Arkadaşlar dostum dediğim insan beni sattı ve mantıksız bir açıklama yaptı. ona böyle bir mesaj yazsam ne düşünür? yardım?

Sizce bu mesaj çok mu sert olmuş? “Ya hani senle bergen filmine gidecektik, sonra Halil abilerle gitmiştin sen. Ben hala o konuda sana çok kırgınım. Ertesi gün bana ben istediğimle istediğim yere giderim demiştin ama bana sözün vardı. Ya ben olsam asla içim rahat etmez karşımdaki insanın gönlünü almaya çalışırdım. Ama senin açıklama şeklin yanlıştı, ben sana çok güveniyordum ama o an çok kırıldım sana. O günden sonra ben Halil abilere de mesafe koymaya başladım araya, çünkü sen onlar yüzünden bana bu şekilde davrandın. Ya bende öyle bir travma oldu ki bu, bazen gecenin ortasında uyanıp Tuğçe yine aynısını yapacak diyorum kendime. Sen Halil abi ile tekrar konuşmaya başlayınca da, aklıma yine o an geliyor. Yine aynı şeyleri yaşayacağız diyorum. Ben bunu sana yakıştıramadım o an ve bu aklımdan çıkmıyor“ Halil abi dediğim 40 yaşında. O adam ve sevgilisiyle gitmişti. Bu mesaj sizce sert mi? Benim takıntılı olduğumu vs düşünür mü?
Arkadaşlar dostum dediğim insan beni sattı ve mantıksız bir açıklama yaptı. ona böyle bir mesaj yazsam ne düşünür? yardım?