Bayram harçlığı falan alıyorlar ya da bekliyorlar mı?
Anneeeğğğğğğ bana yeni gömlek al falan?

Bayram harçlığı falan alıyorlar ya da bekliyorlar mı?
Anneeeğğğğğğ bana yeni gömlek al falan?
kimse bana para vermiyor 19 yaşında olarak
istemiyorumda
kiyafetleri annem almaz ben alırım ama çöpe atığı çok kıyafetim var
bayrama özel kıyafet almıyorum
Yani ben 22 yaşımdan beri çalışıyorum ama ondan önce de üniversitede bursumla alırdım bayramlığımı. Bazen de hiç almazdım sonuçta zorunda değiliz. Çalışmaya başladıktan sonra ailemden kıyafet gibi beklentilerim olmadı tam tersi ben onlara istediklerini almaya başladım. Hadi 22 ye kadar öğrencisin ama daha sonra çalışmayan birinin ailesinden normalin üstünde beklentilerinin olmasına anlam veremiyorum. Kuzenim var 25 yaşında eminim hem bayramlık aldırır hem de harçlık ister :))
Cevap
4Cevap
Hayır ben kendim alıyorum.
Uzaydan geliyor belki de gadası
Niye öyle didin ki simdi🥹🥺șfksjfkd
Evet hala annem bana alıyor nsndnd baba parası yemeye devammm
Çalışmayan insana mecbur evin direği alacak :D
Temudan kendim aldım çok şükür bu bayramda şıkır şıkırız 💖
Bi ara bana yardımı olmanı isteyecem o zaman temu konusunda :D
:D:D Doğru
Dİrenişimden gitmesi ne demek hasfkjhabfhj. Benimkiler de pamık oldu iyice bende boyuyacam , ya da hemen su an a vaz geçtim sonraki bayrama boyarım :D
sabfahfba :D
Bende hep kendim çalıştım kendim aldım ama ucuz alıyordum kıyafete çok önem vermiyorum bayramda da aynı normalde de
Valla 27 Yaşında oğlum var Baba sen biliyorsun tarzımı olmadı bana foto at gerekir ise bir giyersin bana video ya da beni görüntülü ara diyor
O yaş grubundayken ailem de almıyordu ben de almıyordum evdekilerden giyiyordum wkdks evlenince kayınvalidem veriyor şimdi
18 yaşımdan itibaren kendi kazandığım paramla bazı bayramlarda bayramlık alıyorum
50 yaşıma da gelsem onlardan alacağım çocuklarıyım sonuçta
Çok şükür kendi paramı kazandığım dönemdeyim
Hayır kendim alıyorum ve harçlık beklemiyorum..
bayramlık aldığımızı düşünmen ne hoş
Yok artk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?