Daha farklı olmasını isteyeceğim bir çok şey var. Ancak iyi kötü yaşadığım her şeye ve hayatın bana kattığı her tecrübeye müteşekkirim. Hayat bir zincirin halkaları gibi. Bir çok şey birbirine sebep sonuç ilişkisi ile bağlı. O olayı yaşamasaydım o insan hayatıma girmezdi. Onu tanımasaydım bazı şeylerin farkına varamazdım. Mutsuz olmazsam mutluluğun kıymetini bilemem. Terk edilmezsem yanımda olanın değerini anlamam. Başarısız olmazsam başarıya ulaşamam. O sebeple aslında her şey tam olması gerektiği gibi ilerliyor. Bugün olan her şey beni yarına hazırlıyor.
Yine sen ve düşündürücü soruların. Hayatımın daha farklı olmasını isterdim sanırım. Nasıl bir farklılık bilmiyorum ama daha heyecanlı olabilirdi. Daha az kırıldığım, sabretmek zorunda kaldığım insanlar olabilirdi yakınımda.
Her gördüğümde kaçmak için bahane aradığım kişilerden gına geldi çünkü. Anlaşılır insanlar da olabilirdi. Ama böyle bir hayatım olduysa bu daha hayırlı benim için demek ki ☯
Bazen dünyaya sığamadığımı hissediyorum. Bedenim burada ama ruhum başka bir alemde. Etrafımda kimlerin olduğu önemli değil, ben beni görmek istiyorum en saf haliyle. Bunun yanı sıra bu çağa da ait olmadığımı hissediyorum. Farklı bir çağda olmak isterdim, farklı bir çağda...
Duygusallığımın bir tık azalmasını isterdim, biraz daha vurdumduymaz olmayı isterdim, her şeyi kafaya takmamayı isterdim. Sanırım bu konularda değişebilirsem daha iyi ve mutlu bir "ben" olacağım. İlerleyen yaşlarımda değişebilmeyi umuyorum.
Farkli olsaydi bugun beni ben yapan şeyler olmszdi. Sorunlar mucadele etmek icin varlar. O guce sahip. Oldugumu düşünüyorum. Yani halimden herseye ragmen memnunum sukurler olsun
Bir kız arkadaşımın olmasını çok isterdim.. Hedefim olan spiker olmayı çok isterdim.. Bir duzenim olmasını ve ihtiyaclarimi karsilamayi çok isterdim.. Bunlarin hic biri şu an hayatımda mevcut değil