Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.

Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.

Gece gündüz hiç farketmez gökyüzüne bakmak bana çok huzur veriyor.
İstanbul'da gökyüzünü rahatça göremediğim için memleketime geldiğimde keyfini çıkarıyorum..
Gökyüzüne bakan, eğer ki idrak anlamında zihni açıksa, kainatın aklı zorlayan büyüklüğüne bakarak O'na bir kez daha hayran kalır. Zira baktığı bir sanat eseridir...
Gökyüzüne bakan, aynı gökyüzünü, belki de hiç tanışmadığı gelecekteki nasibi ile aynı anda izliyor olabilme ihtimalini düşünür, tebessüm eder ve sonra yine O'na şükreder, çünkü bilir ki '' Her nasip vaktine esirdir''.
Hedeflerimi ve hayallerimi düşünüyorum.
İnsanın dünyayı algılama hacminde gökyüzü büyük bir yer kaplıyor bana kalırsa.
Nasıl bir hayatın içinde olursam olayım, hayatımda yolunda gitmeyen ne kadar şey olursa olsun, bulunduğum yerde kafamı kaldırıp gökyüzüne baktığımda ileride kuvvetle muhtemel olacağım adam hakkında bilgi sahibi oluyorum.
Çok derin şeyler. Gökyüzüne baktigim anda bütün anılarım ve yaşadıklarım gözümün önüne geliyo. Ve NEDEN diyorum kendi kendime. Neden ben bunları yaşıyorum diye. Sonu gelmeyen bir düşünceye kapılıyorum..
Ben de ya ne kadar kötü olumlu düşünse ya insan
İşte olumlu düşünebileceğim bir hayatım yok.. Çokta düşününce düşünceler yerini gözyaşlarına bırakıyor. Ve yine kendime zarar..
Benim de öyle ama yine de alay ediyorum. Kendi halimle hayatımla 😂 başka türlü yürümüyor hayat
Cevap
42Cevap
Geceler daha bi güzel, geceler daha bir derin.. Keyifli geceler..
Evet öyle 😋
Çok derinlere dalıyorum onun için son zamanlarda bakmıyorum. Derinler beni boğuyor.
Hepimiz de aynı şeyler sanırım
Sevdiğim ile aynı gökyüzüne bakıyoruz ve aynı hayalleri düşünüyoruz ❤
♥️
Dalıp dalıp gidiyorum...
Geleceğe dair güzel hayallerimi düşünüyorum...
Yalnızlığımı
uçsuz bucaksız bir yer..
ve sen bir kum tanesinden farksızken bu kadar endişe neden diyorum..
Gerçekten mantıklı bakış açısı
Gökyüzüne bakınca içimde kocaman bir boşluk hissi oluşuyor. Tuhaf.
Sadece o muazzam güzelliği düşünüyorum, başka bir şey olmuyor.
Çok uzaklarda olduğunu düşünüyorum bambaşka insan olacağımı güçlü olacağımı ne yaşadıysam unutacağımı daha mutlu olacağımı
Güzel olumlama sevdim
Bazen dalıp gidiyorum öyle, hayran hayran bakıyorum.
Gökyüzüne bakınca eski erkek arkadaşım aklıma geliyor istemsizce onu düşünüyorum hatta geçen gece şarkı eşliğinde ağlamıştım gökyüzüne bakmama kararı aldım:d herif her yerde kendisini hatırlatmasını biliyor🙄
Betüş perinin Edaya doğum gününde söylediği ve en sevdiği söz değil mi o...
Evet o😌😋
10 saniye içinde yıldız kaymazsa 1 saat sigara içmeyecem falan diyorum ben.
😂😂
Genelde gökyüzüne bakınca aklıma hep tek bir şey geliyor aynı gökyüzüne bakıyoruz🥲
Evet hem de hepimiz
Evett🤣
Dünya çok saçma anlamsız geliyor. İnsanların boş gelip geçici beraberinde götürebileceği kavramlar yerine içi boş yanında götüremeyeceği şeyler için çabalaması,
Ne zaman gök yüzüne baksam çocukluğum gelir aklıma gülerim..
Mutlu olurum.. ve evet ay güneşten güzel.. ama hayat güneşte işte .. tezat en tepeden baslar hayatta..
Ne kadar ozgur oldugumu fark ediyor ve sukrediyorum. Sakinlik hissi ile dua ediyorum genelde. Guzel seyler diliyorum herkes icin. Bu rutin hic degismez.😊
Her baktığımda gökyüzünde olan bir yıldız olup dünyaya uzaktan bakma isteği uyandırıyor , her bakışımda yıldızlar kadar yalnız ama ışıktan dolayı belli etmediğimi düşündürtür
Ne zaman aynı göğe bakacağız. Bir de yıldızlar neden bu kadar uzak keşke yakında olsalardı da dokunabilseydim. Bu iki soru her baktığımda benimle birlikteler.. 🌠
Bulutların hızından dolayı dünya ne kadar hızlı dönüyor diye düşünüyorum. Öyle derin düşüncelere dalamıyorum 😅
Bakınca bir kötü oluyorum. Birisini -ilaki ijsan değil bir yeri vs. de olabilir-özlüyormuşum gibi. Sanki yaşlıyım da eski günleri özlüyorum gibi.
Keske yildizlari gorebilsem turkiyedeki gibi diye dusunuyorum. Sehrin isiklarindan yildizlar gorunmuyor…
Geleceğimi düşünüyor, daha iyi nasıl olabilirim, kendimi çok daha iyi bir yere nasıl getirebilirim diye düşünüyorum.
Ne kadar sınırsız ve ürkünç olduğunu düşünüyorum. Başka yaratıkların varlığını, gezegenlerin hareketlerini, havadaki tepkimeleri dahi merak ediyorum
Koskoca evrende gün ışığına asılı küçük mavi toz parçacığında yaşadığımı hatırlıyorum ve boyumun ölçüsünü alıyorum.
Geçmişteki güzel günleri, hayallerimi, dünyanın benim için olmasını istediğim halini. Özellikle geceleri bunları anınsatıyor bana.
Ne zaman gece yıldızlara baksam huzur hisaederim.
Vaaoow. Bir ayışığı seven daha bencede ay ışığı en güzeli.
Eski güzel anılarımı düşünüyorum huzur veriyor rahatlatıyor beni
bunca binadan nasıl yıldızları görebildim bunu düşünüyorum
bu kepaze insanlar umarım diğer tarafta cezasız kalmaz diye düşünüyorum
manitamın geleceği zamanı yapacaklarımızı felan işte
bazen geleceğimi bazen hayaller kuruyorum öyle karışık
Ayı düşünüyorum, ayı düşünmüyorum aslında, aya bakarken düşünüyorum..
Rabbim Yüce Allah Ne Güzel Yaratmış Ama Bazı İnsanlık O Güzelliği Bozuyor Diyorum
Hiç bir şey düşünmüyorum , bomboş bir özgürlük hissi oluşuyor içimde.. huzur verici
İstanbul'da gökyüzüne bakamıyor ki her taraf bina.. Yıldızlar yok resmen
Ben hiçbir şey düşünmüyorum sadece derin nefes alıyorum ve huzuru hissediyorum
Derin nefes almak refleks mıdır nedir ben de hep yapıyorum ya 😂
Dünyada bizi duyan Allahın olduğunu gönlümün temiz tutup nefes aldığım her saniyemi ona bırakıp en iyisini onun bildiğini hissediyorum görüyorum kalbim huzurla doluyor 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😢🫶🏻🫶🏻🕌🕌
Ozgurlugu , guveni , sevgiyi, sanati, umudu , sonsuzluğu, temizliği ve berraklığı yani dünyada fazlasıyla eksilen eksiliginide hissettiğimiz biçok şeyi...
Hala bir umudum olduğunu
bu kadar büyüklükte bu bit kadar ya dünyasına nasıl geldim
Boş bir hayat geçiriyorum keşke bir mucize olsada, ya da yıldız kaysada hayallerim gerçek olsa en azından biri..
Hayallerimin gökyüzü kadar sonsuz ve güzel olduğunu gerçekleştirmem gerektiğini bu güzellik beni motive ediyor
Geçmişimi, keşke yeniden gelsem dünyaya, herşeye en baştan başlasam, benim istediğim gibi olsa diyorum. Özellikle güneş batarken
Tuhaflık ben şarkı söylerim ^^'
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar tam söylemelik aslında 😂
Nope daha Janjanli şeyler söylerim
Gökyüzü ve yıldızlar çok güzel baktığım zaman umutla dolar içim 🤗🤗🤗
Derdim, tasam, kaygım yoksa neleri kaçırdğımı ve o sonsuz boşluğu düşünürüm...
Evrenin kusursuz oldugunu
Hayallerim umutlarım emeklerim dualarım hepsi aklıma geliyor
Bende seyahat yapma hissi uyandırıyor
Orada olmayı
Yalnızlıktan başka hiç bir şeyi
bu evrende ne kadar küçük ve aciz olduğumu
Hayranlıkla izliyorum sadece
Çok küçük olduğumuzu...
Hangisi benim yıldızım acaba diyorum
Sevgilimi
ey Ay Dünya’nın uydusu olmak nasıl bir şey? 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?