Kişilik & Karakter Sizi neden sevsinler? YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnsanlar sizi neden sevsinler, neyinizi sevsinler? Sizin ne özelliğiniz var? Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek,,, Sizi neden sevsinler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Sevmek zorunda değil kimse beni.. isteyen sevebilir. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Keyifli eğlenceli ve güzel seven bir insanım 0 0 Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Başarılı, zeki, kendini yetiştirmiş, sahiplenici, sözünün eri, cömert bir adamım. Boş vaat vermem. Yanımdaki kadına konfor sağlarım. Daha ne olsun😉 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Komik, eğlenceli, düşünceli ve sevdiklerine değer veren biriyim. 0 0 Yorumla
İlker65 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İsteyen nefret eder isteyen severSevmesin istemiyorum 0 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl sevilmek için üst düzey özelliklere gerek yoktur her insanın sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır 0 0 Yorumla
sadgirloflana Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bunu da onlar düşünsün. Her şeyi ben mi diyeyim yani😂 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Neden sevmesinler diye sorulsa daha doğru olurdu benim için. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Sevilecek bir özelliğim yok ki sevilmeyi hak etmiyorum 0 0 Yorumla
SözlerŞerefsizOlduu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Saçma sapan sorular sorma Allah aşkına yaa 0 1 Yorumla YorgunBirCicek 1 yıl Saçma ise vakit harcama geç!!. Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bencilim cimriyim djdjjd 0 0 Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Mutfakta iyiyim. Zamanımı evde geçiririm. 0 1 Yorumla firsthuman 1 yıl Ütü yapmak rahatlatıyor. Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı. İyi bir insanım o yüzden sevebilirler 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sadık biriyim çok umursamaz olsamda 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. sevmezler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevmek zorunda değil kimse beni.. isteyen sevebilir.
Keyifli eğlenceli ve güzel seven bir insanım
Başarılı, zeki, kendini yetiştirmiş, sahiplenici, sözünün eri, cömert bir adamım. Boş vaat vermem. Yanımdaki kadına konfor sağlarım. Daha ne olsun😉
Komik, eğlenceli, düşünceli ve sevdiklerine değer veren biriyim.
İsteyen nefret eder isteyen sever
Sevmesin istemiyorum
sevilmek için üst düzey özelliklere gerek yoktur her insanın sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır
Bunu da onlar düşünsün. Her şeyi ben mi diyeyim yani😂
Neden sevmesinler diye sorulsa daha doğru olurdu benim için.
Sevilecek bir özelliğim yok ki sevilmeyi hak etmiyorum
Saçma sapan sorular sorma Allah aşkına yaa
Saçma ise vakit harcama geç!!.
Benim converselerimi sevsinler.
Bencilim cimriyim djdjjd
Mutfakta iyiyim. Zamanımı evde geçiririm.
Ütü yapmak rahatlatıyor.
Cana yakın
Karakterli yim
Dünyada benden birtane var çünkü
İyi bir insanım o yüzden sevebilirler
Sadık biriyim çok umursamaz olsamda
sevmezler.
Sadigim eğlenceliyim anlayışlı biriyim
Karakterimi
anlayış.