Kişilik & Karakter Hissettiğim her şey çıkıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor neyi hissetsem çıkıyor çok kötü geçiyor artık günlerim kafayı yemek üzereyim Allah aşkına neden böyle oluyor Güncellemeler+1 yıl en kısa örnek; dün bir an kötü hissettim hiç kavgayla işi olmayan abim resmen sonu ölümle bitecek kavgaya girdi Hissettiğim her şey çıkıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
amatörfilm34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Loto oyna. Bana da oluyor öyle arada bi Loto çıkmıyor 😒 0 3 Yorumla Soran +1 yıl şans oyunları hep çıkardı küçükken Yorumla Soran +1 yıl hani cips vardı ya para vardı içinde onlar da seçmeden çıkardı bende Yorumla amatörfilm34 +1 yıl E daha ne istiyorsun ne güzel işte Yorumla
2umra Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bendeki seyleri de hissetsen keske bence güzel bisey ya ona göre davranırsın biraz da ürpertici... 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi şeyler Yorumla Soran +1 yıl sen de biraz sinsilik sezdim Yorumla Soran +1 yıl bir türlü istediğin ortam kurulmuyor gibi ama biri sana ilaç gibi gelecek Yorumla Soran +1 yıl hissediyorum Yorumla 2umra +1 yıl ilaç gibi gelir inş sonu hep kötü bitiyor sans iste Yorumla Soran +1 yıl şansın yok Yorumla Soran +1 yıl aile içinde aranın iyi olmadığı biri var mı Yorumla Soran +1 yıl o da seni etkilemiş gibi Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinler seni ele geçirmiş. 0 32 Yorumla Soran +1 yıl gece gece yapma yaa Yorumla müzisyen1i +1 yıl Çarpılmış olabilir misin? Yorumla Soran +1 yıl sende ne biri acayip şekilde nefret ediyor sanki Yorumla Soran +1 yıl nasıl anlarım bunu yani çarpıldığımı? Yorumla müzisyen1i +1 yıl Biri benden nefret mi ediyor? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl nazar da var üzerinde Yorumla Soran +1 yıl göze gelen bir şey var elinde mal ya da kariyer gibi Yorumla müzisyen1i +1 yıl Dış dünyadan soyutladım kendimi 😅 kimseyle muhatap değilim ki nefret etsinler. Yorumla Soran +1 yıl en iyisini yaptın ben de öyle yapacağım Yorumla Soran +1 yıl nefret derken çekememezlik senin gibi olma çabası Yorumla Soran +1 yıl ben neden böyle hissediyorum Yorumla müzisyen1i +1 yıl Hımm olabilir bunu ben de hissediyorum 😅 ama yapacak bişey yok insanların fikirleri sonuçta Yorumla Soran +1 yıl aynen.. Yorumla müzisyen1i +1 yıl Belki yetenektir bu sendeki. Bazen iyi ama çoğu zaman kötü bir şey olabilir Yorumla Soran +1 yıl gördüğüm her insan hakkında sanki kapı açılıyor ve bilgi geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Rüyamda ne görsem çıkıyor, evin yandığını gördüm ve yemin ederim uyandığımda komşu evinin önünde itfaiye vardı Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ürpertiyorsun beni Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim yalan söylemiyorum ama ne desem oluyor ne hissetsem Yorumla Soran +1 yıl Dün birine yolda ne güzel dedim maşallahh da dedim kız yüz üstü düştü ağladı resmen Yorumla müzisyen1i +1 yıl Burcun ne Yorumla Soran +1 yıl Akrep burcu Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ooo fena. Akreplerde bi tılsım var ama çözemiyorum Yorumla Soran +1 yıl galiba.. Yorumla müzisyen1i +1 yıl Bi kere akrep burcu sevgilim olmuştu. Ne zaman onla uzun vakit geçirsem bunalıyordum Yorumla müzisyen1i +1 yıl Kalp vurur gibi bi üzerime bişe çöküyodu Yorumla Soran +1 yıl benim sevgilim benle çıktığından beri gün yüzü görmedi Yorumla Soran +1 yıl ondan ayrılmak istiyorum hatta iyiliği için Yorumla Soran +1 yıl ve bedduam öyle bir tutuyor ki Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ne yani evlenemicen mi sen Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum inan bilmiyorum Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ben de balığım senden aşağı kalır yanım yok 😅 Yorumla
Sorubükücü55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Hayata uyan YouTube kanalına katil izle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Loto oyna. Bana da oluyor öyle arada bi Loto çıkmıyor 😒
şans oyunları hep çıkardı küçükken
hani cips vardı ya para vardı içinde onlar da seçmeden çıkardı bende
E daha ne istiyorsun ne güzel işte
bendeki seyleri de hissetsen keske bence güzel bisey ya ona göre davranırsın biraz da ürpertici...
ne gibi şeyler
sen de biraz sinsilik sezdim
bir türlü istediğin ortam kurulmuyor gibi ama biri sana ilaç gibi gelecek
hissediyorum
ilaç gibi gelir inş sonu hep kötü bitiyor sans iste
şansın yok
aile içinde aranın iyi olmadığı biri var mı
o da seni etkilemiş gibi
Cinler seni ele geçirmiş.
gece gece yapma yaa
Çarpılmış olabilir misin?
sende ne biri acayip şekilde nefret ediyor sanki
nasıl anlarım bunu yani çarpıldığımı?
Biri benden nefret mi ediyor?
evet
nazar da var üzerinde
göze gelen bir şey var elinde mal ya da kariyer gibi
Dış dünyadan soyutladım kendimi 😅 kimseyle muhatap değilim ki nefret etsinler.
en iyisini yaptın ben de öyle yapacağım
nefret derken çekememezlik senin gibi olma çabası
ben neden böyle hissediyorum
Hımm olabilir bunu ben de hissediyorum 😅 ama yapacak bişey yok insanların fikirleri sonuçta
aynen..
Belki yetenektir bu sendeki. Bazen iyi ama çoğu zaman kötü bir şey olabilir
gördüğüm her insan hakkında sanki kapı açılıyor ve bilgi geliyor bana
Rüyamda ne görsem çıkıyor, evin yandığını gördüm ve yemin ederim uyandığımda komşu evinin önünde itfaiye vardı
Ürpertiyorsun beni
Yemin ederim yalan söylemiyorum ama ne desem oluyor ne hissetsem
Dün birine yolda ne güzel dedim maşallahh da dedim kız yüz üstü düştü ağladı resmen
Burcun ne
Akrep burcu
Ooo fena. Akreplerde bi tılsım var ama çözemiyorum
galiba..
Bi kere akrep burcu sevgilim olmuştu. Ne zaman onla uzun vakit geçirsem bunalıyordum
Kalp vurur gibi bi üzerime bişe çöküyodu
benim sevgilim benle çıktığından beri gün yüzü görmedi
ondan ayrılmak istiyorum hatta iyiliği için
ve bedduam öyle bir tutuyor ki
Ne yani evlenemicen mi sen
bilmiyorum inan bilmiyorum
Ben de balığım senden aşağı kalır yanım yok 😅
Hayata uyan YouTube kanalına katil izle