan tüyü mu var nedensiz mi seviliyor musun?

14 Temmuz 2022
Selamlar,
Biraz ego gibi olacak ama sanırım bende şeytan tüyü var. Girdiğim ortamlarda çok çabuk seviliyorum. Sanırım etrafa yaydığım enerji ile alakalı bir durum bu. Benden kötülük gelmeyeceğini biliyor insanlar az çok. Yardım etmeyi seviyorum. Kimsenin arkasından konuşmam, kimsenin malına mülküne göz koymam, kimseyi konumlarından dolayı kısmam. Sanırım bunları hepsi sebep sonuç ilişkisi.
Genelde eğlence bir insan olduğum için severler. Ancak bazı ortamlarda ağzımı bıçak açmaz, ona rağmen sevenler oluyor. Şeytan tüyü de var biraz galiba 😂
Eğlenceli
Eig için teşekkürler :)
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir.
Nedensiz seviyorlar işte :) nedene gerek yok
Teşekkür ederim
Bunu beni sevenler daha objektif cevaplayabilir sanırım. Ben kendimi övmeyi hiç sevmem. Hatta başkasının bizzat bana kendimi övmesini de hiç sevmem. Söyledikleri doğruysa bile rahatsız oluyorum😅
Ama birileri beni seviyorsa başka özelliklerimi hiç hesaba katmadan neşeli yapımdan dolayı seviyor olabilirler. Bunu söylemekten çekinmiyorum çünkü yapım bu iyiyse de kötüyse de😄
Cevap
46Cevap
Neşeli, espirili, muhabbeti bapımlılık yapan, entellektüel, boş konuşmayan, saygı çerçevesini aşmayan biriyim. Beni sevmesin de kimi sevsinler?
Yanlarında olduğum ve işlerine yaradığım içindir. Aksi halde kimse kimseyi sevmez
Beni seven yok
Genelde insanlara fazla ağır geliyorum.. Çünkü basit ve uçucu şeyler taşıyamıyorum..
Her şeyden önce dürüstüm ve bunu göğsümü gere gere rahatça söyleyebiliyorum.. İçimdeki neyse ağzımdaki de odur.. Tabi bu bazılarına batıyor olabilir..
Umrumda değil..
İnsanların sorunlarını dinler destek olurum. Yardımcı olmaya çalışırım, maddi manevi çok sıcakkanlı değilim konuşmayı pek sevmem dinlerim. Konuşmam gerektiğinde konuşurum. Esprili biri değilim ama yaptımı kralını yaparım. Söz verdimi büyük bir aksilik olmazsa yerine getiririm. Randevuya saatinden önce gelirim. Kin tutmam ama genede yaranamam kimseye
Şeytan tüyüm nedense çok eskiden vardı ama artık yok maalesef. Olsun isterdim. An itibariyle genel olarak zekâm ve karakterim için seviliyorum. Karakteri açarsak da nezaket, ince düşünce, empati, anlayış, samimiyet vs. Ve tüm bunları yaparken bir beta erkeğe dönüşmüyorum. Bu da çok etkili tahminimce.
Neden falan verme gibi bir ekstra çabam yok. He bazı kişilere özel bir ilgim olur, beğenirim ama oda yüzeysel iyilikler olarak gösteririm. Anlamıyorsa da yapmam.
Sevmek, ya da içinin karşındakine ısınması nedensiz olur zaten. Güzel bir elektrik alırsın öyle olur.
Sevmezler beni ama çok güzel sever gibi gösterirler. Paranoya yapmıyorum ama gerçekten sevmez beni kimse. Belki bencilliğimden, belki ortamın olmamasından bilmiyorum. Ama sevilecek bir tipte değilim. Ben kendimi seviyorum, gerisine gerekte yok zaten. Hoş seviyorum diyen de sadece parasını veriyor, kalbini değil ☯
Hiç sorgulamadım. Arkadaşlıkları, dostlukları akışında yaşadım. Yeri geldi destek oldum, yeri geldi destek gördüm. Samimiyet ve bağ yakalayınca bir şekilde karşı tarafa iyi geliyorum.
Hiç sormadım beni neden seviyorsunuz diye. Ablam söylesin 😎
İyi niyetlisin, art niyetli bi adam değilsin ve harbisin...
Uff kendime düştüm abla ne yaptın 🤤
Soyle dedin söyledim kardesim
Cansın ablam 💐
🥳🎊😇👍
Merhametliyim , hayatımda olan insanların her detayına dikkat ederim, iyi bir yoldaş derttasim yapabileceğim her şeyi yaparım.
Yarı yolda birakmam , satmam , güvene ihanet etmem.
Nedenini çözemedim 😄 birgün Koton da tişört alıyoruz ayrıldığım kadınla 3 kız geldi yoğun ilgi gösterdiler hatta kabin dışında beklediler
Şeytan tüyü var sanırım 😂
Beni sevenlere sormak lazım bu soruyu. Kimseye neden sevildiğim konusunda bir soru yöneltmedim. Demek ki kalpleri bana ısınıyor diye düşünüyorum. Başka da bir şey gelmiyor aklıma.
Beni hiç sevmediler hep... bir kulağımın arkası kalmıştı onu da ceza evinde...😄
Yediğim kazıklar İstanbul köprüsünü geçmiştir ha seven olduysada ben hissetmedim herhalde, acıların çocuğu değilim ajitasyon da yapmıyorum ama sevilmek, güvenilmek ve yaptıklarının sevgilin veya dostlarının tarafından değer görmesi güzel olsa gerek.
Üslubum iyidir, hızlı ve doğru karar veririm, bir şeyi çabucak anlayabilir ve yeni yollar bulabilirim, genel olarak dert dinlemeyi seven birisiyim.
Dürüstüm , acık sözlüyüm , yalan dolan işim olmaz. İyi kötü her şeyi söylerim , karşımda ki üzülecek kırılacak diye çekinmem.
Kafa dengiyim falan
Anlayışlı, eğlenceli, samimi ve de dobra bir insan olduğum için sevdiğini söyler arkadaşlarım.
Beni neden severler, sevdiklerime doğru geldiğim için her konuda, böylesi bir zamanda dik bir duruşum olduğundan güven iyi niyet vs ve fiziksel özelliğimden
Etkilendikleri için olabilir,,
Beni kimse sevmez çünkü kimsenin işine geleni yapmam, kimsenin işine geleni söylemem
Nazik iyi huylu dürüst olduğum için seviyorlar sanırım
Huzur veren tarafım var, iyi dinleyiciyim, ondan olabilir.
sevdiklerini sanmıyorum. kendimi sevdirmek gibi gayelerim hiç olmadı.
Bı sıkıntıları olunca dertleşmek istediklerinde ne zaman yanlarındayim sever arkadaşlar
Samimi merhametli dürüst olduğum için olabilir
Beni neden seviyorsun diye sormadım kimseye. Aradaki bağ ve samimiyet iki insanı birbirine bağlar.
Kötülük düşünmediğim için. Yunus Emre nin dediği sevelim sevilelim.
Ben insanları sevmiyorum onlarda beni sevmiyolardır herhalde yani bilmiyorum
Şeytan tuyunyok bende.. benim tüyleri şeytan kullanıyor zaten.. aslında o benim tuykerim
Gerçekleri patır patır yüzlerine söylerim kim olursa olsun.. Sanırım o yüzden seviyorlar..
Doğal olduğum için herhalde 😃
Genelde hep gülümsediğimi ve etrafıma pozitif enerji yaydığımı söylerler. Ne derece doğrudur bilmem, bazen bazı davranışlarımı hiç beğenmiyorum çünkü.
Çünkü neden sevmesinler
Haklısın...
Kardeş Yani karşılıksız seven yok bu dünyada seni gerçekten bir şey yapmadığın halde sevebilecek tek kişi Annen ve baban olabilir
Kendimi çvmemi beklemiyorsun galiba
Övmemi?
Bekliyorum..
Herkesle konuşmam ama genelde severler konuştuğum insanlarda eğlenceli pozitif bir insan olduğum için seviyo olabilir😇
pozitif oldugum icin olabilir
Başta gıcık olurlar sonra tiryakim
Enerjik bir yapım var
Sesiz sakin efendi komik
Kendi halimde biri olduğum için
Galiba şeytan tüyü ajs
Samimi ve güler yuzlu oldugum icin
Deli dolu olduğum için
bilmiyorum 🤷🏻♀️
Ben hiç çizgiden çıkmam saygıyı hep korurum
Sevmexler allah bile sevmez yanins almaz
Sevmezler 😎 Çünkü yapmacık değilim