Bütün sorunları hallettiğimi düşünüyordum ama geceleri hâlâ uyuyamıyorum. Sizi de uyutmayan dertleriniz var mı yoksa benim aksime deliksiz bir uyku çekebiliyor musunuz?
.

Mışıl mışıl uyuyorum hem de...
Derdim de çok, mutluluğum da çok. Ancak mutluluğum her zaman daha ağır basar, onları düşünerek uyurum. Dertlerimi çok kafaya takmamaya çalışırım.
Ben uyuyorum ancak hem yalnız kaldığım aklıma geliyor. Rahatsız ediyor. Gece kaldıracak kadar bazen. Buna alışılmıyor maalesef. Olmayınca da olmuyor işte. Hayırlısı ne diyelim.
Cevap
32Cevap
Gece mutlaka uykum bölünür uyanırım iki posta sinir oluyorum bu duruma. Kimse benimle aynı oda da yatmaz bu yüzden 🤦
Ne gece ne gündüz uyuyamıyorum. Birazdan dışarı çıkıp sahil boyu yürüyüp sabaha karşı eve geleceğim
Rahat uyuyamıyorum
Hayır uyuyabiliyorum
Şükür büyük bir sıkıntım yok
Uyumak istersem evet. Geceyi seviyorum ben.
Uyuyabiliyorum istediğim zaman.. Bazen uyumak istemiyorum sadece..
Uyku düzenim çok berbat.3-4 gibi uyuyup geç saatte uyanıyorum. Haliyle tüm gün uyuşuk uyuşuk geziyorum. Ve tabi rahat bir uyku da uyumuyorum tabi ki
Hiçbir derdim yok.
Klima açıksa mışıl mışıl uyurum.
Tek derdim sabah Eski Foça'da mı kahvaltı edeyim yoksa Selçuk'da mı.
İyi uyuyorum ama bazen uyku tutmayan düşünceler olabiliyor. Oda yediğimiz içtiğimiz şeylerden her halde.
Rahattan kastin ic huzurmu yatak rahatlığımi bilmem. Ama ic huzur pek yok sanirim deliksiz uyuyamıyorum. Yataga gelirsek visko yatak kullaniyorum
Asla saatlerce gözümü yummam günde en fazla 6 saat uyuyavilirim oda ilaç sayesinde
Dertler derbeder eder geceleri kalbi ben hep heceledim sözcükleri söyleyemedim aşkıma harbi.
Sabah uyanamiyorum benim sorunumda o 😐sevgilim olsa uyandırirdi belki 😂
Hayır , çok uzun yıllardır hiçbir gece rahat uyumadım. Rahatça uyumak nasıl bir şey merak eder oldum
Sıcak çıplak olduğum halde ter içinde kaldım
Evet. Aslında o an acı çekiyor bile olsam kolayca uyuyabiliyorum. Birnevi terapi gibi geliyor bana.
Çoğu zaman uyuyabiliyorum
Bazen sadece uykun kaçar çokta şey etmemek lazım
Çok rahat uyuyorum
Rahat uyuyorum
Süper uyuyorum😀
Çok rahat uyurum. Sağlık herşeyden önce gelir.
Geceleri uyuyamıyorum
Oh fosur fosur uyurum
Son 1.5 aydır cidden çok rahat uyuyorum..
Bu sıcakta uyuyabilirsek ne alâ
Gece uykusu bende sıfır
Ne olursa olsun kafamı koyar yastığa yatarım
Uykuya dalarken zorlanirim sadece
Mışıl mışıl, deliksiz uyurum
Uyumak ne kelime resmen bayılıyorum 😂
Kafam dolu özlüyorum 😢
Son zamanlarda hayır.
Rahat uyurum ama az uyurum
gayet iyiyim bu arada..
uyuyabılıyorum , çok sık uyanıyorum
Hiç uyuyamıyorum sabaha kadar oturuyorum