Orta da hiç bir şey yoktur, durduk yere insan triplere girer, sinir kat sayısı artar, etradınızdakiler "ne oluyor yahu sana?" der. Bir şey yoktur ama olur arada böyle.. yoksa olmuyor mu size :))
Tek tuhaf benmiyim :)
Tek tuhaf benmiyim :)
yok girmem ama giren çok istanbullu kadını var sorunlular tüm tribe giren kadınların yüzde 80 i istanbulda toplanmış.sizi tenzih ederek söylüyorum bunu.herkes trip çekmez zaten bir yere kadar.hea var mı lan bana yan bakan diyip tribe gireni de gördüm sokak ortasında :)
ayağımı sehpaya çarparsam baya küfür edyıyorum kendıme
sacma bi davranıs bence durduk yere tribe neden girsin ki insan? yani kendi kendime kavga ettiğim sinirden ağladığım bile olur ve tek etken benimdir ama trip ıh ıh.. sevmem..
Onu diyorum işte ya
Bardak değil de duvara yumruk atmışlığım var. Bunalıp daraldığımda kendi kendime diş sıkıp ağladığım zamanlar vardır:)
Şizofrenliğe doğru gidiyoruz mu ne :D
Yazık nan bize :( Bu duruma getirenler utansınnn:)
Aslında çok uysalım da bazen asfalyalarımın attığı oluyor , benzetip yoluma devam ediyorum ...
Cevap
13Cevap
Benim triplerim hic ekik olmaz ki. Annemin bi lafi var "o burnun bi gun fena inecek ama ne zaman" :(
Ne bilim trip atmayi eviyorum ozellikle erkek arkadasa. Tribimi yesin. Boylece zorlarin kiziyim iste vaaa
ara sıra bazı bazı bende de oluyor kendi kendime triplere giriyorum :))
ne trip ayarım ne de trip atmayı severm.neye sinirlnmişim,neye üzülmüşüm kısacası derdim neyse açık açık dile getirirm.karşıdan mantıklı bi cevap beklerim.
Girebiliyorum , insanlar diyo bu kıza ne oldu böyle bir anda tuhaflaştı :)
Nedensiz yere yok artık . Ama şimdi şu siteye sinirlendim yöneticisine ve bazı taraflı modlara üzerine alınma ama var öyle uyuzlar ..
sinirliysem evet zaten çok insanların yanında durmamaya çalışırm o haldeyken soruyla alakasız sormadında ama dayanamıycam fotodaki sensen eski saç rengin daha hoştu
bence oluyor kendime hakim olamıyorum şaşırıyorum kendime ama iş işten geçmiş oluyor :) bendensin
bunu kızlar yapar ama daha çok :) bana olmuyor şahsen farkındayım kendimin. gerekli ve gereksiz şeyleri de ayırt edebiliyorum
Çok sık :)
Listeye benim adımıda yaz lütfen :)
Yazdım başa :)
ben kendi kendime girmiyorum beni tribe sokan kötü insanlar var
kötü insanlar demek eyw
Ok
hayatımın genelinde triplerdeyim zaten,kendimin a.q. mak istiyorum.
hahha yanlız değilsin ben de öyleyimdir ve durup dururken insanlar ne oldu yine sana derler :d
Köpeğime bile trip atıyorum ben :(
Yerim :)
<3
Sevepsiz yere agliyorum :D
:D
Triplerin prensesiyim.)
trip e giderim çünkü seyahatler güzeldir.
dil katliamı diyorum kısaca az önce bir mod da bu durumdan şikayet eden bir soru yazmıştı.kendini naza çekmek.çocuk gibi davranmak türü hareketler bunlar.duygusal gelişim bozukluğu.ingilizceyi bildiğine göre trip in manasınıda bilmen normal.ben trip yapmam mental yada comental.
Yok bir de nickim var :)
Arada sirada bazen ..
Allah Allah oluyo mu öyle?
bazen triplere girerim biraz ilgi için :))
Giriyorum telkinle geri çıkıyorum.
nadir ama devamlı olan birşey bu :)))
bazen ilgi görmek isteyince evet.
arada oluyor ama çok sinirliysem
biz senmiyik:)
Olur olur arada
dolma krizine girince olur sende
ooooooo
hehe magnum yedim sağol :) cacık rules ya
yoo
durduk yere, cıks
girerim