Güncellemeler
+1 yıl
Beğenmeye beğenmeye otel hayaliyle beklerken neden ben o beğenmediğim evde kaldım uyumadan kaldım diye suçlu olayım ki?
Kadına küfreden erkek ezik gelir bana. Midem bulanır. Bi tesettür modelliğine gittim orada da beni karşılayan eleman otelde ağırlayacaksınız diyip aç köpekliğinden para vermemek için sabaha kadar beni hiç uyumadan evinde bekletti işte 2 ay oldu size olsalar naparlardı bilmem de baba tarafımdaki herkes bana hakaret etti. Ama üstünden 2 ay geçti bu sefer de bayramda dayım annem babamla aram kötü diye onlar yanında diye senin ağzını burnunu kırarım dedi. Babam felan dövecek korkusundan bi şey diyemedim beni bir saat sıkıştırdılar orada yeter artık ya bu çocuğun hakkını kim verecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlamadım sen teseddur modelligi e gittin ve seni eleman evine aldı diye butun aile sana cephe mi aldı
Evet
Hayat senin hayatın kac yasindasin
21
Bir kızla değil bir insanla senin ağzını kırarım diye konuşulmaz ama bir insanla "köpekligindenn" gibi hakaret dolu sözlerle de konuşulmaz. Eleştirdiğin şeyi sen de yapıyorsun.
Dedim çünkü onu dediğim kişi aç köpek olduğu için 98 tane suç kaydı varmış köpek bile 98 farklı insana saldırmaz
vay ş. r. fsiz
Yaaa. Peki senn dayın sana böyle bir şeyi dese napardın ağzını yüzünü kırarım ne ya kız çocuğuna 🤢
Öyle insanla ugrasmam ben lafa bile girmem. Sen oku çalış ekmegini ele al ayrıl ordan
Aynen sen ne okudun
Niye erkeğe küfretmek normalde kadına küfrermek mi mideni bulandırıyor, küfür etmek başkı başına hata zaten
Öyle de bir erkeğin kadına küfretmesi bana ezikçe geliyor Allah öyle erkek denk getirmesin
Küfür etmek yanlış bir davranış erkeğe kadını yok bi anlamadınuz şunu
Kadına erkeğin etmesi o erkeğin acizliği bunu anla yanlış var bi de yanlış artı acizlik var
Üzülüyorum bu zihniyet kendi cinsini küçümsemene sebep oluyır haberin yok daha fazla tartışmıycam
Kendi cinsimin yüceltlmesine sebep oluyor
Kendimi yormıycam senin için ya :D aynen kanka aynen
Müslüman barbarların tek aklı şiddete çalışır
Bunların içinde islam ahlakını yaşayan yok ki benden başka. Efendimiz (s. a. v) kimseye kötü söz söylemedi en sevdiğini öldürene bile 🥺 sadece seni görmek istemiyorum dedi.
Kandırılmaya devam koyun gibi siz yaşayın
Aileye her şey anlatılmaz
Anlatmadım ya o eleman otelde kalocaksınız diyerek beni şehir dışından getirdi gece 4e kadar araba gelcek diye bekletip sonra uyudu. Sabah da yol ortamı karşılayacaklarını mesajlaşa yazdıkları halde yol paramı vermeden yolladı sabah 8de ben hiç uyumadım. Polise gittim, gittim ki 98 suç kaydı varmış.
Üzüldüm senin adına.
Annem hep diyo ki 98 sabıkalı bi pezvenkle sabahladın.
Oysa benim için o erkek değil ben kendi yaştımdan hoşlanırım küçük erkek SEVERİM ama erkek düşkünlerine anlayamıyosun tabi. Bunu kocam olacak kişiye nasıl anlatıcam
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin
Poliste tutanak tutuldu cinsel saldırıya uğramadığıma dair
Yani eşim araştırırsa bulur. Ve akrabalar da söyleyebilir. Ama benim bbubu söylersem sorun olabilecek beyim var ki beğenmediğim abi dediğim herif otel parası vermemek için beni evde bekletti
kufur etmemis yine iyi
Üstünden 2 ay geçti baba tarafım zaten ne rezillikler yaptı şimdi de bu kendinde bunu deme hakkı buluyor. Ayrıca o 40 yaşındaki fakir ezik herif yüzünden ben otelde kalamadım neden bunun hem sıkıntısını çekip hem bu cahillerden namus iftirası yiyorum
merwk ettim seni ama gizlisn ya
Ne alaka
Dayına sor
Olayı anlamadim