Doğum günü neden?
İnsanlar neden yaşlandığı için kutlama yapar saçma değilmi?
İnsanlar neden yaşlandığı için kutlama yapar saçma değilmi?
doğum günü partilerini kendin düzenliyorsan elbetteki saçma.. ama seni seven hatırlayan insanların yapması çok duygusal birşey. bu sene doğum günümü kimse hatırlamadı ben çok üzüldüm demekki değer verenim yok dedim. 6 aydır görüşmediğim tek bir arkadaşım doğum günümden 1 ay sonraki görüşmemizde bana pasta yapmıştı.. demekki biri seviyor dedim. gözlerim doldu boğazım düğümlendi.. bunlar güzel şeyler..
Aslında saniyeler geçtikçe ilerliyoruz. 1..2...3...4...5. şu an ölüme saniyeler de olsa daha yakınız büyüdükçe küçülüyoruz diyebeliriz. Büyüdükçe küçülüyosan biz büyüyomuyuz küçülüyomuzyuz.. Kafa gitti neyse yanlış bişi bence
bencede:)
Bu kişiden kişiye göre değişir. 45 yaşına kadar yaşlanmak değil olgunlaşmak olarak bakarım ben mesela olaya. Ne yani seneye 24 yaşında girdiğimde kutlamayacak mıyım doğum günümü "yaşlandım" diye. :) Saçma.
Ben doğum anne baba vs günleri çok gereksiz görüyorum
Cevap
1Cevap
Zaten insanların genelde mutlu olduğu sayılı günler var. Saçma ya da değil tadını çıkarmaya bakalım bence.
Mantıkı ama önemli olan akılda kalmak ve her zaman hatırlanabilmek benim için
haklısın ama bunun için doğum günü şart değilki benim için:)
İnsanlar hissettiği yaşatır yinede. Sonuçta hala yaşıyorsun şu anı düşün
Bende anı düşünürüm zaten
Orada onemli olan hatırlanmak bende pek önemsemem ama arkadaslariminkini hatırlarım mutlu oluyorlar çünkü
Başkasınınkini kutlarım ama benim kutlanmam bana saçma geliyor
aynen
O tarz ensanteneler çok itici
Saçmalık işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar