Abi bak bunu anlamam, bu insan beni bilmeden mi sevdi ki kısıtlamaya gidiyor? Ben dünde buydum bugün de bu olacağım yarında. Yani beni görünüşüm için mi sevdin? Hiç mi tanımadın? Birlikte olmak istediğim insanın huyuna suyuna bakarım karakterine vs vs bana uymuyorsa bile bile lades olmak istemem. Aynı şekilde beni seven insan içinde geçerli beni benim kim olduğumu bilerek sev ki kararlarıma davranışlarima saygı duyasin en önemlisi bana saygı duyasin. Beni kralı kısıtlayamaz. sevgilisin sahip değil.
Aklıma şimdi konu gelmez ama normal hayatıma durup dururken sebepsiz yere kısıtlama getirilen her durum beni rahatsız eder. Atıyorum şu saatte dışarı çıkma, şunu giyme, şöyle gülme. Kısıtlamalar beni darlıyor, ben gerekli görürsem kısarım, sevgilim diye beni eğitme yanılgısında bulunmasın karşıdaki şahıs.
Seviyorsan kısıtlamasını sorun etmezsin aşırıya kaçmıyorsa tabi ki de bu benim görüşüm ayrıca birazcık karışması da hoşuma gider yalan yok🤭 Kısıtlama konusuna gelecek olursakta sürekli sürekli her defasında aynı seyi yapmam zaten bir kere hoşuna gitmeyen bir şey gördüyse uyarır ben de ona göre davranırım eğer gerçekten seviyorsam sevmiyorsam zaten kâle almam kaldı ki böyle bi ilişki sürdürülemez de bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kiyefetime karışması, oraya gitme buraya gitme. Evde otur, nereye gitsem benimle gelmesi, tüm akrabalarımı sosyal medyada istemeyi çıkartması. Bunlar son noktayı koydurttu bana mesela. He bir de kıskanınca gözü dönüyordu bana saldırıp zarar veriyordu boğazımı sıkıyordu. Kurtuldum iyi ki diyorum. Bunlara gelemem ben.
Her konuda. Kimse kimseyi kisitlayamaz. Ne ben kisitlarim ne karsimdakine izin veririm. Ama bazı konularda her iki tarafında anlasmali olarak bazi şeylerden feragat etmesi gerekir.