Değiştirmek istedikleriniz nelerdir, geçmişte olabilir dün de olabilir.. 😏✌️

Değiştirmek istedikleriniz nelerdir, geçmişte olabilir dün de olabilir.. 😏✌️

Eğitim konusunda yanlış bir karar almıştım onu değiştirmek isterdim vakit kaybetmemek için ama çok da etkilendiğim bir durum olmadı toparladım, arkadaş konusunda da kız arkadaşlarımın bazıları için aşırı fedakârlık yapmıştım bunu yapmasam daha kıymetli olurmuş :)
Mümkün olduğunca beni sinir eden geçmiş hatalarıma odaklanmadan geleceğe odaklanarak inşa ediyorum hayatımı. Şu an durup 13 ve 20 arasındaki hatalarımı düşünmek kendimi "pişmanlıkla rehin almak" olur ben kendime bunu yapmam..🙂🍀🗝️
Keşke farklı yapsaydım dediğim şeyleri şimdi farklı yapıyorum. Geçmişi değiştiremem ama geleceği şekillendirebilirim.
Standart kalsın ya iyi böyle :D ahs
Kalsın ahahs :D ✌️
Teşekkürler Barış :D
Rica ederim keyifli geceler :D ✨
Keyifli geceler :D ✨
Cevap
12Cevap
Eğitimimi bırakma kararı değişmeliydi
Hiçbir şey için acele etmezdim.. Hayatımda aldığım bazı kararlar için acele ettiğimi düşünüyorum..
İyi inşaat kaderim ama kendi özel hayatım cok şeyi değiştirmek isterdim kafaya taktik baba saç ekilecek burun estetiği olunacak böyle bı hedef zaten geçmiş bitmiş ne takicam gelecek bakmak gerek
Bazı seçimlerimi daha farklı yapmak isterdim. Ama bu seçimlerimi de yaşamış olarak hatalarımın farkında olarak bunu yapardım.
Hayatı akışına bırakırdım. Ayrıca her şeyi bu kadar kafaya takmazdım. Hayallerimin peşinden giderdim
Bazı hislerimi, duygularımı kaybederek yola devam etmek isterdim sadece.. o kadar, başka bir şey yok..
Ben 4 sene önceki bir olayı değiştirmek isterdim sevgilimle kavga edip ayrıldık o gün eğer Altan alsaydım tüm tartışmayı şimdi halen beraberdik onunla
Bilmiyorum aslında düşündüm de farklı yapmak isteyeceğim bir şey yok yaşadığım yaptığım her şey zamanla bana tecrübe kazandırdı.
Bir şeyi daha farklı yapmak isteyeceğim bşr şey yok
ben eskiden yaptığım davranışlarımı değiştirirdim ve böylece her şey daha farklı olurdu
Para birkimi konusunda geriye dönüp harcalarini sıfıra indiriridim
Okuduğum okullar baştan yanlıştı. Farklı bir yerde farklı bir eğitim almalıydım.
Geçmişte almış olduğum bir kaç seçimimin daha farklı olmasını isterdim..
Genel olarak birçok şeyi
Değiştirmek istemem. Çünkü şu an beni ben yapan belkide onlar. Halimden mutluyum diyelim.
Kendimi daha fazla düşünürdüm.
Direkt yaşamımı sonlandırmak isterdim.
Baştan aşağı herşeyimi...
İsterim değil. Yapıyorum
İyi ya bişey farklı olmasın
Selam. Tıp yok mimarlık seçerdim. Sen peki?
Tüm hayatımı direkt
Ailemi bakış açılarını değiştirmek isterdim
Üniversitede daha farklı bir bölüm okumak isterdim. Keşkelerim olmaması için yaşardım.
Zaman kontrolünü daha ustaca yapmak
Yks tercihlerim.
Birçok şeyi.
Keşke demiyorum
Yaşantımı
Pişmanlığım yok
Direk hayatımı
cinsellik
Son 4 yılı 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?