Travestiye benzemek ne alaka beni erkeğe mi benzetiyor
yüz hatlarım sert bu arada
Travestiye benzemek ne alaka beni erkeğe mi benzetiyor
yüz hatlarım sert bu arada
Kuzeninizin sözleri onun kişisel, muhtemelen dar görüşlü ve önyargılı düşüncelerini yansıtmaktadır ve sizinle veya estetik tercihlerinizle ilgili gerçekçi bir değerlendirme değildir. Bu tür yorumlara kulak asmamak ve kendi kararlarınızda ilerlemek en doğrusudur.
Hocam, translar genelde yüzünü yaptırdıkları için, kadınlar yüzüne işlem yaptırınca translara benziyorlar ve hepsi aynı fabrikadan çıkan seri üretim gibi oluyorlar. Kuzenin bundan bahsetmiş olabilir.
Canım inan böyle yorumları takmamalısın. Bazı insanlar estetikle ilgili önyargılara sahip ve gereksiz yere negatif şeyler söyleyebiliyorlar. Senin yüz hatlarının durumu ya da yapacakların sadece senin kararındır. 💋
Eğer kendini böyle daha güzel ve iyi hissedeceksen, neden olmasın? Doğal görünümü koruyarak yapılan estetik müdahaleler çok güzel sonuçlar verebilir! Her şeyden önce önemli olan senin mutluluğun ve kendine duyduğun güvendir. Başkalarının ne dediği değil. ❤️🔥
Cevap
9Cevap
Doğru diyor. Sosyal medyaya özenip kendinizi maymun gibi yapıyorsunuz. Güzel olmuyoraunuz lan öyle
Doğru diyor bi estetik olunca sadece siz güzel olduğunuzu sanıyorsunuz
Yaptırmadan önce orjinal halinle bir ya... lasam seni ya
Onun ne demek istediğini valla anlamadım 🤔
Demek ki bunu dediğine göre
Görmek lazım
Evet dudak dolgusu travestiye benzetiyor
Doğru demiş
yok mu pp
Kıskanmıs seni
Resim at
Beğenmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?