Bugün 19 yaşıma girdim doğum günümü kutlar dediğim çoğu kişi hikayemde paylaştığım halde doğum günümü kutlamadı siz de doğum gününüzün hatırlanmasını ister misiniz yoksa doğum günü sizin için sıradan bir gün mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılO yaşla değil yaşantıyla alakalı biraz, düşüncelerin de etkisi var. Bende önceden çok heyecanlanır, beklerdim o günü. Şimdi geçti gitti. Anlamsız geliyor artık. Çok büyük bir iş başarmış, bir sürü insanı kurtarmışız gibi varlığımızı neden her yıl kutlayalım ki? Dünyadaki milyarlarca insandan sadece biriyiz.
Diğer günler adımızı hatırlamayanlar, bizi kıranlar o gün geldiğinde prensesmişiz gibi davranınca her şey düzeliyor mu? O günün anısına bütün kırgınlıklar onarılıyor ve her şey tamir mi oluyor? Hayır. O zaman neden kutlayalım ki?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYıllardır ne ben kimsenin doğum gününü kutlarım, ne de onlar benim. Rutine binmiş şeyler ve alışıldık şeyler bir zaman sonra tat vermiyor. O yüzden hiç beklenmedik süprizler daha hoş. Doğum günü ya da özel gün insanı heyecanlandırmaz. Çünkü bilindik bir şey ve şaşırıyormuş gibi yaparsın sadece. Ve sen kutlanacağını biliyorsundur.
00 Yorumla
1 yılHayatımda doğum günü kutlamaktan nefret ettim. Kendine verdiğin değerle alakası yok. Sadece yılın 1günü insanların seni hatırlaması çok saçma. Sana değer veren insanlar seni her zaman değerli hissettirir. Bende öyle yapıyorum çünkü değer verdiğim insanlara her zaman değerli olduğunu hissettiririm.
00 Yorumla
O hevesin yaşla alakası yok zaten canım😇 o senin kendini değerli hissetmeni istemen ile alakalı ve bu bence normal. Herkes doğum gününde kendini değerli hissetmek ister. Benimki 3 hafta önce idi. Ben de senin gibiyim. Kim kendini değerli hissetmek istemez, özellikle o gün?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBen kutlamıyorum maalesef.. zaten beni de kimse kutlamıyor İyiki doğdun
00 Yorumla
1 yılWalla en yakın arkadaşlarımdan birisiyle doğum günümüz arasında 1 hafta vardı. O kendi şehrinde ben kendi sehrimdeydim üniversiteden dönmüştük falan ve 00:00 da kutladım.
Sonra benimkini kutlamayı unuttu o gün bilerek asla hatırlatacak bir şeyler söylemedim, güldük eğlendik full oyun tassak muhabbet falan sonrasındaa ertesi gün aradım, direkt onu hayatımdan sildiğimi söyledim.
Özür dilemeler, bir daha olmazlar falan dinlemedim walla, direkt çıkardım.
Hala arada yazar, karakter olarak asla kötü birisi değil hala severim sayarım da hayatımda yeri yok. Acımam kardeşşş09 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakma da kız gibi davranmissin
- 1 yıl
Peki ultra redpil okuyucusu ama kızlarla felsefe konuşmayı da bilmeyen alfa çocuk NXDNZJSSJSJSSJJS
- 1 yıl
Bilmedigimi nerden biliyorsun
- 1 yıl
Yine laf sokuyorsun
Kız gibi davranma - 1 yıl
Erkkekkk olllll
- 1 yıl
Birader ben böyle karı gibi uzatmayı hiç sevmem ya walla
Adanadaysan sokak ring farketmeden erkek nasıl olunur gösterir misin bana
Değilsen de hani atismaya gerek var mı? Sen laf atacaksın ben laf atacağım böyle gidecek gelecek
Ya icraat ya da zktir git dayı ya - 1 yıl
Sen gel şehrime
- 1 yıl
Anladım. Hadi birader en erkek sensin devam et bekleme yapma alfa ol olm bekleme kimseyi bekleeett onlara emir verr puahahahahHshshs
- 1 yıl
Evet
Ben doğum günümü hep gizli sayfam da yani yazılar yazdığım o ekranda kendime bir doğum günü mesajı yazarım. Kendi kutlamamı öyle yaparım.
Hayat , bir tren yolculuğundan ibaret. Ve sen bu trenin , 3. Vagonundasın. Karşında ki manzara gençliğin. Gençliğinin tadını Çıkar.
Gibi gibi. Gerçi uzun süredir bu kutlamaları da bıraktım. Sanırım artık hayat mutluluk vermediği için o günün normal günden farkı olmuyor.
10 Yorumla
1 yılDogum gunu. Bati ulkeleri tarafindan. Ticari olarak cikartilmistir.. Anneler gunu+. Babalar gunu+ Sevgililer gunu+ Halloween korku gunu+ Noel gunu+ hz isanin. Dirilme. Gunu. V. S. daha hatirlamadigim. Gunlerde. Olabilir. Her onemlingun icin. Kartlar giysiler yapilir ve. Satilir. Parraa. Parraa. in temelindedir. Ekonomiler canli tutulur bu. Para harcamalar sayesinde
00 Yorumlaİnsanın doğasında hep var olan bir durum bu aslında.
Doğum gününde, Terfi alınca, Evlenince.. Kısacası hayatının dönüm noktası olan her durumda insan fark edilmek ve önemsenmek istiyor.
Maalesef ki bu duruma karşılık almanız yaş ilerledikçe azalacaktır.
Çünkü insanların hep, bitmeyen bir önceliği olacak ve bahaneler ile geliştirilecek.
Ama..
Siz hep bu hevesi saklı tutun ama incitmeyin olur mu.
Doğum gününüz kutlu olsun 🌸🧿☺️00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. İnsanoğlu, istemem yan cebime koydur ve bu her yaşta böyledir bence. O yüzdendir ki örneğin annelerimiz her anneler gününde bana sakın hediye almayın. Sizin gülüşünüz vs bana en güzel hediye derler ama alınmış hediyeyi gördüklerinde de havalara uçarlar ❤️😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yıl özellikle nedense hiç istemedim kutlamayı.. dogmasam da olurdu. anneme de söyledim. dogum günümü kutladiginda.. dogurmasaydin diye.. dünyaya hiç gelmemiş olmayı tercih ederdim. kayinvalidem kayinbabam çok kızdı ve kutladılar.. hediye vs asla hicbirsey istemedim artık istemiyorum da.. daha önceki yaşlarımda da kendi kendime kutladım hep.. bu arada kimsenin bana hediye almasından hoşlanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynısı benim de başıma geldi. Geçen gün doğum günümdü. Beklediğim insanlar, doğum günümü kutlamadılar ama kutlayanlar da oldu. Benim için aşırı önemli bir gün değil ama yine de önemli bir gün. İnsan, hatırlanmak istiyor. Doğum günlerini kutladığım insanlar bile benim doğum günümü kutlamadılar. Bu durum, kalbimi çok kırdı.
Sizin doğum gününüz kutlu olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam benlik bir soru.
Eskiden doğum günümü büyük bir heyecanla beklerdim.
Arkadaşlarım yoktu o zamanlar ama ailem, kuzenlerim felan bizim evde olurlardı.
Şimdi yine arkadaşlarım yok.
Gerçekten yanlızım.
Ama artık kafama takmıyorum.
Doğum günü benim için herhangi bir günden farksız.
Hatta hediye alınmasını bile istemiyorum.
Bazen annem, babam felan almak istiyorlar.
İşte insan yanlız olunca her şeyden o kadar nefret ediyor ki.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğum günlerinin normal günlerden hiçbir farkı yoktur. Küçükken sırf aileme istediğim bir şeyleri aldirtmak ve pasta yemek için kutlamak isterdim (şuanda da bir çok insan bu amaçla kutluyor) de zamanla ne kadar saçma s@lak bir şey olduğunu anladım çok uzun zamandır kutlamıyorum hatta doğum günümün geldiğini bile farketmiyorum.
00 Yorumla
1 yılBenim kutlayan olmuyor o yüzden beklentim de yok, bir adet popkek alıyorum üstüne bir mum ve o kadar:)
Normal arkadasımın doğum gününü 1 gün sonra kutlamıştım, trip attı halbuki kendisi benim doğum günümü hiç kutlamamıştı bile
043 Yorumla- 1 yıl
Bu arada doğum günün kutlu olsun 🎉🎈🎂
Soran1 yılTeşekkürlerrr
Soran1 yılHadi ya kötü olmuş bende de benzer bir şey oldu kendi kuzenlerim doğum günümü unuttular üstüne onların doğum gününü "pastalı" kutlamam için gönderme yapmışlardı 🥲
- 1 yıl
@Cansuay1 o dahil konuşmuyorum kimseyle, insanlar bencil oldular iyice. “Hep bana hep bana” olsun istiyorlar
- 1 yıl
Yaaa tabii neden pastalı kutlamadın bak ayıp etmişsin gördün mü, yeni yaşı için rezervasyon yaptırıp tatile de göndermen gerekirdi
- 1 yıl
@Yalnız1ben duygusallaştım yaa. Çünkü çok kötü bir his😔 bu
- 1 yıl
@Cansuay1 çok haklısınız, doğru söylüyorsunuz ama artık insanlarla tartışmak veya bir şeyi anlatmak yorucu olmaya başladı. Boş bir kavanozun karşısına geçip bir şeyler anlatmak nasıl içini doldurmuyorsa o tip insanları da o kavanoza benzetiyorum
Soran1 yılBir de ukala ukala istiyorlar ulan geçen sene ben kendim doğum günü organizasyonu yaptım 1 gün öncesi kendi doğum günüm için ikramlar hazırladım da 13 kişiyi çağırdım sadece 1 kişi geldi
- 1 yıl
@Cansuay1 biliyor musun hiç doğum günüm gelmesin istiyorum, evet 26 yaşındayım
- 1 yıl
Demekki doğum gününe gelen o 1 kişi seni önemsiyormuş
- 1 yıl
@Cansuay1 balık burcu musunuz yoksa
- 1 yıl
@Yalnız1ben bizim gibi kişilerin doğum günü kutlanması gerekiyor. İnsan cam bardak gibi. Onlar doğum gününü kutlamayınca sen o sıra kırılınca sonra diyorlar ki: sen kırık cam parçalarınla bizim elimizi kesemezsin, hakkın yok. Ama siz beni kırdınız değil mi?
- 1 yıl
@Yalnız1ben o doğum gününe gelen kişi armağan almış mı acaba? Armağan almadan gelmişse ya da absürt bir şey alıp gelmişse onun amacı kutlamak değil yiyeceklerden falan faydalanmaktır. Bence o da faydalanmaya eğlenmeye gelmiştir. Cidden önemsiyorsa güzel bir hediye alıp gelmiştir o gün oraya
Soran1 yılVe o 1 kişi de normalde sinsi dedigimiz kişi yani insan yaş aldıkca yalnızlığını fark ediyor sahte arkadaşlar, ailevi meseleler... baya kişi hayatımdan eksiliyor çok üzücü bir şey büyümek
- 1 yıl
@Cansuay1 işte sen neden kırıldın diye soran yok ki, ben insanlardan mutluluk beklemiyorum artık. Daha bir kaç gün önce kuzenim yaa. Bla bla ile yolculuk yapacaktı bir gün öncesi görüştük anlattı flan ertesi gün mesaj attım iyi misin nasıl gidiyor diye, “iyiyim balım, yazmana gerek yok” yazdığı cevap bu :)
- 1 yıl
Eskiden büyümek isterdik büyüdükçe küçüklüğümüzün ne kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz, aslında büyümek hala güzel ama yanlış insanlarla büyümek kötü
Soran1 yılİnsanlara hiçç iyilik ve düşünceli davranışlar yaramıyor. En iyisi 1 tane çok sağlam hayat arkadaşı bulacaksın kendine o da kimsenin yokluğunu aratmayacak.
- 1 yıl
@Cansuay1 aslında o açıdan düşünmedim, iyi niyetli değilde sırf makara içinde gelmiş olabilir
Soran1 yılEvet büyümek güzel ama her şeyin farkına varmak çok yorucu olmaya başladı bugün 19 yaşıma bastım ama hayat 10 yasındaki gibi tozpembe değil ve çok acımasız
- 1 yıl
@Yalnız1ben ben de sırf o cümlesine takılır alinirdim sonra dedim ki beni umursamayacak biri için neden bu kadar takılıp kendi ruhuma eziyet cektireyim ki? Dedim ve artık onların laflarının hiçbirini takmıyorum. Ne derse desin, diyorum. Ben de ona yazmam olur biter, bana böyle diyen birine ne yazayım ki? Evt Haklı, ona yazmayayım. Diyorum kendime😇
- 1 yıl
Unutma ki 5-6 sene sonra şu an olduğun yaşı özleyeceksin, o yüzden hiç bir şeye kafanı takma ve mutlu olmaya bak. Sevmediğin insanlarla arkadaşlık yapma, istemediğin yere sırf ısrar edildiği için gitme, kendini sevmeyi kendin ile vakit geçirmeyi öğren ve sakın beni çok bilmişlik yapıyor akıl veriyor gibi anlama sadece deneyimlerimden küçük kesitler
- 1 yıl
@Yalnız1ben senin kuzenin için öyle dedim
Soran1 yılEstağfurullah hatta hayat tecrübesi benden çok veya benden farklı olan insanlardan öneri dinlemeyi severim ama yalnız kalmayı istemiyorum...
- 1 yıl
@Yalnız1ben Sırf değerli olduğunu bil diye sana armağan göndermek isterdim🌸 onlar kör diye sen değersiz değilsin sonuçta ama insan bunu kendine hatırlatsa bile yine de alınıyor🥲
- 1 yıl
Hayat arkadaşı konusunda sana başarılar diliyorum, umarım ki kalbine göre birini bulursun ve mutlu olursun, hayat süprizlerle dolu sadece iyi olan sana iyi gelenlere değer ver
- 1 yıl
@Cansuay1 öyle diye diye yalnız kaldık 😅 ama yanlış insanlara vakit harcamaktansa yalnız olmak daha iyidir öyle değil mi?
Yengeç burcu da benim burcum gibi duygusalmış, seni çok iyi anlıyorum 🥹
Soran1 yılAslında hayat arkadaşım var ama sonuçta kuzenimden de olsa doğum günü mesajı beklemek bence fazla lüks olmamalı
- 1 yıl
@Cansuay1 yaaa düşünmen ve şu cümleyi yazman bile beni aşırı mutlu etti, duygulandım 🥹 çok çok teşekkür ediyorum, insan istiyor ki birisi ona hatırlatsın belli etsin “sen değerlisin, sen iyi ki varsın” diye duymak istiyor ama biz tanrının yalnız kullarıyız belki de ben 😂 boş ver tek başıma 13 ülke gezdim daha da devam edeceğim. Beni yoran sadece bazı geceler ve uzun saatler kapalı kalan telefonumu açtığım zaman tek bir mesaj görememek ama hayat yaşamaya değer, kabul ederseniz ben size hediye göndereyim 🎈
- 1 yıl
@Yalnız1ben hayır, olacaksa bile karşılıklı🌸 ben önce dedim😇😊
Soran1 yılBenim hayatımda öyle birisi var lakin insan sevdiği yakınlarından da bir şeyler bekliyor uzak mesafe olunca malum anca mesajla kutlanabiliyor doğum günüleri 🥲
- 1 yıl
@Cansuay1 o zaman ikimiz aynı zamanda kargoya verelim, ne dersin
- 1 yıl
Hayatında öyle birisi varsa bence yakınlarından bir şey bekleme, ne geliyorsa yakınlardan geliyor. Düşünmeye bile değmez
Soran1 yılEvet akrabalar olmasa da olur aslında gerçekten
Soran1 yılAy ileride evlenirseniz beni nikah şahidi yapın lütfen 😂
- 1 yıl
@Cansuay1 boşuna dememişler taş uzaktan gelmez diye
Soran1 yılOlmadı bu yaa iwhdiwhx
Kimse takmıyor doğum günümü ancak ben söylersem kutlu olsun felan diyorlar bir ara sadece bir arkadaşım vardı o evime kadar pastayla gelmişti bir kere oldu ama bu o gün o kadar ağladım ki ay malim ben jdhskshsjsj
00 Yorumla
1 yılİnsanlarin kutlamasi onemli degil ben her yil bitane pastaya mum diker ufler bi tane fotograf cekerim. Eglenirim gezerim o gun. Hər yaşın tadini cikarmak zevk almak lazim. Dunyaya bidaha mi gelicez yav
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence bu heves insanda kirilmadigi surece kalicidir.
Bu arada dogum gununuz kutlu ve mutlu olsun , yeni yasiniz esliginde size yeni guzellikler getirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürlerr
- 1 yıl
Ne demekkkk
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 45 yaşımdayım, hatırlanmak güzel bir şey. Ben de geçen ki doğum günümde hatırlamayanlar olduğu için WP de durum yaptım kendime. Baktım ki haberleri olmayanlar da var. Öyle kendimi mutlu ettim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günümü kutlayan insanlara elbette teşekkürü bir borç bilirim ama şu ve bu kutlamadı diye oturup dertlenmem. Bir doğum günü kutlanacaksa en güzel ben kutlarım.
00 Yorumla boş ver ya durumda da paylasma seni seven yanında olsun olmayan uzakta dursun yaşın o kadar küçükki en güzel çağların bu saçma sapan şeylere takılma tadını çıkar hayatin
00 Yorumla
1 yılYaş aldıkça insanlar doğum günümü neden kutlamadı diye derde girmiyorsun mesela ayrıca doğduğun gün çok bir anlamı yok, her sene mum yak üfle mum yak üfle sıkıyo bi süre sonra.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur heleki sevdiği biri kutluyorsa doğum günü bahane askl olay senin sevdiğin biri bunu hatırlamış olması ve sana supriz yapmış olması bence
00 Yorumla
1 yılBen doğum günüm kutlanılınca çok mutlu oluyorum, bence yaş kaç olursa olsun o heves geçmiyor. Her insan hatırlanmak, ilgilenilmek ister.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYani en azindan hatirlansa ve kutlansa yeter benim için..
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun efendim..
00 Yorumla
1 yılİki gün önce benim de doğum günümdü kimse kutlamadı ama ben bunu umursamadım çünkü doğum günü sıradan bir gündür benim için.
00 Yorumla
1 yılvalla avrupada işe bile gelmiyolar doğum gününde hatta cocugumun dogum gunu var gelemem diyenler bile var
00 Yorumla
1 yılBizim karşı komşu 76 yaşında kadın doğum gününü 1 ay önceden söylüyor hediye alalım diye ne var ki bunda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes ister, beni de görüp kutlamayan oluyor ben de onları kutlamıyorum. İnsan kutlanmasını istiyor ya, hadi geçtim bari görünce nezaketen yaz onca samimiyetimiz var sözde. Haklısın sen. Doğum günün kutlu olsun.
00 Yorumla
1 yılHatırlanıp kutlanmasını isterim tabiki
Bu ara da doğum günün kutlu olsun nice senelere🥳
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıldogum gunun kutlu olsunn, ben seviyorum ve 80 yasima da gelsem severim sanirim
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimm sanıdım bende öyle olacağım ama keske herkes bilse doğum günümüzü diğer insanlar için belki önemsiz ama kendimiz için cokk önemli bir gün
- 1 yıl
bence de oyle, rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılvalle ben de 25 yaşındayım kutlamayan tanımadığım insanlar bile kutluyor kendi arkadaşlarımdan kutlamayan olursa hafızama kazıyıp ben de onlarınkini kutlamıyorum kinciyim biraz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBenim hiç hevesim olmadı. Kutlanmasını özellikle istemem
10 Yorumla
1 yılHerkeste farklı olabilir ama çocuğum olduktan sonra kendi doğumgünüme hevesim kalmadı.
00 Yorumla
1 yılulan milletin yaşamaya hevesi kalmadı ne pastası
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılvalla hicde öyle degil inan dogum günüymüs ws hic umrumda degil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılÖylesine bir gün hatta diğer günlerden daha az önemli.
00 Yorumla
1 yılBelli bir yaşa dek kutlanmış değerli hissettiysen 100 de olsan istersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHikayede paylaşma işi sevgili aile harici bana saçma geliyor.
00 Yorumla
1 yılBenim için evet değerli olduğumu görmek istiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle beklentilerim yok artık kendime jest yapıyorum daha anlamlı geliyor artık..
00 Yorumla
1 yılGirme girme çık hemen ordan fbdhdb🤣🤣
Bundan sonra hayat zorlaşıyor00 YorumlaDeğerli hissedilme duygusu yaşın kaç olursa olsun hep aynı
00 Yorumla
1 yılHayir belli bir yaşanmışlıklardan sonra heves kalmıyor gibi
00 Yorumla
1 yılboş ver yaa. Yalandan kutlamaktansa, kutlamasinlar daha iyi.
00 YorumlaBenim hep aynı oluyor Nisan 15te 😂😂💐💐💐
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha liseye gidiyordum arkadaşlarıma özendim akşam babama bugün doğum günüm olduğunu söyledim. Babamında borçları harçları düşünmekten hesap kitap yapıyordu o an. Elindeki kalemi bıraktı bana baktı (ben ne derdindeyim bu mal ne derdinde) der gibi sonra ağzından o sihirli cümleler döküldü. Doğmuş doğmuşsun oğlum ne yapayım dedi 😃 o günden beri doğum günü kutlamadım.
00 Yorumla
1 yılBugün 30uma girdim, aynı olmuyor o heves maalesef. Geçirdiğim en kötü doğumgünü diyebilirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar hiç doğum günüm kutlanmadı benim için hiçbir önemi yok
00 Yorumla
1 yılVallahi benim de kimse bilmiyor akrabalar dışında ben hikayemde paylaşmıştım kimseyle doğru düzgün resminde yok herkes özelden kutlanmıştı. Herkes dediğim 20 kişi falan çoğu kişi yeniden kutlamadi 19 yaş da çok büyük bir yaş değil
00 Yorumla
1 yılYok olmuyor bı yerden sonra heves kalmıyor ben mesela yeni bir sene değil ailemi üzecegim herkesin beni 1 hafta içinde unutacağı o güne 1 sene daha yakınlaştığımı hissettiğim için doğum günümü eskisi gibi kutlamıyorum
Doğum günün kutlu olsun00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGençsin henüz normal. Doğum günün kutlu olsun
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Doğum günümün pasta kesilerek kutlanmasıdan nefret ederim. Bu kadar kötü bir gün olabilir mi yaa?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılen son 9 yaşım ilk ve son doğumgünü kutlayışımdı.
00 Yorumla
1 yılBen 19 yaşındayım ve hâlâ doğum günlerimi heycan ile beklerim 12 gün sonra doğum günüm var ip ile çekiyorum
00 Yorumla
1 yılHic dogum günü kutlamadim sacma geliyor ne gerek var bence 18 olunca sadece kutlanilir gerisi bos
00 Yorumla
1 yılDoğum gününüz kutlu olsun bence doğum günü insanın en özel günüdür O yüzden ben de kutlarım ve kutlanmasını da isterim nice mutlu senelere 😊
00 YorumlaArtık kutlamak istemiyorum anlamsiz geliyor bence aniden yaşadığım güzel şeylerle dolu bir gün daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbende yeni oldum senin gibi ama st felan paylasmadim önceden birkaç arkadaşım biliyordu 2 kisi o da bence o kadar önemli birsey değil kafana takmaya değmez
04 Yorumla
Soran1 yılKendimi paylasmadım yakın arkadaşım stde kutlayıp paylaşmış bende onu paylastim
Cevap sahibi1 yılayni sey iste
Soran1 yılAma napiyim yani kız kutlayip beni etiketlemis
Cevap sahibi1 yılgüzel bisey iste öyle degilmi
Kaç yaşıma geldim hala heyecanlı bir şekilde mum üflerim pastamı kesmeye kıyamam bende aynı
10 YorumlaHiç hevesim yok kimseninkini de kutlamam kimsede benimkini kutlamaz 🤣
00 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun yeni yaşın uğur getirsin sana💘🎁
00 Yorumladogum gunun kutlu olsun guzel kardesım yolun bahtın acık olun inş
00 Yorumla
1 yılİyiki doğdun iyi ki varsın 🥰
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederiim 🥰
- 1 yıl
Rica ederim 🤗😊
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İnsanın yaşı kaç olursa olsun doğum günü kutlama hevesi hep aynı mı oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler